Kirli Çıkılar )))

Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım?Ben hiç iyi değilim bulantılarım çok kusma yok ama sabah dra gittik çok şükür bebeğide gördük 5 hafta 3 günlük dedi dr çok kısa olmasına rağmen gayet güzel büyümüş dedi

hayırlı olsun selinciğim
inşallah yenisinden memnun kalırsın

canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim
bu kaçıncı çocuğun
benimde 2 kızım var
bir tarafım bir daha doğur diyor
diğer tarafım nasıl kim bakacak diyor
hem çalışıp hem çocuk büyütmek zor iş
ama ben kalabalık aile istiyorum
yani bu konuda kafam çook karışık

herkese selam.
gökçe bu hamilelik doğum işini neden bu kadar kafaya taktın gerçekten anlamadım.doktorun iyi olduktan sonra herşey hallolur.ben de 3 riskli gebelik geçirdim,ne prof. peşinde koştum,ne özel hastane araştırdım.sadece ayrıntılı ultrasona girdim rutin kontrollerin yanında.gittim devlet hastanesinde de doğum yaptım,bir şeyim de eksilmedi.bu kadar pimpirikli olmayın,olmamış şeylerin senaryosunu yazmayın derim.sen bir gebe kal hayırlısıyla adım adım gereken herşeyi yaparsın zaten,tamam mı canım.bu kadar stres gebe kalmaya da engel unutma.

Son düzenleme:

maşallah yeğenimize.bulantı için ne diyor doktorun,baş dönmen de var mı.
ufaklığa söylediniz mi bu arada.abi oluyor artık.

sağol canım bu ikinci çocuğum bi oğlum var 4 yaşında ama ben çalışmıyorum bakalım daha alışamadım hamileliğe eğer istiyorsan vakit kaybetme derim

maşallah yeğenimize.bulantı için ne diyor doktorun,baş dönmen de var mı.
ufaklığa söylediniz mi bu arada.abi oluyor artık.

Bulantı için aç karnına kraker,leblebi şeyler ye dedi 3 ay kadar süt içme sürekli kusarsın dedi çağana söyledik canım çok seviniyor şimdilik dra oda geldi dr muayne etti ben üzerime düzeltiyorum çağan eşime diyorki baba annemin karnında bebek var demi diyo çağanda kız isitoyormuş oğlan olmasın diyo bakalım üçümüzünde gönlünden geöen kız ama hayırlısı olsun

kızın olabilir canım gebeliğin başlarında bulantı olunca kızın olur derler
gerçi bu durum bana uymuyor
benim 2 kızdada hiç bulantım olmadı
aslında bulantı hormonlarla ilgiliymiş

derfat kız olması için birşeyler denedin mi?

sevgili kirli çıkılar
ben 35 yaşındayım
Allahıma çok şükür 2 kızım var
aslında 4 çocuğum olsun çok isterdim
ama olanaklarımız yeter mi bilmem
2. kızıma annem bakıyordu annem rahatsızlanınca bakıcı aradık
farklı kadınlar denedik ama olmadı ben çok yıprandım
bu arada kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz
her bakıcı olayında ben bakamam deyip kenara çıktı
kendisi 65 yaşında sürekli oram ağrıyor buram ağrıyor diye şikayet etsede sağlığı gayet iyidir hiçbir gezmeyi kaçırmaz
tek derdi kendisi olan bencil bir kadın
çocuklar hasta olur arabaya koyup anneme götürürüz
annemin evi 8 km uzakta
sabahın köründe çocuğu zorla uyandırıp anneme bırakırız bu arada kendisi mışıl mışıl evinde uyur
eşimle o dönemde aram çok bozuldu daha kötüsü adam annesine ben söylendikçe daha çok bağlandı
şimdi her akşam annesine gidiyor eskiden böyle birşey yoktu
geçen gün yine eşime bunun çok zoruma gittiğini söyledim
annemi artık böyle kabul et o böyle biri diyor bana
fakat benim bu kadını affetmem mümkün değil
hayatımda ilk kez o dönemde ilaç kullanmak zorunda kaldım depresyona girdim anlıyacağınız çok zor günler geçirdim

bu kadar şey yaşadıktan sonra yinede bir tarafımın çocuk diye diretmesine ben de şaşırıyorum
burada eminim tecrübeli arkadaşlar vardır sizce bir daha denemeli miyim yoksa vazgeçmeli miyim

derfatcım hayırlı olsun
selincim gelen inşallah çok iyi çıkar,her işte bir hayır varmış demek ki

kızlaaaar,biraz cnm sıkkın
biz de yavaştan bebek düşünelim dedik,çalışmalara başladık
fakat olmadı,neyse dra gittik 5cmlik kist var dedi biz de bugün detaylı bilgi almak için operatör dra gittik
o da 5 cmlik kist var ve gebeliğe engel olduğunu,bir şey yapamayacaklarını söyledi
çooook üzüldüm,bundan sonra sizce nasıl bir yol izleyelim
soğan kürü diyorlar,onu mu deneyelim,yoksa vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine mi başlayalım

Yok canım hiç bişey denemedim ama inan eşiminde,benimde,oğlumunda gönlünden geçen kız inşşş nasip olur nedense karnımı kızım diye sevesim geliyor bütün kız çocuklarına bakıyorum benimde bi kızım olsun diye ama herşeyin başı sağlık rabbim hayırlı,sağlıklı bi bebiş nasip etsin(amin)Oğlumda 7 haftadan sonra bulantım oldu ve kusmalarım çoktu hastanede filan yattım bunda daha önce başladı bulantım ama daha kusmam olmadı hiç dr günde 2 defayı geçerse kusman gel ilaç yazalım dedi

canım çok geçmiş olsun ama 5cm mi 5 mm ?

bayanlar yorum yapmayacak mısınız

kiste müdahale etmiyolar mı
doğum kont. hapıyla erimez belki ama lap. müdahale yapılmıyomu acaba..
bu kistin patlama seviyesine gelmesini mi bekliyolar..
tüp bebek yapsanızda bebek büyürken kist tehlike yaratabilir
bence adam akıllı bi kadın doğumcuyla görüş
hiç canını da sıkma tüpe filan gerek kalmaz inş

bayanlar yorum yapmayacak mısınız

belki biraz sert gelecek yorumum ama
çocuklarımızı birine güvenerek dünyaya getirmiyoruz
kadın bakmak istemiyosa bi mecburiyeti yok ki..
bu yaşına kadar zaten uğraşıp durmuş bundan sonra da gezip tozmak istiyo demek
haa baksa yardım etse anneniz gibi baş tacı ama dediğim gibi zorunluluğu yok
bakmıyor diye ne eşinize şikayet edin nede siz sinirlenin
birde bu haldeyken başka çocuk düşünüp hepten zora sokarsınız kendinizi
bakabileceğimiz kadar çocuğa sahip olmak en güzeli
yoksa herkes 3 er 5er tane yapar..çocuktan tatlı bişey mi var :)

deryacım inşaallah Rabbim sana sağlıklı ve hayırlı bir kız evlat verir, gönlünüze göre olur.

gökçe dogum konusunda banusultana katılıyorum. özel bir durumun yoksa prof peşinde koşmana gerek yok. özel hastanelerde sıradan bir uzman dr da bile dogum yapsan otelcilik hizmetlerine çok para veriyorsun. yani yüksek rakamlar veren hastanelerde kuaför geliyor, odayı süslüyorlar, şeker ve kurabiye gibi ıvır zıvır için fiyatı şişiriyorlar.

poe çok geçmiş olsun. önce kistinden kurtulsan da sonrasında spontan gebelik oluşabilir belki. bebek sahibi olacaksan tüpün, normalin bir önemi yok bence. tüp bebek yapılabilir diye gözünde büyütme. gecenlerde bir akrabam laporoskopik kist ameliyatı oldu, şimdi gebelik düşünüyorlar, ankarada ameliyat oldu. sen doguda bu işi abdominal yaptırabilirsin ama ankaraya gidersen kesilmeden ameliyat olursun. bu arada royemde kist ameliyatı oldu sanırım baharda, yanlış anımsamıyorsam, şimdi hamile. tabi herkesin durumu farlı ancak yakınınızda bir üniversite hastanesi varsa bir de oradan görün derim. bir dra gidip moralini bozma. pazartesi ilk işin başka bir dra görünmek olsun.

badecim,cnm maalesef 2 dra gittim,pzartsi 3. dra gitcem artk
Allah kimseyi doğuya düşürmesin,sabah o kadar yol tepip,ünlü özel operatöre gittik,adam sadece gebe kalmayacağımı söyledi
dua edin bana kızlar

sessizcim
o kadar korkuyorum ki, daha da büyümesinden
ne gelirse elimizden yapıcaz ama gerçekten doğuda kaldığımıza bugün 1 kez daha ağladım
ankara desen 15 saat uzakta,offff ,kendimi iyice çaresiz hissediyorum
burada özele de gitsen batılısın diye yzüne bile bakmıyorlar

haklısın mecburiyeti yok
bir insan kendi çocuğuna arkasını rahatça dönebiliyorsa ona söylenecek bir sözde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…