gökçe ben üç şirket değiştirdim
genel yaşam, ergo ve demir hayat
genel yaşamdayken sigortayı yapan kişi yanlış yönlendirdiği için kızla papaz olunca sigortadan vazgeçtim
bir de fiyatları çok artırmışlardı
ergo iyiydi hastalığım sırasında beni hiç üzmedi
ama onlar da hastalıkta çok harcatınca haliyle primi ertesi yıl çok yükselttiler
ben de demir hayata geçtim
demirden genel olarak memnunum
bir de primleri en uygun olan o
ben genel olarak ergo ve demir hayatı tavsiye ederim
yapı kredi de fena değil sanırım
aynen öyle canım o zaman bu kadar masrafı kaldırabilecek durumumuz da yoktu üstelik
zaten birikim mantığı ben de bu nedenle oluştu
kenarda birikmiş olmayınca hastalık fena bişi
tamamm bacım demir ve ergo ya bir bakacammm birde benim anadolu hayat bes ile bağlantılı bir doğum paketi varmıdır onada bir bakacammm sonra bildiklermiii bende sirkeci bacım için yazacammm:)
gokce canım nıye medıcana dıye tutturuyosun kı bı kuzenım orda calısıo ıcını az cok bılıorum neden tercıh ettıgını bı yaz bakım bana... ayrıca bu sıgorta paketlerınde onemlı olan hasatanedekı varolan doktoramı gıtceksın yoksa ozel bı hocaya goırunup onun bağlı olduğu hastanedemı yapcaksın doğumu onemlı olan bu sen oncelıgını belırle bıldıklerımı paylasayımn ben senle canım hayırlısı olsun artıkk.......
özlemm bacımmm medican diye tutturmadım aksine çok uygun bir 1875 tl lik doğum paketi var sigorta ödüyor ama medican hastanesinde geçerli sadece o bakımaa sordummm... inannn bende hiç farkında değilim ...
doğum öncesi tetkikler
doğum rutin kontrolleri
iyibir dr
güzel donannımlı bir hastane
güzel 1 oda
ve iyi bir dr la normal doğum güvencesi ve o donanımı verecek bir dr olsun yeter...
bazı dr lar kes biç hoppppp sezeryannn
belki ben epiduralla daha rahat olucammmm düşünen mi varr yokk...
kuzenim çankayada HRS de yapar doğumlarını (2side öle olduda)
yani hastane göz boyasadaaaa doktor olayı fiyaskoooo...
ben şöyle candannnnn para için değildeee
değer vererek para içinnn yanımda olabilecek güleryüzlü bir dr istiyorummmm..herşeyden korkuyorum çekiniyorum zaten pimpirikliyimmmmm... ne bilemm ne etsemmm ne eylesemmm...
bu sigorta dediğiniz sağlık sigortası dımı?
heray belli bir miktar ödüyosunuz ALLAh korusun başınıza büyük bir hastalık geldiğinde ameliyat vs sigortası karşılıyor dımı
benm yok
kızlar bişey dicem
ev arkadaşımla aynı eve girmeden ayrılma kararı aldık
şükür rabbime en kısa sürede bittiği için..
kira kontratı benim üstüme nasıl iptal edicem bir bilgisi olan var mı?
elektirik su kira kontratı benim üstüme..
ama evden ben çıkıcam. sorun olmaz dımı sedaşta falan
ALLAHIMMMMMMMMMMM 4 yıl önce atandığımda bir ev arkdşı aldımmm o benim yanıma taşındı gerçi benim tanıdığm eviydi ve birlikte ben tuuttum ve birlikte o da dahil olunca birlikte tutup yerleştik....
vel hasıl ikametgah olayımm ben aldıydımm o eve ama o kendi önceki evinde kalmıştı ikametgahıı...
sonra kontrat yoktuu ama elektrk su kendi üzerme almıştımmm vel hasılllllll müthiş bir olaylaaaa kavga ettik.... veee etik olarak onun gitmesi gerekirken indik alt ta oturan ev sahibimize(bizim damadın dayısıydı)
ve biz anlaşamıyoz çıkcazzz dedik...
ben ben çıkmamm o çıksın
o ağlamalar yaygaralar derkennnn
baktım sülük yapıştııı çıkmıyor bennnn utanma pazarıı kusura bakmaaa biz bulaştırdık dayı buna sizi ama kontar yapın öder diyerek yolları ayırdıkkk ayırmasınaa.. asıl emsele sonraaa
ben damatgilde 12 gün kaldımmm ve o süreçte elektrk suyu üzerimden ona verdimmm
neyseeee
1 ay olduuu bende ev aradım çıktımm ama bayram sonrasınaaa yanii bir tatil girdi araya derkennn
emniyetten aradılarrr banaaa
nüfus kanunua mukavemetsizlikden polis arama mı çıakrmış ne emniyetten ifademi aldılar...
nedeni: nüfusa gidip bizim deli kızz kendi ikametgahını o eve alınca nüfus emmuru xx gökçe sizlemi oturyor hayır tanımamm öyle birini diyince nüfusss memmuru emniyete bildiri emniyet polis beni arar inannın bayram tatilim rezil olmuştu bilgide evrmediler korktum durdummm...
anlayacağınnn dese eski ev arkdşmdı şimdi ev arıyor çıkcakk yokkk tanımam etmemmm diyinceee devletteee böle ediyor..
sonra emniyette polis avukatnız varmı yok dedim ne avukatı abartmasak diyip ifademi verdimmm vs.. amaaa az daha 150-250 tl civarı gibi bir meblaydı sanırsammm ceza ödeyecektim düşün....
SONRAAAA EV ARKADAŞIMI TÖVBEEEEEEEEEE...
SONRAKİ EV ARKADAŞIM EŞİM OLDU:)
O BAKIMA DİKKAT ET DERİMMMM
kökçe sigorta işini araştırırken öğrendiğin incelikleri detayları benimle de paylaşabilir misin? Ben de istiyorum. Biraz armut piş ağzıma düş çü oldum ama
TABİKİ PAYLAŞABİLİRİMMM NE DEMEKKK...
EN İYİ HABERİİİİ GEBELİK ÖNCESİNDEN EN AZ 1 YIL PRİMLERNİ ÖDEMEYE BAŞLAMAK GEREKTİĞİİİİİİİİİ
ÖYLE HA DİYİNCE ÇOCUK PLANIYLA SİGORTA BAŞLAMIYORR ACAİP BİR PLAN GEREK GİBİ GİBİ