günaydın kızlar,
dün adet sancısı bugün de dünkü yorgunluğun arkasından gelen migreni saymazsak iyi sayılırım...
eşyaları depoya koyma işi kesinleşti... biz burada da lojmanda kalıyoruz ve dolayısıyla en geç 15 gün içinde lojmanı boşaltmak zorundayız.. polislerde eşin tayini çıkana kadar kalma hakkı var ama jandarmada bu yok maalesef
öyle bir şey olsa burda kalmak en doğrusu.. ama eşim de temmuz 15 inden önce orda göreve başlamak zorunda ve ben de gitmek zorundayım .. benim tayin işine gelince geçen sene büyük bir çoğunluk gidebildi ... ya alan değiştirdiler, ya becayişle ya da memurluğa geçerek... yer değiştiremeyen kesim hiç birisini tercih etmeyenler oldu ... geçen sene belirsizlikler ve bunun sonucunda yaşanan rezillikleri bildiğimden dolayı belki de bu sene neler yaşanabileceğini az çok tahmin edebiliyorum... bu da atacağım adımları az çok tahmin etmemi sağlıyor...
eşyaları depoya bırakacağız ve ben de annemlere geçeceğim ... kalacağım süre uzun.. bu da beni korkutuyor aslında .. aslında daha çok küçük kızkardeşimden dolayı çekiniyorum.. 3 sene önce yine tayinden dolayı bir buçuk ay kadar annemlerde kalınca burnumdan gelmişti... sürekli laf sokma derdindeydi... yaptığım her hareket batıyordu ...gerçi çok şükür şimdi çalışıyor ve sadece akşamdan akşama görebileceğim için daha rahat oluruz diye düşünüyorum..
selincim , paşamızın keyfi yerinde anlaşılan..hayırlı haberlerini bekliyoruz ...
asmunikal , kuzenin için Rabbim tez zamanda şifasını versin....
seyyahım , senden de güzel haberleri bekliyoruz... Sılacık inşaallah sorunsuz bir ameliyat geçirir....
bugün biraz eşya toplayacağız sonra yarın bir aksilik olmazsa trabzon gezimiz var.. uzungöl, sümela, boztepe ve vakit kalırsa forum yapacağız :))
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum...