Kirli Çıkılar )))

hayırlı olsun
ben de başladım spora çok mutlu edici.
eşimle amatör olarak yapıyorduk ama 1 temmuzda fitnes, mefruşat, yüzme ve tecvidli Kuranı kerim dersine yazıldım hanımlar lokaline.
artık daha profesyonel olcak inşallah

karanfil zaten bir arada yapmak daha güzel
ben daha çok motive oluyorum
kaytaramıyorsun bir de bir aradaysan
ama iş güç gitmeye üşeniyor insan

burada yer bilmediğimden bir ara b-fit e gitmiştim
sadece kadınlar için daha rahat olur diye
ama düzenli gidemedim bir türlü
disiplin lazım disiplin

kesinlikle haklısın.
ben de istiyordum ama düzgün bi kayıt zamanı ve güvenebileceğim adam gibi bi yer bulamıyordum.
burası hem temiz hem de fiyat açısından çok cazip. üstelik çalışanların hepsi bayan.
ben aslında spor alanında plates seçecektim ama kayınvalidem fitness da çok güzel ve yeni aletler olduğunu söyledi.
3 tane dal seçebiliyoruz yüzme ve saunaya ise herkes girebiliyor.
haftada 4 günüm doldu bile. daha bir çok dal var hoşuma giderse diğer dönemlerde onlara da gitmeyi düşünüyorum. ebru, hat, yemek pasta yapımı, resim...
havuzu da çok temizmiş öyle duydum.çok güzel nezih bi ortam şimdiden heycanlıyım.

Taksit Tutarı Hesap Kesim Tarihi Son Ödeme Tarihi
35.22 07/07/2013 17/07/2013

nihayet kredi kartında son taksitim kaldı

farmasi çok sevindim canım ama bizim kredi kartına borcumuz bitmiyor bitemiyo:)
150 BES kesiliyor o fix zaten
sonra tam kasko ve trafik sgortası borcumuz bu ay bitmiştiki haziranda gene yaptırcaz toplamda 200 tl de o:)
sonna eşimin telide kredi kartından kesilio 60 da o sabt harcamamız var yani:)
bende çok isterdim bi gün bitmesini:)
o günleri görürüm inşallah:)

selin her ay otomatik ödeme talimatı verdiğim kredi kartından geçen cep ve ev telefonu internet faturası
bir de yaptığım market benzin harcaması dışındaki taksitli alışverişimin bedeli 300 küsurlardan 200 küsurlara nihayet 35 tl lik olan taksitlere gelmişti onun da sonu geldi çok şükür

ortalama aylık kredi kartım bundan böyle sanırım 600 tl civarı gelir diye tahmin ediyorum hatta daha düşük

Darısı vbizlerin başına inşallah, araba taksitimiz 700 TL, aralıkta bitiyor, diğer taksitlerle birlikte ortalama 1400 civarı taksidimiz var, diğer masraflar da eklenince 2500 civarı oluyor, şu taksitler belimizi büküyor, alırken çok güzel de, bir de ödemesi olmasa, Allah herkese kolaylık versin.

yorgunuuuuum
ufukta misafir görünmüyor şimdilik
ama gelmeyen birkaç akraba falan var
onlar da bakalım ne zaman gelcek
eminim hepsi ramazandan önce gidelim de, çıksın aradan diye düşünecekler
yani yakında haber gönderirler müsait misiniz diye

sevimlicim bi mevlüt yapıp hepsini toplu çıkarsaydınız daha iyi olmazmıydı sanki
fikir yani sadece
ben burda mevlüt yapsam çağırcak kimsem yok herkes uzakta sanırım yapmıcam gelen gidende .çok olmaz diye tahmin ediorum yani sana gelenler kadar:)

bu gecede olmadı gene hafif hafif ağrım var ama önemsencek bişe oldgunu sanmıorum bugün 5 km yol yürüdüm ama yok yok yok
belki dedim bebiş doğar son 1 günü kaldı kendi bilir resti çektim artık :)
geldin geldi gelmedin dr tayze gelcek alçak o olcak:)

günaydın kızlar,
dün adet sancısı bugün de dünkü yorgunluğun arkasından gelen migreni saymazsak iyi sayılırım...
eşyaları depoya koyma işi kesinleşti... biz burada da lojmanda kalıyoruz ve dolayısıyla en geç 15 gün içinde lojmanı boşaltmak zorundayız.. polislerde eşin tayini çıkana kadar kalma hakkı var ama jandarmada bu yok maalesef öyle bir şey olsa burda kalmak en doğrusu.. ama eşim de temmuz 15 inden önce orda göreve başlamak zorunda ve ben de gitmek zorundayım .. benim tayin işine gelince geçen sene büyük bir çoğunluk gidebildi ... ya alan değiştirdiler, ya becayişle ya da memurluğa geçerek... yer değiştiremeyen kesim hiç birisini tercih etmeyenler oldu ... geçen sene belirsizlikler ve bunun sonucunda yaşanan rezillikleri bildiğimden dolayı belki de bu sene neler yaşanabileceğini az çok tahmin edebiliyorum... bu da atacağım adımları az çok tahmin etmemi sağlıyor...
eşyaları depoya bırakacağız ve ben de annemlere geçeceğim ... kalacağım süre uzun.. bu da beni korkutuyor aslında .. aslında daha çok küçük kızkardeşimden dolayı çekiniyorum.. 3 sene önce yine tayinden dolayı bir buçuk ay kadar annemlerde kalınca burnumdan gelmişti... sürekli laf sokma derdindeydi... yaptığım her hareket batıyordu ...gerçi çok şükür şimdi çalışıyor ve sadece akşamdan akşama görebileceğim için daha rahat oluruz diye düşünüyorum..

selincim , paşamızın keyfi yerinde anlaşılan..hayırlı haberlerini bekliyoruz ...

asmunikal , kuzenin için Rabbim tez zamanda şifasını versin....

seyyahım , senden de güzel haberleri bekliyoruz... Sılacık inşaallah sorunsuz bir ameliyat geçirir....

bugün biraz eşya toplayacağız sonra yarın bir aksilik olmazsa trabzon gezimiz var.. uzungöl, sümela, boztepe ve vakit kalırsa forum yapacağız :))

hepinize güzel bir haftasonu diliyorum...

helincim Allah kolaylık ve sabır versin umarım herşey gönlünce olur

ve de iyi gezmeler

başta senfat, sirkeci ve benim kardeşlerim olmak üzere bugünkü ve önümüzdeki sınavlara katılacak bütün öğrencilerimizin Allah yardımcısı olsun.
Allahım emeklerini zayi etmesin inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…