Kirli Çıkılar )))

Sabah sabah ne.guldum yahuuuu. Vallahi alemsin sunny abla... Hahahahaha sindi Orda ya topike biri gelince.hic cevap veremiyom da.ben icimde kalmış zaar hemen atlayim didim...ben.yaazana.kadar millet özgeçmişi bildirip postaya bile veriyoya ilk kez heyecanlan ben yazım derkeene olanlar oldu... Bade konusuna gelince abla biliosun biraz kaprisli bi hamile simdi.yanlis anlicak olan yegenime olacak neme lazim. Ozel itina gösteriyorum nihahaha. Anlatım bozukluguda yaptim bak tüh itinanin ozenlisini ayirdim badeye hahahahhaaha

Bu arada herkese gunaydinnnnn.... Bugun .elticanin dogumgunu onlara gideriz buyuk ihtimalle... Ama ara ara bakarım selin dogurdumu diye.... Meraklı smile....

günaydın kızlar

ben de dün seyyah diyince, amanın Selin doğurdu mu diye koştur koştur işe geldim bakayım diye
Selinim eğer görürsen Allah bir avazda kurtarsın
hayırlısıyla sağlıklı bir doğum yap paşamızı al kucağına gel aramıza

dark düşün benimkilerin içindeki en iyisi eltim
o can alma hakkndan 5 tane istiyom yanisi 4 de olur fitim :KK53::KK53:

yok kız evdeyim:)
suyun gelince gel dediler:) bugün nst ye girmiştim muayneden dolayı nişanın gelmiştir dedi doktor
arada bi karnım ağrıyo:)
onun dışında herşey normal şu an için efde bekliorum kendimi dinliorum:)

daha doğuma gitmedim pc hep açık:)
suyum gelincede yazcam giderkende yazcam telden girebiliorum hastanede bağlantı var:)
bende heycanlıyım
büyük bi sabırla bekliorum:)

günaydın kızlar:KK16::KK16::KK16::KK16:

selinnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52: az kalmışşş:KK52::KK52: belkide oldu bilemiyorumm duam seninlleee. iyi geçicek merak etme:KK16::KK16::KK16:

farması burdasın sanırım soru sorcam bitane:KK16::KK16::KK16: sana ve diğer kızlara:KK16::KK16: ama seline sormicam yormasın kendini:KK9::KK9:
ben eger ALLAH nasip ederse umreye gitmeyi istiyorum..
malum onların ödemeside € bazında oluyor... ben normalde birikimim çeyrak tam yarım altın olarka yapaarım..
altınında uzun süreli yatırım türü oldugunu düşünüyorum.. mesela 2 3 yıl sonra bozarsan ancak kar edebilirsin diye.. malum çok dengesiz bu aralar..
sonra diyorumki madem umreye gitme gibi bir niyetim var.. şimdiden birikimi € olarakmı yapsam?

günaydın kızlar

ben de dün seyyah diyince, amanın Selin doğurdu mu diye koştur koştur işe geldim bakayım diye
Selinim eğer görürsen Allah bir avazda kurtarsın
hayırlısıyla sağlıklı bir doğum yap paşamızı al kucağına gel aramıza

dark düşün benimkilerin içindeki en iyisi eltim
o can alma hakkndan 5 tane istiyom yanisi 4 de olur fitim :KK53::KK53:

kız benimkilerin iyi olduğunuda nerden çıkardın. haftaya gidiyorum yanlarına :KK52::KK52:
artık laf sokulmaktan delik deşik olur dönerim :KK52::KK52::KK52: napayım kocamın hatırı vaaar.
eltim bana selam bile vermez biliyonuzmu. yani ben hiiç yokmuşum, görünmezmişim gibi davranır.
neyse defolup gidiyor yurtdışına. bida dönmez umarım...

farması burdasın sanırım soru sorcam bitane:KK16::KK16::KK16: sana ve diğer kızlara:KK16::KK16: ama seline sormicam yormasın kendini:KK9::KK9:
ben eger ALLAH nasip ederse umreye gitmeyi istiyorum..
malum onların ödemeside € bazında oluyor... ben normalde birikimim çeyrak tam yarım altın olarka yapaarım..
altınında uzun süreli yatırım türü oldugunu düşünüyorum.. mesela 2 3 yıl sonra bozarsan ancak kar edebilirsin diye.. malum çok dengesiz bu aralar..
sonra diyorumki madem umreye gitme gibi bir niyetim var.. şimdiden birikimi € olarakmı yapsam?

ya ben altına hiç bulaşmama niyetindeyim uzun bir süre.
seninde madem böyle güzel bir niyetin var avro biriktir. hem altın alıp satarkenki zararında olmaz.
hayırlısıyla cümlemize nasip olur inş.....

kız benimkilerin iyi olduğunuda nerden çıkardın. haftaya gidiyorum yanlarına :KK52::KK52:
artık laf sokulmaktan delik deşik olur dönerim :KK52::KK52::KK52: napayım kocamın hatırı vaaar.
eltim bana selam bile vermez biliyonuzmu. yani ben hiiç yokmuşum, görünmezmişim gibi davranır.
neyse defolup gidiyor yurtdışına. bida dönmez umarım...

aynen darksea
benim elti de kv ye yaranmak için benimle konuşmuyormuş,kv beni istemiyormuş ya,sanki ben onu istiyooooom:KK53::KK24::KK52:
şimdi yaz tatilinde gitcez bi kv laf sokca, bi kb, bi de elti,arada görümcede denk gelirse o da
eşim de diyo ki man az kalaım ne kadar az kalırsak o kadar az laf yeriz
adamcağızım bile korkmuş:KK52:
yaz tatilinde yazarım ara ara ben de ne kadar delik deşik olduğumu:KK51:
seliiiiin
bi avazda doğurursun inşallah tatlım
sunny abla koptum walla,ne ince espriler var sen de öyle

günaydın kızlar bu arada:KK16:

kızlar daha doğurmadım ben:)
evdeyim ağrıarım geçti yok bişe evde yarını bekliorum doktorum perşembe erkenden gel dedi:)
dün gecede doğuramadım:)

ümidim bu geceden yoksa yarın suni sancı verilcek:) haber veririm gene:) kaçırıorum şimdi annanemiz geldi:)

ya ben altına hiç bulaşmama niyetindeyim uzun bir süre.
seninde madem böyle güzel bir niyetin var avro biriktir. hem altın alıp satarkenki zararında olmaz.
hayırlısıyla cümlemize nasip olur inş.....

bnde böyle düşünüyorum bakalım..

.............

kızlar bişey sorucam. aramızda ankarada olan varmı.. yada doktor yada doktor tanığını:KK43:
benim kuzenim trafik kazası geçirdi.. memlekette o an koluna platin takıldı.
kuzenim ikinci ameliyatını ankarada olmak istemiş.. memleketteki doktorda sakın hacettepeye gitme demiş..

kuzenim bi doktorun yanına gitmiş. platini acil çıkarmak lazım demiş. memlektteki doktorun yanlış yaptıgını söylemiş..
memlektteki doktor kesinlikle platini çıkarma demiş:KK43:

tavsiye edebilceğiniz sorabilceğiniz ortopedi doktoru varmı

Allahimmmm selin hala buralarda.... Selin dr müdehale etmezse tam 40 ında dogururudun walla... Gozun aydın annecinde gelmiş.....
Ben.eltimi severim yaa sevmediğim huyları var tabiki bazen cok kıskançlık yapabiliyor ama nihayetinde kader arkadaşım hahahahahhaa

Adı canim benim babamdan kaza nedeniyle benzer.sorunlar. yaşadı allah birdaha yasatmasin.... Hakan kinik hoca sayesinde kurtuldu diyebilirim çünkü bir bacağı kesilme noktasına gelmisti allah korusun... Ibni sinada hoca kendisi... Bide rüştü bey vardi ama o daha basit travmalarda aranabikecek bi dr...

günaydın bacılar

selin daha mı burdasınn

bende eltilerimi severimmm birini daha çok severim hiç kötülüğümüz olmadı biri benim diye söylemiyorum eşimin ailesi gelnlerden sanslı hemsi iyi yürekli ... diyormki eşime hepiniz kötüsünüz ya biri bir dua etmis gelinleri iyi olsun demis tutmus eşimde haklısın der :KK52::KK52:

Adı canim benim babamdan kaza nedeniyle benzer.sorunlar. yaşadı allah birdaha yasatmasin.... Hakan kinik hoca sayesinde kurtuldu diyebilirim çünkü bir bacağı kesilme noktasına gelmisti allah korusun... Ibni sinada hoca kendisi... Bide rüştü bey vardi ama o daha basit travmalarda aranabikecek bi dr...

adı canım benm demişken banamı dedin:44:

hakan kinik hoca nerde peki hacettepe ankara tıp falan
ibni sina dedin dımı. ben bi bakayım saol canım
kuzenim koluda çok kötü:KK43:

X