Kirli Çıkılar )))

kizlar bisey sorcam siz özelden tanisiyomusunuz yoksasadece burdanmi olaylara fransiz kaldimda ondan sordum :44::44:

ben yarısını tanıyom diğer yarısını da tanıcam
elimden uçanla kaçan kurtulur
bakarsın almanyaya bile gelirim:KK24::KK24::KK24:

oyyyyy online doğum
canım bitanem inşallah kolaylıkla doğurup bebeğini kucağına alacaksın
sağ sağlim koca oğlan olacak
uyuyacak büyüyecek
kocaman olacak
senin için dua edicem :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

he valla canlı yayınla doğuracak bizim kız:KK1: biz de doğumhane önünde bekleyen adamlar gibi üstüste sigara içip beklicez :18::18: (aslında badenin bi tane smile'ı vardı, bisürü sigara içen, o daha güzel olurdu burda)

allahımm selın nekadan rahatsınn suan hastane yolundamısın yoksa beklıcekmısın acılmalarını bılmıyorum ama allah acısız belasız kolay bır dogum nasıp etsın ınsallah sag saglım al kucagınaa cınar pasayı... bak onlıne okuyorum suan allah kabul etsın aminn...

Anaammmm eve yeni geldim bi bakayım dedim selin doğuma gitmiş herhalde bugün yazdım ama görmedi sanırım en geç yarına kadar doğuracağını hissetmiştim rabbim bi avazda kurtarır inşşş çok merak ettim ama tlf numarası varmı kızlarr selininn nasıl haber alıcaz?

allahımm selın nekadan rahatsınn suan hastane yolundamısın yoksa beklıcekmısın acılmalarını bılmıyorum ama allah acısız belasız kolay bır dogum nasıp etsın ınsallah sag saglım al kucagınaa cınar pasayı... bak onlıne okuyorum suan allah kabul etsın aminn...

Anaammmm eve yeni geldim bi bakayım dedim selin doğuma gitmiş herhalde bugün yazdım ama görmedi sanırım en geç yarına kadar doğuracağını hissetmiştim rabbim bi avazda kurtarır inşşş çok merak ettim ama tlf numarası varmı kızlarr selininn nasıl haber alıcaz?

havar komşular havaaaaaaaaarrr:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: çınar bebek geliyoooorrrr

Son düzenleme:
Selinnnnn ben nasıl heyecan yaptım burda ya... Allah yardımcın olsun. İyi haberlerini bekliyoruz
Kızlar çok merak ediyorum şu anda selin hastanede mi nerde. Ne yapıyor. İnşalkah en kısa zamanda haber verir

yavvv o kadar özelden konusuyoruz :KK1::KK1::KK1:hiç birimiz kızın tlf numarasını almadık çok heyecan yaptım:KK33:

Son düzenleme:
benım bılıgım kayredın kımse yok...

o degılde bade bu anı nasıl kacırır yaa selınde haberı yok ayyy yazıkkk... acık ezıkleyekmı nee nıahahaha:21::21:

yok kız evdeyim:)
suyun gelince gel dediler:) bugün nst ye girmiştim muayneden dolayı nişanın gelmiştir dedi doktor
arada bi karnım ağrıyo:)
onun dışında herşey normal şu an için efde bekliorum kendimi dinliorum:)

daha doğuma gitmedim pc hep açık:)
suyum gelincede yazcam giderkende yazcam telden girebiliorum hastanede bağlantı var:)
bende heycanlıyım
büyük bi sabırla bekliorum:)

yok kız evdeyim:)
suyun gelince gel dediler:) bugün nst ye girmiştim muayneden dolayı nişanın gelmiştir dedi doktor
arada bi karnım ağrıyo:)
onun dışında herşey normal şu an için efde bekliorum kendimi dinliorum:)

daha doğuma gitmedim pc hep açık:)
suyum gelincede yazcam giderkende yazcam telden girebiliorum hastanede bağlantı var:)
bende heycanlıyım
büyük bi sabırla bekliorum:)

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Biz de doğurdu sandıktı

benım bılıgım kayredın kımse yok...

o degılde bade bu anı nasıl kacırır yaa selınde haberı yok ayyy yazıkkk... acık ezıkleyekmı nee nıahahaha:21::21:

acaba özlem ilk cümlede ne demek istedi:KK53::KK53: cevapları bekliyorum kızlar

a) benim balığımı kaybettim, bilen kimse yok mu?

b)benim bildiğim kahretsin kimse yok?

c) benımla dığilsın kayredın kimse yok?

d) aslında ne yazdığını özlem de bilmiyo?

(badeye laf yollarken hiç hata yapmamış olması da ayrı bir ayrıntı)

acaba özlem ilk cümlede ne demek istedi:KK53::KK53: Cevapları bekliyorum kızlar

B)benim bildiğim kahretsin kimse yok?

C) benımla dığilsın kayredın kimse yok?

D) aslında ne yazdığını özlem de bilmiyo?

d diyorum son kararım:KK9::KK9::KK9:
Aslında e hepsi de diyebiliriz
özlemdir ne yapsa yeridir

acaba özlem ilk cümlede ne demek istedi:KK53::KK53: cevapları bekliyorum kızlar

b)benim bildiğim kahretsin kimse yok?

c) benımla dığilsın kayredın kimse yok?

d) aslında ne yazdığını özlem de bilmiyo?

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X