- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.248
bendeki iştah sana geçmiş korkma darksea
sende o canavar olduğu sürece kilo almazsın enerji lazım sana ye bacım
kendimden tırssıyorum. eşyaları filan kemirmesem bari
öğlenleri bir saat arada sırf canım istiyor diye koşa koşa eve katmer yapmaya gidiyorum ya.
bu nasıl bir azimdir böle. söyleyin bana bacılar, sonum nası olacak benim
benim gibi olacak
benim gibi olacak
seyyah sılayı yolladınmı okula, ben yollamadım ama sorun olur mu ki, senin bakış açın neydi öğretmenlik yaparken son haftaya, okul topiğine gelmiyosun burdan sorayım dedim
1 haftadır evdesin çağan hasta ve huysuz bunlar stres yaptı sen de sen bi dışarı çık ama önce ye geçici bir durumGünaydın hanımlarr nasılsınız?Benim başım çok ağrıyor akşam aptalca bişey yaptım ben öğlen az bişey yedim akşama canım hiçbişey istemedi eşim gelecek evde hiçbişey yok sadece çay yaptım ama canım hiçbirşey istemiyor başım öyle ağrıyorduki yapmadım eşim geldi bişeyler yapayım yada canın dışardan istiyorsa alıp getireyim dedi çok ısrar etti ama benim canım hiç istemedi en sonunda ben yemem deyince eşim kendine sucuk kızarttı yanına bişeyler koydu çayla yedi bende aç aç oturdum ama başımın ve gözlerimin ağrısından ağlıyordum eşim geldi gitti aç yatma içim rahat etmiyor desede yemedim ama sebebinide bilmiyorum sonra survivoru izlerken ve baş ağrısı çekerken uyuyakalmışım sabah kalktığımda açlığımı hissetmiyordum ama başağrısı hala çok var eşim sabah gülüyo halime kahvaltıya oturduk benim surat yine asık ama yine ortada bişey yok sonra eşim dedi noluyo sana ne bu surat bilmiyorum ya sebebini yok öyle bişey dedim ama herşey batıyo bana sonra çağanın okulu için başladım laf saymaya giderkende suratım asıktı anladı sonra aradı yoldaymış işe gidiyormuş akşamada yanımda yok arkadaslarıyla balık tutmaya gidecek beypazarına ben tekim evde hiçbişey yapasımmm yokkkkk kendime gelmek istiyorum noluyo banaaaaaaaaaa
poe geçmiş olsun pastil de iyi gelir
loveli meslektaşınız nasıl öldü yaşlı mıydı kaza falan mı
allah rahmet eylesin
bugün sirke de sakata çıktı yedek kulubesinde beklemede
dün öğle yemeğini farklı bir yerden istemiştim ondan mı yoksa üşüttüm mi bilmiyorum akşam sporda duraselin pilli ayıları gibi zıplarken birden midem bulanmaya başladı nasıl bitridim eve geçtim bilmiyorum 8:30 a kadar uyumuşum ous da sabah haşlanan yumurtayı yakmış ev berbat kokuyordu
nişanım geldi lililili...........
karnımda akşamdan beri ağrıyo sanki adet olcakmışım gibi belimde ağrımaya başladı:) hobaaaaaaaa:)
az kaldı sanırım:) bu sancı adet ağrısı gibi bişeymi acep? o zman benim sancım var:)
yada bilemiorum geldiğinde anlamaman imkansız diolar şu an herşey stabil adetimin ilk günü hissediyorum:)
çantalarım hazır anakucağımız hazır herşeyimiz hazır beklio:)
bende hazırım:)
sanırım bu gece glicek gibi
ishalde oldum:)
nişanım geldi lililili...........
karnımda akşamdan beri ağrıyo sanki adet olcakmışım gibi belimde ağrımaya başladı:) hobaaaaaaaa:)
az kaldı sanırım:) bu sancı adet ağrısı gibi bişeymi acep? o zman benim sancım var:)
yada bilemiorum geldiğinde anlamaman imkansız diolar şu an herşey stabil adetimin ilk günü hissediyorum:)
çantalarım hazır anakucağımız hazır herşeyimiz hazır beklio:)
bende hazırım:)
sanırım bu gece glicek gibi
ishalde oldum:)