Kirli Çıkılar )))

günaydınlar,
derfatçim geçmiş olsun...verilmiş sadakanız varmış...
özlemcim size de geçmiş olsun..
regl sancısı çeken tüüüm arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum ... benim de kardeşlerimin de çok sancılı geçer beenim üstelik 5., 6. ve 7. gün olur
sevimlicim, ahmetçiğin uykusunun düzene girmesine çok sevindim ama gerçekten de gelenin gidenin çokmuş... bu kadar gelen gidene iyi düzeni tutmuş... neyse ki annen de kayınvaliden de yardımcı oluyorlarmış... burda bir arkadaşımın da 3 hafta erken doğmuştu bebeği.. kayınvalidesi geldi güya ama daha haftası olmadan , artvin senin batum benim gezmişler .. kızcağız isyanlardaydı yardım etmesini geçtim , kadın resmen kendini gezdirmeye gelmiş diye.. gitmese bu sefer ana oğul trip atıyorlarmış...

selinim senin oğlan birden bir atar yapacakmış gibi geliyor :)

benim de son güne kadar ne bir sancı ne de açılma hiç bir şey yoktu ... ama doğumdan iki hafta önce nst de sancı çıkmış, doktorla inatlaşıyoruz ,o diyor sancın var ben diyorum hayır sancım yok diye gel gör ki son kontrole gitmeden bir gün önce bir duş alayım diye banyoya girdim baktım su soğuk, tüp mü bitti diye banyodan çıktım tam karşısındaki mutfağa geldim. baktım şofben yanıyor geri dönmemle kendimi yerde buldum .. karnımın üzerine düştüm, refleks olarak elimle karnımı kapatınca sadece dirseğim açıldı... o halde bir de banyoya girip yarım yamalak banyoya girdim .. banyodayken hareket edince bir ohh çektim.. banyodan sonra hemen hastaneye gittik .. dikiş atacaklardı ama uyuşturamadıklarından sadece bandajlamalarını istedim ... nst sonuçlarını aldık , kadın doğumcu yoktu gerçi olsa da pek yardımcı oalcağını sanmıyorum adam bangladeşli epey vukuatlı bir doktordu ... sağlık ocağındaki aile hekimi baktı normal deyince kendi doktoruma gitmeye gerek görmedim.. ertesi gün zaten kontrole gidecektim .. doktoruma durumu anlattığımda kadın şaşırdı .. nst sonuçlarını gçsterdim pek bir görünmediğini söyledi ama hemen yeni nst çekelim dedi, muayene etti , ben zaten kasılıyorum çatalda , rahat muayene olamadım , bir de hiç açılma yokmuş .. seni de bebeği de riske atmayalım sezeryana alalım deyince içim bir hoş oldu ... nst sonuçlarını da pek beğenmeyince sezeryan oldum. spinaldi ve çok rahattı .. ameliayat sırasında bana iyi ki sezeryan yapmışız bebek kakasını yapmış deyince ... her işte bir hayır vardır dedim.. çünkü düşmeseydim normal doğum için bekleyecektim...

of ya son haftama giriorum hala doğum belirtisine benzer bişe yok:)
artık doğursam sıkıldım efde
oyyyy az kaldı ama anne karnında en rahat olduğun dönem haberin olsun
çalışınca ev hemen sıkıyor dimi

ay gıcık olurum öyle tiplere madem yardım etmicen gelme dimi karşındaki bekler

ay verilmiş sadakan varmış helin her şerde bir hayır varmış valla

Günaydın kızlar: bugün pikniğe gideceğiz. Az sonra kahvaltı yapıp çıkacağız hemen.
Selin cim kardeşimi yazmıştım sana okudun mu bilmiyorum. Vücudunu dinle bol bol. Tam zamanında kolaycacık bir doğum olur inşallah. Öpüyorum hepinizi....

günaydın kızlar
sabahın köründe hortladım gene
birazdan arkadaşlarla buluşup kahvaltıya gidecez
oradan da Adana ya

helın verılmıs sadkan varmıss Allahtan hersey ya

benımde eşim sınava gııt o sebebten erken kalktık o kahvaltı ettı ben sabah yuruyusumu yapiim de öle kahvaltı yapiim dıye dusundum sımdı sporumu yaptımmm ve esaretın bedelı fılmını ızledım bıtırdım harıka tek kelımeyle ızleyın mutlakkaa ızlemeyenler

bayılırım böle fılmlere kavga dovüş olmadan umut asılayannnn

günaydinlar kizlar iyi pazarlar allahim bol günesli olsun amin kizim bisiklet sürecekte bencil smile

arkadaslar merhaba
hesabımı dondurmak, istiyorum
nasıl ve nerden yapmam gerekiyor
tamamen çıkmak gerekiyora eğer, o nasıl oluyor
yardımcı olur musunuz

özel mesaj gönderen arkadasların bazılarının posta kutuları dolu oldugundan cevap yazamadım. kusura bakmasınlar

Senfatcım kazene msj at onlar yapıyo.

kazene mesaj attım, dondurmak istediğimi belirttim, tekrar açtırmak için ne yapabilirim diye sordum, iletişimden mesaj at dedi. ama hesap henüz donmadı.

yazmak istemediğim sorunlarım nedeniyle
geçici bir süreliğine zaten
buradan tamamen kopmak olmuyor
ama bi türlü çıkamadım yaww

yok bişeyler soğutursa bırak burayı internete bile girmiyorsun.
ama özlediklerin sevdiklerin merak ettiklerin hep oluyor.
hayırlısı olsun canım.

senfat yaa, neden ki :26:
dondurma, ama buraya girme mesela
dondurunca noluyo ki

hem de gitme lütfeeen

Ay çok büyük geçmiş olsun, Eşin de çok cesaretliymiş doğrusu bu devirde böyle komşu zor bulunur, Allah korumuş ayrıcana da, bence yine de bir daha olursa polisi arayın, eşin girmesin araya ya çok tehlikeli.

Benim bile gelesim geldi ne güzel plan bu böyle, iyi gezmeler.
Adet kanamaları için de geçerli mi canım bu, aklımda bulunsun.

of ya son haftama giriorum hala doğum belirtisine benzer bişe yok:)
artık doğursam sıkıldım efde
Hayırlı doğumlarrr.

günaydinlar kizlar yeni haftamiz mutlu huzurlu bol günesli bol birikimli gecsin insallah
Günaydın kızlar,
Aminnnn
Herkese iyi haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…