Kirli Çıkılar )))

geçmiş olsun derfatçım
kızlar
bana da fikir verin
mutfağı minik bi led tv alcaz
vestel ve lg ya baktık vestel 100 tl daha ucuz
siz ne tavsiye edersiniz

bence lg ... vestelde bir numara yok

poecim vestel alma da ne alırsan al canım 7 yıllık tv her sene bir tamir görüyor

derfatçım hasta olduğu için mızmız ve söz dinlemez görmezden gel zordur ama iyi gelir

Sağolun kızlar uyudu bakalım yarın sabah kalktığında nasıl olacak bugün biraz kızdım ya içime verdi gidip gelip öpüp özür diliyorum

kızlar
bana da fikir verin
mutfağı minik bi led tv alcaz
vestel ve lg ya baktık vestel 100 tl daha ucuz
siz ne tavsiye edersiniz

poe beyaz eşyalarımın hepsini vestelden aldım ve tv hariç hiçbirinden istediğim performansı alamıorum tv ninde şans eseri düzgün çıktığını düşünüorum

bence lg al hatta simens bile alabilirsin şimdi aklım olsa tüm beyaz eşyalarımı simensten alırdım
zaten herhangi bişeyim bozulsun asla Vestel almam
vestek şeye benziyo lcw wakikiye hani waikiki pazar malının türevi ya vestelde öle bence beyaz eşya markalarının içinde en son numaralarda gezenlerden benim gözümde

Sağolun kızlar uyudu bakalım yarın sabah kalktığında nasıl olacak bugün biraz kızdım ya içime verdi gidip gelip öpüp özür diliyorum

derya yazık çocuğa kız hasta
gitme üstüne tamam bunaltıodur seni burdan konuşmak kolay ama biz hasta olunca neler neler yapmıoz o en fazla 4 yaşında
günah ya iyleşsinde sonna oku canına:)

günaydınlar,
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum... bir cumartesi klasiği olarak bugün temizlikle uğraşacağım... öğleden sonra bir aksilik olmazsa köye gideceğiz ... aynı sitede beraber büyüdüğümüz çocukluk arkadaşımın kayınvalidesi buranın köyünde kışları izmitte geçiriyor yazları da buraya geliyor... bugün onları ziyarete gideceğiz ....

gunaydın kızlarr

regl oldum sancısıısyla uyandımmmm sımdıde oturuyrum bugun evdeyımdemektır bu ilk gun agrım olur benımmm:26::26::26::26::26:

Gunaydinn herkese.. hava harika ama ilkeyle Ben biraz usutmusuz... Acik havayaa cikalim demistik ama gidecegimiz yer baya.ediyo... Vazgectik awm gezecez napacaz....

Poecim esi teknokoji hastasi biri olarak ve ona danisarak alt tarafi.mutfakta.izlicez 100 lira Iyi para derlerse vesteel alsinlar.tabiii ama LG nin yerini asks tutmaz dedi... Bilgine canim.

Günaydınn hanımlarr çok ekşınlı bir gece geçirdik ve çok uykum varrrr.
Gece eşimle tv izlerken ben uyumuşum saat 1 buçuk bi gürültüyle uyandım kapnın deliğinden baktık bizim en üstteki ayyaş komuşumuz oğluyla birbirine girmişler camlar,küfürler havada uçuşuyo o sırada eşim ben bakıcam dedi böyle olmaz dedi ayağaınada ayakkabısını giymiş çıktı eşim gittikten sonra çok gürültülü bi ses geldi tabi benim elim ayağım titremeye başladı bi 5 dkka geçmedi komşunun oğluyla eşim aşağıya indiler daha gencecik delikanlı 23 nde heryeri kan içinde kızılaydaki eylemlere katılıyo önce eve geç geliyo tabi bu arada içiyoda eee baba zaten içkiyi su gibi tüketen bi adam kavga ediyorlar eşimin çıktığında birinin elinde bıçak birinin elinde makas varmış eşim oğlanı kucaklayıp odaya atmasa ya baba oğlunu yada oğlu babasını öldürecekmişAma ben burda üç buçuk atıyorum kadıncağız ne yapacağını şaşırmış ikisinide gücü yetmiyo bi kaç komşu çıkmış kadınlar bişey yapamıyo erkeklerinde gücü yetmemiş oğlan ayna varmış aynaya kafa atmış neyse eşim aldı oğlanı hastaneye götürdü kafasında bir sürü yarık varmış dikiş atmışlar,alnında kesik orayıda yapıştırmışlar tabi 6 saat müşade altında durması gerekmiş ama çocuk kabul etmemiş neyse o sırada polisi kim aradıysa polis geldi babayı alıp götürdüler eşim geldi dur dedi bi çıkayım yukarı baba evdeyse çocuk bizde kalsın dedi çıktı amcası gelsin oğlanın anneyide alıp gittiler eşimin eve geldiğinde 3 tü saat eşim uyuyamadı benide uyutmadı sabah ezanı okunuyodu biz hala uyumaya çalışıyoduk biraz uyumuşuz alarm çaldı 7 buçukta az daha yatayım derken çağan çişim var diye geli mecbur kalktım ama bulduğum yere uyuyorum o dereceyim yani.Bu arada eşim yeni beğenerek aldığımız beyaz tişörtünü giymiş gitmiş tişört hep kan gece atamadığım için sabah attım makineye çamaşır suyu filan koydum umarım çıkar lekeler çıkmazsa üzülürüm.

merhaba kızlar:
dünden beri bir yoğunluk var anlatamam...dünkü törenlerden sonra bu sabah kalktığımda bile ayaklarım zonkluyordu. kahavaltıdan sonra dün aldığım bezelyeleri ayıklayıp dolaba kaldırdım. anca oturabildim...
derfat ne kötü bir gece olmuş sizin için.allah korusun bizim de evlatlarımız var. valla böyle şeyleri duydukça okudukça tırsıyorum yeminlen...
poe canım sakın vestele bulaşma. evimde hem tv hem de buzdolabı vardı çeyizden. eşimin dedesi almı. evden atana kadar sinir krizleri geçirdim resmen. bedava verseler evime sokmam. o kadar yani...
selincim kardeşim yeni doğu yaptı. o hiç sancıyı hissetmeden evde oturuken 10 cm açılmış. hastaneye gitmiş ve 30 dakika sonra doğmuş bebecik. ben yetişemedim bile. allah sana da böyle kolay bir doğum nasip eder inşallah.
kız kardeşin de çok iyi bakar bence. teyze olmak başka bişi...benim kardeşim benim prematüre bebeğime çok güzel baktı. mamasını falan yedirirdi...

Evet gezi pardon ameliyat günlüğü programı
cuma kapalı çarşı sahil cart curt
cumartesi miniatürk
pazar akvaryum

gelmek görmek görüşmek tanışmak isteyenler buyursun gelsin
tabi bu plan hava güzel olursa ,yok yağmur yağarsa kendimi atıcam öğretmenevine dönene kadar tv başından kalkmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…