Kirli Çıkılar )))

of derfatya nasıl bi geceymiş öyle
varya bu sinirle yapılan şeyler bi anlık herşey sinir öfke gelince insanın gözü hiçbişe görmüo tabi alkolünde etkisi var beyin gidiyo Allah kimseyii düşürmesin o durumlara ne diyelim eşinede bişe olmamış şükürki

aklınızda bulunsun kan lekesini limon geçirio:)
benim formalarımda falan genelde çok olurdu kan alma bölümünde çalışırken
o bölüme limon sıkıp bekletiodum önce soğuk suyla elimde çitileyip sonna makinaya atıodum tertemis:)

selam kızlar
dün nete giremedim
annemin misafiri vardı, ordaydık
yoruldum yine
ve de ilerde pasta, börek yapmaktan sıkılcaz galiba :KK37:
sürekli yapıyoruz çünkü
p.tesi ve de büyük ihtimalle perşembe günü misafirim var yine

aklım hep selindeydi
dün giremedim ya, kesin doğurmuştur dedim
ama son mesajı onun yazdığını gördüm

bugün de yorucu bi gündü
kaç gündür evi süpürmemiştim
evi süpürdüm
lavobo, tuvalet, küvet ovdum
ufak tefek bi sürü iş vardı
hep ayaktaydım nerdeyse
yemek olarak, et haşlama ve pirinç pilavı yaptım
bu arada ahmetin de bakımı bitmiyor ki
emzir, alt değiş, oyun oyna, uyut
iyi ki eşim de evdeydi
gerçi açıköğretim sınavı vardı sabah da öğleden sonra da
geriye kalan vakitlerde evdeydi

Evet gezi pardon ameliyat günlüğü programı
cuma kapalı çarşı sahil cart curt
cumartesi miniatürk
pazar akvaryum

gelmek görmek görüşmek tanışmak isteyenler buyursun gelsin
tabi bu plan hava güzel olursa ,yok yağmur yağarsa kendimi atıcam öğretmenevine dönene kadar tv başından kalkmıcam

haydi bakalım iyi gezmeler olsun..hava nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun :)

derfat geçmiş olsun..komşununda hayırlısını versin Allah..bi şekilde buluyo insanı..

sevimli oturtunmu düzenini ..Ahmet paşa rahat uyuyomu artık..ay şu doğum sonrası misafir işini pek sevmezdim zaten Allahtan memlekette değilim..Allah misafirin eksikliğini vermesin de sen daha yeni düzene alışamamışken peş peşe misafir yoruyor insanı..

selin rüyamda seni gördüm hastanedeydin doğuracakmıydın doğmuşmuydun o kadarını hatırlamıyorum..senin tasan beni aldı :)

sevimli oturtunmu düzenini ..Ahmet paşa rahat uyuyomu artık..ay şu doğum sonrası misafir işini pek sevmezdim zaten Allahtan memlekette değilim..Allah misafirin eksikliğini vermesin de sen daha yeni düzene alışamamışken peş peşe misafir yoruyor insanı..

bade yaa, hani diyorlardı ya, kırkı çıksın düzelir falan
gerçekten de öyle oldu
yani şöyle ki, git gide düzelmeye başladı
en azından eskiye göre daha iyi uyuyor
eskiden birileri bakıyordu, ben de birkaç saat uyuyordum
şimdi yanımdan ayırmıyorum, beşiğine de alıştı çok şükür
beşikte sallamıyorum, sevmiyor zaten
geceyi gündüzü ayırt edebiliyor çoooook şükür
önceden 3 saat uyusam kardır diyordum, şimdi daha uzun uyuyabiliyorum
tabi bi gözüm açık uyuyorum nerdeyse, kustu mu acaba, sesi niye kesildi birden falan
ama düzen oturtmak önemli
gece aynı saatte uyusa bi de, beni çok oyalıyor odada
canım sıkılıyor bazen :KK17:

misafir işinde de iyi ki ailem falan var
kv.de de yardım ediyor
misafir olduğu zaman, bi gün öncesinden hep beraber hazırlık yapıyoruz
misafir geleceği gün de kardeşim geliyor sabahtan hemen
yoksa mümkün değil altından kalkmak

bade yaa, hani diyorlardı ya, kırkı çıksın düzelir falan
gerçekten de öyle oldu
yani şöyle ki, git gide düzelmeye başladı
en azından eskiye göre daha iyi uyuyor
eskiden birileri bakıyordu, ben de birkaç saat uyuyordum
şimdi yanımdan ayırmıyorum, beşiğine de alıştı çok şükür
beşikte sallamıyorum, sevmiyor zaten
geceyi gündüzü ayırt edebiliyor çoooook şükür
önceden 3 saat uyusam kardır diyordum, şimdi daha uzun uyuyabiliyorum
tabi bi gözüm açık uyuyorum nerdeyse, kustu mu acaba, sesi niye kesildi birden falan
ama düzen oturtmak önemli
gece aynı saatte uyusa bi de, beni çok oyalıyor odada
canım sıkılıyor bazen :KK17:

misafir işinde de iyi ki ailem falan var
kv.de de yardım ediyor
misafir olduğu zaman, bi gün öncesinden hep beraber hazırlık yapıyoruz
misafir geleceği gün de kardeşim geliyor sabahtan hemen
yoksa mümkün değil altından kalkmak

iyi bak maşallah..zamanla daha rahat olursunuz anne oğul..
ilk çocukta acemilik oluyomuş zaten..
valla ben uğraşamam o kadar misafirle
çocuk 1 yaşına girsin öyle gelsinler :)

Gunaydinn herkese.. hava harika ama ilkeyle Ben biraz usutmusuz... Acik havayaa cikalim demistik ama gidecegimiz yer baya.ediyo... Vazgectik awm gezecez napacaz....

geçmiş olsun özlemcim

derfatccım sana da büyük geçmiş olsun

kızlar
tv fikirleriniz için çoooook teşekkür ederim

sevimlicim
ben de o kadar misafir kabul edemezdim senin yerinde olsam
iyi ki anne yanında ve kv yardım ediyor:nazar:
bi arkadaşım doğum yaptı
20 gün sonra kv güyaaaa yardıma geldi
kızcağıa hem bebişine baktı bi de kv ye hizmet etti
ben de doğurursam sonum onun ki gibi olur galiba:18::18::18:

iyi bak maşallah..zamanla daha rahat olursunuz anne oğul..
ilk çocukta acemilik oluyomuş zaten..
valla ben uğraşamam o kadar misafirle
çocuk 1 yaşına girsin öyle gelsinler :)

bade abimin eşi de öyle diyordu
yeğenim şu an 7 aylık
diyor ki iyi ki küçükken halletmişiz misafir işini
çünkü şu an odadan çıkmadan ağlamaya başlıyor
yani arkama dönsem gidicem sanıyor ve bağırmaya başlıyor
ben bununla pasta falan yapamazdım diyor

yine de herkesin tercihi farklı tabi :KK53:

derfatcım Allah korumuş eşini aslında
ama iyi ki çıkmış yukarı çok şükür kimseye bişi olmamış

Evet gezi pardon ameliyat günlüğü programı
cuma kapalı çarşı sahil cart curt
cumartesi miniatürk
pazar akvaryum

gelmek görmek görüşmek tanışmak isteyenler buyursun gelsin
tabi bu plan hava güzel olursa ,yok yağmur yağarsa kendimi atıcam öğretmenevine dönene kadar tv başından kalkmıcam

valla ne iyi olurdu
inşallah hava iyidir ve gezebiliyorsundur seyyahcım

derfatcım Allah korumuş eşini aslında
ama iyi ki çıkmış yukarı çok şükür kimseye bişi olmamış

valla ne iyi olurdu
inşallah hava iyidir ve gezebiliyorsundur seyyahcım

Multicim evet o anda bıçak darbesi alabilirdi ama çıkmasa ve ayırmasaydıda baba oğul cinayetinde bile neden olabilirdi ama çok şükür bişey yok eşimde oğlandada bişey yok dikişleri var alnında ,kafasında sanırım komşumuz oğlunuda yanına alıp evini ayıracak ve boşanacaklar bıktım derya diyoo.

derfat asisi var miydi caganin kreste su cicek salgini oldu benim kiz minicik 2 sivilce gibi seyle atlatti asi muthis koruduu, bizimkiler zamaninda ozel asiydida simdi saglik ocagi kapsamina girdi ucrtsiz yapiliyor merak ettim

derfat asisi var miydi caganin kreste su cicek salgini oldu benim kiz minicik 2 sivilce gibi seyle atlatti asi muthis koruduu, bizimkiler zamaninda ozel asiydida simdi saglik ocagi kapsamina girdi ucrtsiz yapiliyor merak ettim

Evet canım aşıları tam ama biz o özel aşıdan yaptırmadık bana söyleyen olmadı o yüzden onları yaptırmadık çağanda hafif atlatıyo ama su çiçeği diye kimse yanımıza yaklaşmıyo kendimi bitlenmiş yada uyuz olmuş gibi hissettim.

evet canım aşıları tam ama biz o özel aşıdan yaptırmadık bana söyleyen olmadı o yüzden onları yaptırmadık çağanda hafif atlatıyo ama su çiçeği diye kimse yanımıza yaklaşmıyo kendimi bitlenmiş yada uyuz olmuş gibi hissettim.

bitliiiiiiiiiii deryaaaaaaaaaaaaa
bitliiiiiiiiiiiiiii deryaaaaaaaaaaaaaa
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

gunaydın kızlarr

regl oldum sancısıısyla uyandımmmm sımdıde oturuyrum bugun evdeyımdemektır bu ilk gun agrım olur benımmm:26::26::26::26::26:
ben de bugün oldum çok sancılanırım ilaçsız geçmiyor
Günaydınn hanımlarr çok ekşınlı bir gece geçirdik ve çok uykum varrrr.
Gece eşimle tv izlerken ben uyumuşum saat 1 buçuk bi gürültüyle uyandım kapnın deliğinden baktık bizim en üstteki ayyaş komuşumuz oğluyla birbirine girmişler camlar,küfürler havada uçuşuyo o sırada eşim ben bakıcam dedi böyle olmaz dedi ayağaınada ayakkabısını giymiş çıktı eşim gittikten sonra çok gürültülü bi ses geldi tabi benim elim ayağım titremeye başladı bi 5 dkka geçmedi komşunun oğluyla eşim aşağıya indiler daha gencecik delikanlı 23 nde heryeri kan içinde kızılaydaki eylemlere katılıyo önce eve geç geliyo tabi bu arada içiyoda eee baba zaten içkiyi su gibi tüketen bi adam kavga ediyorlar eşimin çıktığında birinin elinde bıçak birinin elinde makas varmış eşim oğlanı kucaklayıp odaya atmasa ya baba oğlunu yada oğlu babasını öldürecekmiş:KK50::KK50::KK50::KK50:Ama ben burda üç buçuk atıyorum kadıncağız ne yapacağını şaşırmış ikisinide gücü yetmiyo bi kaç komşu çıkmış kadınlar bişey yapamıyo erkeklerinde gücü yetmemiş oğlan ayna varmış aynaya kafa atmış neyse eşim aldı oğlanı hastaneye götürdü kafasında bir sürü yarık varmış dikiş atmışlar,alnında kesik orayıda yapıştırmışlar tabi 6 saat müşade altında durması gerekmiş ama çocuk kabul etmemiş neyse o sırada polisi kim aradıysa polis geldi babayı alıp götürdüler eşim geldi dur dedi bi çıkayım yukarı baba evdeyse çocuk bizde kalsın dedi çıktı amcası gelsin oğlanın anneyide alıp gittiler eşimin eve geldiğinde 3 tü saat eşim uyuyamadı benide uyutmadı sabah ezanı okunuyodu biz hala uyumaya çalışıyoduk biraz uyumuşuz alarm çaldı 7 buçukta az daha yatayım derken çağan çişim var diye geli mecbur kalktım ama bulduğum yere uyuyorum o dereceyim yani.Bu arada eşim yeni beğenerek aldığımız beyaz tişörtünü giymiş gitmiş tişört hep kan gece atamadığım için sabah attım makineye çamaşır suyu filan koydum umarım çıkar lekeler çıkmazsa üzülürüm.

geçmiş olsun allah iyilerle komşu eylesin hepimizi çok şükür kimseye bişey olmaış

X