Kirli Çıkılar )))

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar
Hafta sonu baya yoğundu.
Senfat umarım en yakın zamanda kendini toplarsın ve seni tekrar aramızda görürüz. Çok özletme lütfen...

günaydın hanımlar güzel bir hafta olması dileğiyle :)))

senfatçım umarım hayatta herşey dilediğin gibi ve de hayırlı olur

sevimsizim senfatın şimdilik aramızdan ayrılması gerekiyor herşeyi burada yazmak da bir yere kadar hele mesele başkasının özeliyse bunu yazmak bizlere düşmez senfatın affına sığınarak bu kadar yazabiliyorum sen de anlayışla karşıla canım

bizlere gereken açıklamayı arka bahçede sağolsun yaptı

demekki burada yazmayı uygun görmedi saygı duymak lazım ....

günaydınlar
mini bir aradan sonra gelebildim
senfat üyeliğini donduruyormuş konu nedir bilmiyorum Rabbim sıkıntısı varsa yardımcısı olsun

Gunaydin kizlar herkeeese mutlu huzurlu saglikli bir.hafta diliyorum... Senfat icinde hakkinda hayirlisi diyorummm... Kendini hazir hiseedince doner nasil olsa...

selam kızlarr

selin nasılsınnn bugunnn

senfat umarım hersey dilediğin gibi olur canımmm

senfat dönmeni bklicem arkadaşım inşallah en kısa sürede hallolur....hayırlısıyla:)

şampiyon gene burda:)
doğurmadım doğuramadım dün geceden baya ümitliydim adet ağrısına benzer ağrım oldu çok mutlu oldum çantamı gözden geçirdim bi kaç eksiğim kalmiş son onlarıda koycam bugün
bide kızkardeşim geldi manikürümü falan yaptırım artık her an herşey olabilir:) doğumdan sonnada saçlarımı boyatcam insanın kuaför kardeşinin olması güzel bişe:)

yarın akşamda annemle diğer kızkardeşim geliyo
çarşamba sabahı burda olcaklar Allah kısmet ederse
artık eli kulağında paşamızın:)

doktorum 40. haftadada doğurmazsam suni sancı vercek galiba pazara kadar vaktim var beklemeyi pek sevmiyo
son haftalar çok riskli demişti yarın tekrar kontrolümüz var bakalım ne değişcek:)

selam kızlarr

selin nasılsınnn bugunnn

senfat umarım hersey dilediğin gibi olur canımmm

canavar gibiyim:) hala tık yok anacım bende arada adet ağrısına benzer ağrım oluyo o kadar ama hafif yani zaten ben çok adet ağrısı çeken biride diilim ruhum bile duymazdı genelde olduğumu
şu an toptan çekiorum o ağrıyı:)
of sabırsızlanıorum artık:)
bi yandanda ayın 22 sine kadar olmasın dirençınar diyorum:) yengeç burcu olsun diye
ben ikizler burcunu pek evmiorum aramızda olan varsa yanlış anlamasın lütfende pek anlaşamıorum
bi ikizlerle bide yayla onun için 22 sine kadar beklesin diorum:) bi yandan sabırsızlanıorum

Son düzenleme:

selincim, sen ne dersen de, canı ister ikizler olur, canı ister yengeç olur paşanın paşa gönlü bilir şaka bir yana, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

iyi haftalar kirli çıkılar sağlıklı, sorunsuz, huzurlu bir hafta olsun inşallah

senfatcım senin için herşeyin hayırlısını diliyorum. inşallah çok geçmeden dönersin aramıza

bugün benim oğlan hastaydı. öğlne kadar yatsın dedim evde. az ateşi vardı...
neyse az önce kreşe götürdüm, kapıda bağırdım ...... hocam, bakarmısınız diye.bir kaç defa tekrarladım kimse çıkmayınca bende içeri girdim. girer girmez şok geçirdim çünkü koca öğretmen çocuğun biriyle yerde boğuşuyo. şimdi dayak görmedim amma çocuğa dişlerini gıcırtda gıcırtada bağırıyor ve elini bacağını tutuyordu....
zaten beni görünce neye uğradığını şaşırdı. kalakaldı yerinde.hemen açıklama yapmaya başladı yok çocuk ekmeği yere atmışda. ekmek yere atılırmıymışda. (daha öncede o çocuğun çoook şımarık olduğunu söylemişti, konuşma arasında)
bilmiyorum çocuğa gıcık olduğundan mı böyle? yoksa oğluma soruyorum, öğretmenin sana kızıyormu, bağırıyor mu diye.
-hep hayır diyor çocuk....
allahım niye böyle şeylere hep ben şahit oluyorum????? şimdi nasıl göndereceğim çocuğumu o kreşe

darksea, geçmiş olsun. gördüğün şey hiç hoş değil gerçekten. hemen de savunmaya geçmiş zaten. ama çocuklar belli eder zaten yanlış muamele görüyorlarsa. keşke kadına deseydin, ben nasıl güveneyim artık size diye

zaten kadın titremeye hatta saçmalamaya başladı. o an bende çok etkilendim zaten gördüklerimden.
bişey diyemedim. demediğim için çok pişmanım. sıcağı sıcağına konuşmalıydım sanırım

canım çocuk genelde söylemez korkar annem öğretmene bi şey söyler de öğretmen bana daha kötü davranırsa diye
bilmiyorum ki ne yapmalı
sıla hala devam ediyor böyle yapmaya
hatta ta anasınıfında yaşanıp şimdi anlattıkları bile var

Merhaba hanımlar ben geldim herkese iyi bi hafta geçirmeyi temenni ediyorummm.
Selincim hayırlı doğumlar olsun canım sancılarını takip et bizide haberdar et kuzummm.
Darkcım keşke hemen konussaydın çocuklar genelde korkar cnaım o yüzden hayır derler ne yapılır bu durumda bilemedim ama insanın içinde hep kuşku kalır.

selin 22 sine çok var canım yaa nerdeyse 2 hafta çocuk için bu son dönem tehlikeli sanırımm hayırlısıyla git doktora annen de gelyomus bak versin suni sancıyı doğurruver bekleme bosverr

dark evet onlar çok kötüü uff kime güvenicez bilmiyorummm yazık yavrularar bırakıyoruz oraya garip gibi kala kalıyorlar neye maruz kalıyorlar Allh biliyor , benim kızımda mutludur kreste anlattırım ama kızmadı anne ama ardaya ceza verdi öğretmenim derrr baska ları için herhalde kendine olsa söylerdi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…