Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarr
selin nasılsınnn bugunnn
senfat umarım hersey dilediğin gibi olur canımmm
canavar gibiyim:) hala tık yok anacım bende arada adet ağrısına benzer ağrım oluyo o kadar ama hafif yani zaten ben çok adet ağrısı çeken biride diilim ruhum bile duymazdı genelde olduğumu
şu an toptan çekiorum o ağrıyı:)
of sabırsızlanıorum artık:)
bi yandanda ayın 22 sine kadar olmasın dirençınar diyorum:) yengeç burcu olsun diye
ben ikizler burcunu pek evmiorum aramızda olan varsa yanlış anlamasın lütfende pek anlaşamıorum
bi ikizlerle bide yayla onun için 22 sine kadar beklesin diorum:) bi yandan sabırsızlanıorum
darksea, geçmiş olsun. gördüğün şey hiç hoş değil gerçekten. hemen de savunmaya geçmiş zaten. ama çocuklar belli eder zaten yanlış muamele görüyorlarsa. keşke kadına deseydin, ben nasıl güveneyim artık size diye
zaten kadın titremeye hatta saçmalamaya başladı. o an bende çok etkilendim zaten gördüklerimden.
bişey diyemedim. demediğim için çok pişmanım. sıcağı sıcağına konuşmalıydım sanırım
canım çocuk genelde söylemez korkar annem öğretmene bi şey söyler de öğretmen bana daha kötü davranırsa diye
bilmiyorum ki ne yapmalı
sıla hala devam ediyor böyle yapmaya
hatta ta anasınıfında yaşanıp şimdi anlattıkları bile var