Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de döküm tost makinesi var hatta alt ızgarası delikli içindeki yağlar kaşarlar çekmecesine akıyor o kadar para verip aldım hiç de gerekli bir şey değilmişdöküm bir tost makınam var aslında ondada olur ızgara didilerdi hiç denemedimmm
bimde elektirkli kumtel ızgara var balkonda balık köfte biftek yapmak için malum her zaman mangal yakılmıyor 29 tl alsammı kızlar ya bilginiz varmı forumları okudm biraz fikrim oldu am siz ne edrsinizzz
pepeticim aynısından ben de var mutfak balkonun da ızgara yapıyorum çok memnunum
bende aynından var, biz memnunuz, eşim arada ızgara yapıyor onda. ben uğraşmıyorum ama temizliği bana kalıyor tabi. makineye atılabiliyor.
selin hayrolsun rüyan
o senin acaipliğindendir
peptiş benim de tanıdıklarım memnun ızgaradan
Merhaba kızlar hayirli cumalar..... Kendimi temizliğe vurdum bugun canim sikkinken dip kohhh iyi geliyo bana camlar perdeler ohhhh misler gibi heryer
ve geldim kontrolden:)
1 cm açılmam varmış bebiş aşağı inmiş doktor artık her an gelebilir hazırlıklı ol didi:)
çatalda hiç canım yanmadı can yakıcı bişe diil ama oraya çıkmak ve o şekilde durmak utandım ya:)
Çağan en sonunda beni delirtmeyi başardı çağan yapma diye diye dilimde tüy bitti tam çay içiyorum sofra ortada buda topla oynuyo oğlum yapma dedim anlamadı tam bardağı ağzıma götürdüm topu bana atmış çaya geldi vücuduma döküldü kızdım odana git ve çıkma dedim şimdi odasında bende sinirden çatlıyorum ve canım yanıyor
cnm geçmiş olsunÇağan en sonunda beni delirtmeyi başardı çağan yapma diye diye dilimde tüy bitti tam çay içiyorum sofra ortada buda topla oynuyo oğlum yapma dedim anlamadı tam bardağı ağzıma götürdüm topu bana atmış çaya geldi vücuduma döküldü kızdım odana git ve çıkma dedim şimdi odasında bende sinirden çatlıyorum ve canım yanıyor
pepeticim biz de bimden tüplüsünü aldıkbimde elektirkli kumtel ızgara var balkonda balık köfte biftek yapmak için malum her zaman mangal yakılmıyor 29 tl alsammı kızlar ya bilginiz varmı forumları okudm biraz fikrim oldu am siz ne edrsinizzz
ve geldim kontrolden:)
1 cm açılmam varmış bebiş aşağı inmiş doktor artık her an gelebilir hazırlıklı ol didi:)
çatalda hiç canım yanmadı can yakıcı bişe diil ama oraya çıkmak ve o şekilde durmak utandım ya:)
Domateeesimm
Eki Görüntüle 730461