Kirli Çıkılar )))

bimde elektirkli kumtel ızgara var balkonda balık köfte biftek yapmak için malum her zaman mangal yakılmıyor 29 tl alsammı kızlar ya bilginiz varmı forumları okudm biraz fikrim oldu am siz ne edrsinizzz

pepeticim aynısından ben de var mutfak balkonun da ızgara yapıyorum çok memnunum

döküm bir tost makınam var aslında ondada olur ızgara didilerdi hiç denemedimmm
Bende de döküm tost makinesi var hatta alt ızgarası delikli içindeki yağlar kaşarlar çekmecesine akıyor o kadar para verip aldım hiç de gerekli bir şey değilmiş
bi kere ızgara köfte yaptım mutfakta tüm apartman köfteciler gibi koktu evden de kokusu 2 gün çıkmadı böyle şeyler için mutfakta balkon şartmış tecrübeyle anlamış oldum

bimde elektirkli kumtel ızgara var balkonda balık köfte biftek yapmak için malum her zaman mangal yakılmıyor 29 tl alsammı kızlar ya bilginiz varmı forumları okudm biraz fikrim oldu am siz ne edrsinizzz

bende aynından var, biz memnunuz, eşim arada ızgara yapıyor onda. ben uğraşmıyorum ama temizliği bana kalıyor tabi. makineye atılabiliyor.

selin hayrolsun rüyan
o senin acaipliğindendir

peptiş benim de tanıdıklarım memnun ızgaradan

Merhaba kızlar hayirli cumalar..... Kendimi temizliğe vurdum bugun canim sikkinken dip kohhh iyi geliyo bana camlar perdeler ohhhh misler gibi heryer

pepeticim aynısından ben de var mutfak balkonun da ızgara yapıyorum çok memnunum

bende aynından var, biz memnunuz, eşim arada ızgara yapıyor onda. ben uğraşmıyorum ama temizliği bana kalıyor tabi. makineye atılabiliyor.

selin hayrolsun rüyan
o senin acaipliğindendir

peptiş benim de tanıdıklarım memnun ızgaradan

hepınız sagolun kızlarrr yorumları yenı görudmmm ... bıme gıttım bısuru vardı ama almadım yanımdakı arkads benım vardı hıc ıyı degıldı attım dıdı:44::44::44: bende haa ölemı dıdım almadımm ... o zaten olumsuz bırıdırr bunuda dusundum yanıı..... alıcamm o zamn aksam gıdıp

sirkecım balkonda yapıcam bennn

Merhaba kızlar hayirli cumalar..... Kendimi temizliğe vurdum bugun canim sikkinken dip kohhh iyi geliyo bana camlar perdeler ohhhh misler gibi heryer

oh kafan dağılmıştır terapi gibi gelio:)
insan kendi yorgunluğu ile uğraşmatan başka şeylere kafa yoramıyo:)

ve geldim kontrolden:)

1 cm açılmam varmış bebiş aşağı inmiş doktor artık her an gelebilir hazırlıklı ol didi:)
çatalda hiç canım yanmadı can yakıcı bişe diil ama oraya çıkmak ve o şekilde durmak utandım ya:)

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ben nst ye girerken sezeryandan yeni çıkmış yaklaşık 2 dakikadır nefes alan bi bebek gördüm:)
kıpppppkırmızıydı ne kadar küçüktü inanamadım benim karnımdada aynısından var gözlerim doldu bebeğin hazırlanması falan camekanlı bi bölümden izlenebiliyor
ailesiyle , ben nst ye girene kadar izledim o kadar miniktiki biraz tırsmadım desem yalan olur:)

ayrıca peyniride aldım ve denedim bimden
gğzeldi yani Sütaş kadar beğenmesemde yenebilir:)
fakat yağsız geldi biraz

Çağan en sonunda beni delirtmeyi başardı çağan yapma diye diye dilimde tüy bitti tam çay içiyorum sofra ortada buda topla oynuyo oğlum yapma dedim anlamadı tam bardağı ağzıma götürdüm topu bana atmış çaya geldi vücuduma döküldü kızdım odana git ve çıkma dedim şimdi odasında bende sinirden çatlıyorum ve canım yanıyor

kız sen ne ugrasıyon caganla bı caya sahıp olamamısın caganımı sucluyon sen dayak ıstıyon bak hasta cocuk kızma

cnm geçmiş olsun

pepeticim biz de bimden tüplüsünü aldık
piknikte de yanımızda götürüyoruz
ona benziyor,tavsiye ederim

selincim
hadi bakalım bi avazda inşallah
baby is coming...

kızlar
bana da fikir verin
mutfağı minik bi led tv alcaz
vestel ve lg ya baktık vestel 100 tl daha ucuz
siz ne tavsiye edersiniz

artik 5 gibi yuryorum ve bu saatte fevi uykum geliyor, onceden bu saatte yuruuordum dolayisyla dus mus derken vakit epey gciyorduu bu daha iui oldu

bugun bime ugradim defiginiz peynireen aldim begendim
2 tane tek kisilik ortu aldim 15 15 30 tutt cok mu ihtiyac o kadarda degildi yaneeii
tornavida seti 7.5 tl
tozvseker kup seker
ceviz badem findik
bir iki daha ivir zivir 133 tl tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…