aaa kötü olmus canım aşısı yok muydu çağanınn neyse vardır bir hayır aynı dönemde gidiyoruz o zaman ödemeyi yapmısmıydınız otele
olsun bendende bilginiz olsun
hep bilin beni
seyyah ruhlu dark
dark seyyah sende kalan son böbreğinide söker alır bak demedi deme kolaksiyon yapıyo biliosun böbrek kolaksiyonu :)
haydeee.seyyah su mu içirdin elinden bu kıza sen.önce selin sonra dark,bir şeyler bulaşıyor bu kızlara,ebola gibi yayılıyor yav.
güzeeel. kaptın sen bu işi çekirge :)))
kamuda müyendisim, bir oğlum var. bir yıldır buradayım. daha hiç bişey biriktiremedim
gene yaramayacak para yatmış hesabıma 116 küsur ben de sınıfımın kasasına attım
promosyon yatmış
evet canım bazı kurallarımız var.
1- darkseaa yi çok seveceksin
2- en çok darkseaa seveceksin
3- her sabah günaydın darkseaa ile başlayaıp akşamları iyi geceler darkseaa diye günü bitireceksin :)))
4- mesajlarının arasına sık sık tatlı darkseaa, gözel darkseaa diye bildirimlerde buluncaksın.
1 ay deneme süren var geçersen bızımlasın, kuralllara uymazsan bızımla deyılsın
Merhaba hanımlar nasılsınız?
Biz bugün daha iyiyiz çok şükür sanırım hafif atlatıyoruz su çiçeğini kremini ve şurubunu düzenli kullanıyorum şimdilik ateşimiz olmadı ama huzursuzluğumuz dün tüm gün devam etti hemde yatana kadar dün çağanla biz hiç anlaşamadık gelip gidip bana kızdı ,ağladı sebepsiz yere sabrımı çok zorladı sinirden ağlamamak için çok zor sabrettim çünkü eşim evdeydiBu arada regl oldum sonunda vee tatili rahatça geçircem ohh tadını çıkarıcam şimdiden heyecan kapladı içimi inş başka bi aksilik çıkmaz.
Ftemiz hoşgeldin canım aramıza ben ev hanımıyım 28 yaşındayım 3,5 yaşında bi oğlum var.
,
1 ay sonra sigorta da yapıyo musunuz
hain dark arkadaş dedik bağrımıza bastık sen git rol çal
acabası dünkü mesajımı gördün mü
nerde bu kız daha koşup geliyodum sirke tuttu son anda
vali bey korur onu didi
sen femen'e mi sallamıştın ya merak ettim
şaka şaka ayın 12sinde gelecektim gene sonra vazcaydım dedim rahat bırak şu kızı biraz zaman geçsin
temmuzda gidersin şöle tatil zamanı
flo dan ben 10 li veya takımların ayakkabılarından alsan olur bence..çocuk ilkokul 3 e gidiyor 40 50 tl lik
gene yaramayacak para yatmış hesabıma 116 küsur ben de sınıfımın kasasına attım
he ya. kıymetli bacılarımız femene hakaretten düştüm mapus damlarına :))) (gülsemmi ağlasammı bilemedim.)
ne yazdıydın kız göremedim mesajını..
şimdi pek eskileri okumuyom biliyonmu, yoksa yetişemiyorum size....
Herkese günaydınlarr,
Güzel bir gün olsun inşallah
Kızlar buraya yeni gelenlerin yapması gereken bir kural var mı? Ben 70-79 topiğindeyim, sizle de birikim yapmak istiyorum. Sanırım çoğunuz öğretmen misiniz?
Ben muhasebeciyim, özel şirkette çalışıyorum, 37 yaşındayım, biri 13 biri 7 yaşında iki kızım var.
Allah herkese bol ve hayırlı birikimler nasip etsin.