Kirli Çıkılar )))

evet canım bazı kurallarımız var.
1- darkseaa yi çok seveceksin
2- en çok darkseaa seveceksin
3- her sabah günaydın darkseaa ile başlayaıp akşamları iyi geceler darkseaa diye günü bitireceksin :)))
4- mesajlarının arasına sık sık tatlı darkseaa, gözel darkseaa diye bildirimlerde buluncaksın.

1 ay deneme süren var geçersen bızımlasın, kuralllara uymazsan bızımla deyılsın :KK1::KK1:

:KK1::KK1::KK1::KK1:Çok kolaymış,
günaydın Darkseacim,
Tünaydın Darkseacim,
Nasılsın canım, sen de kendini tanıtır mısın? Tanışıp kaynaşalım, kaç senedir burdasın?:KK53::KK53::KK54::KK54:

3- her sabah günaydın darkseaa ile başlayaıp akşamları iyi geceler darkseaa diye günü bitireceksin :)))
4- mesajlarının arasına sık sık tatlı darkseaa, gözel darkseaa diye bildirimlerde buluncaksın.

1 ay deneme süren var geçersen bızımlasın, kuralllara uymazsan bızımla deyılsın :KK1::KK1:

haydeee.seyyah su mu içirdin elinden bu kıza sen.önce selin sonra dark,bir şeyler bulaşıyor bu kızlara,ebola gibi yayılıyor yav.:KK53::KK1:

:KK1::KK1::KK1::KK1:Çok kolaymış,
günaydın Darkseacim,
Tünaydın Darkseacim,
Nasılsın canım, sen de kendini tanıtır mısın? Tanışıp kaynaşalım, kaç senedir burdasın?:KK53::KK53::KK54::KK54:

güzeeel. kaptın sen bu işi çekirge :)))
kamuda müyendisim, bir oğlum var. bir yıldır buradayım. daha hiç bişey biriktiremedim :KK53:

birikim demişken,ben birikimlerime yer buldum harcamaya.:KK1:
büyük kızıma 5 yaşından sonra aldım genç odasını.bebek takımını kullandık o yaşa kadar.
kızım kardeşi gibi ayaklı canavar olmadığından takımı tertemiz.
sıra küçüğe almaya geldi.
2 senede perte çıkartır diye düşündüğümden ablanınkini yenilesek,ona da ablanınkini mi versek diyorum.
velhasıl büyük kızıma şöyle tam takım,halısı,perdesi,yeni örtüsü falan bir oda alacağım.
o sebepten birikenleri yazmıyorum,zira 2 saatte harcanacak.:KK37:

günaydın canlar....
hediye yorumları için çok ama çok teşekkür ederim....
bu aralar 2 ev hediyesi, 1 bebek hediyesi almam gerek..
üstüste geliyor hepsi.....
bugün ders ücretlerim yatmış....
bu senenin son ücreti. aslında yaz okulu da açılıyor hem de iyi paralar getiriyor ama ben istemiyorum. hem öğrenci sanki hocayı satın almış gibi davranıyor hem de yazın o sıcağında ders anlatmak, hiç izin yapamamak hiç işime gelmiyor....

badecan tosti diye bir arkadaş geldi de dün topiğe eskilerden ona yazmıştım :KK19:
olsun bendende bilginiz olsun
hep bilin beni:21::KK53:

seyyah ruhlu dark:KK53:

banucum benimde genç odam vardı kızım onu kullanıyor , ama nasip olurda eve geçersem eylül ekim gibi kızıma yeni oda yapacağım kırık beyaz düsünüyorumm insalah bakalımmm pembe beyaz yapcam coutry tarzı yapacağım insallah

günaydın canlar....
hediye yorumları için çok ama çok teşekkür ederim....
bu aralar 2 ev hediyesi, 1 bebek hediyesi almam gerek..
üstüste geliyor hepsi.....
bugün ders ücretlerim yatmış....
bu senenin son ücreti. aslında yaz okulu da açılıyor hem de iyi paralar getiriyor ama ben istemiyorum. hem öğrenci sanki hocayı satın almış gibi davranıyor hem de yazın o sıcağında ders anlatmak, hiç izin yapamamak hiç işime gelmiyor....

benimde arkadasımın oğlunun sünneti var ne yapılır bilmem çeyrek alamam baska ne olur banada fikir verin kızlar

benimde arkadasımın oğlunun sünneti var ne yapılır bilmem çeyrek alamam baska ne olur banada fikir verin kızlar
çocuk kaç yaşında ne kadarlık bişey alacaksın
büyükse tuttuğu takımın spor ayakkabısını alabilirsin..
küçükse yazlık şort tişört takım olur...
veya oyuncak olur..
yada gr altın al :)

pepeti madem çocuk 3. sınıfa gidiyor kıyafet alabilirsin tuttuğu takımın formasını ya da spor tişört alırsın içine değişim kartı atarsın; jenga alabilirsin o yaştaki çocuklar için de eğlenceli oluyor kendi kuzenimden biliyorum. Daha aklıma geldikçe yazarım

dark seyyah sende kalan son böbreğinide söker alır bak demedi deme kolaksiyon yapıyo biliosun böbrek kolaksiyonu :)

pepeti ayakkabı çok güzel bi hediye olabilir hele o yaştaki erkek çocukları ço çabuk eskitiolar hemde 50 tl ye ortalama güzel bi ayakkabı bulabilirsin bide değişim kartı koyarsın içine oh:)

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

selam kızlar nasılsınız. dün dualar edildimi bakim:KK16::KK16:

dün aldıgım bi dedikodu naklen yayınlıyorum : arkadamdan berfinin 30 milyarı var demişler:KK9::KK9::KK9::KK9: yaw akıl var mantık var:KK9::KK9: bugune kadar aldıgım maaşla yemeden içmeden dursaydım okadar olmazdı:KK9::KK9::KK9:

banucum benimde genç odam vardı kızım onu kullanıyor , ama nasip olurda eve geçersem eylül ekim gibi kızıma yeni oda yapacağım kırık beyaz düsünüyorumm insalah bakalımmm pembe beyaz yapcam coutry tarzı yapacağım insallah

pepeti yörelerin hediyeleşme kültürüne göre değişebiliyor demekki bu tip şeyler
mesela bizim burada

çocuğa çeyrek olabilir olmayacaksa zarf içinde belli miktar para ama para unutulur diyorsan döviz cinsinden hediyeni verebilirsin 10- 20 dolar gibi :KK34:

düğünle eş değer tüm hediyeler burada da götürülür aklına ne geliyorsa :KK34:

pepeti yörelerin hediyeleşme kültürüne göre değişebiliyor demekki bu tip şeyler
mesela bizim burada

çocuğa çeyrek olabilir olmayacaksa zarf içinde belli miktar para ama para unutulur diyorsan döviz cinsinden hediyeni verebilirsin 10- 20 dolar gibi :KK34:

düğünle eş değer tüm hediyeler burada da götürülür aklına ne geliyorsa :KK34:

evet heryere göre değisiyor ama ben ne götürülür hiç bilmem sadece çeyrek biliyorum oda pahalı kaçar ya

bilmiyorum burdaki tavsiyeleri dinliycemm daha 1 ay kadar zamanım varr

evet heryere göre değisiyor ama ben ne götürülür hiç bilmem sadece çeyrek biliyorum oda pahalı kaçar ya

bilmiyorum burdaki tavsiyeleri dinliycemm daha 1 ay kadar zamanım varr

bana sünnet hediyesi olarak nevresim takımı , saç kurutma makinası , fincan takımı , eve süs için camdan vazo kültablası gibi şeyler ,battaniye getiren de oldu mesela

X