Kirli Çıkılar )))

sıla çok üzülmüştü tom hankse
ben film konusunda şöyle bir strateji izliyorum
sevdiğim kişilerin filmlerine bakıyorum biyografilerinden
konularını okuyorum beğenirsem izliyorum
ya da işte böyle duyduklarımı
jhon travoltanın bir filmi varmış onu izlicem mesela merak ediyorum
siyahların üstün olduğu beyazların azınlık olduğu bir dünyayı anlatıyormuş

günaydın herkese güzel bir gün olur inşallah.
benim için yine pazartesi sendromu. sonu hayır olur inşallah herkesin emeğinin

Selincim şöle bi ağlayıp rahatlamak istiyorsan buz devrini izle =))
ilkini

ben çok film seyretmem seyrettiğim filmlerin isimleri de çoğunlukla aklımda kalmaz balık hafızalığım bu konuda kasımda aşk başkadır ,yeşil yol güzel filmlerdi bence

bir de kasımda aşk başkadır da oynayan kadın oyuncunun bir filmi vardı adını unuttum ... konusu kadının kocası çocuklarının bakıcıyla dümen çeviriyorlar kadın kocasını öldürmek suçundan hapse düşürülüyor dertleri sigorta şirketinden para koparmak vs kadının hapishaneden hayata tutunma mücadelesi

farmasi 1 saat ders için aranızdan uzaklaşmak zorunda kalır yerleri tırmalayan kedi modu :)))))))))))

adı ne kiii

aynı ben benimde öle film kültürüm yoktur ama eşimm her zaman izleyebilir ilk evlendiğimz zaman cd alıp gelirdi izlerdik ama ben o kadar dayanamıyorumm çatlıyorummmm resmenn filmlerde ,içimi sıkarlar benim ...

bide ben romantik, dram, komedi severim, kocamda korku aksiyon macera savaş hiç sevmem

baktık olcak gibi değil kendi izler bende size takılırım iştee

ama bi aydır film izliyorum yabancı dizilere takıldımm ne olursa beni oyalasın zamanın nasıl aktığını hissetmyim de yürürken

fringe nin bi kaç bölüm izledim ne bilim pek sevmedim millet bayılıyor ama ha hos ilginç te ben öle iğrenç sey görmeye dayanamıyorum hafızamdan silinmiyor revelation var onu izliyorum bak o güzelmisss

yerleştin mi
evin nasıl anlatsana beaaaaaaaa

ev taşıma olayı düşman başına adostlaaar.
bide ben gelemiyorum öyle ince işlerle nasıl bunaldım nasıl. iyiki herşey bir haftada oldu bitti. yoksa psikiyatristin yolları taştandı yane...
hımmm evim güzel. manzarası harika. akşam çekeyimde göstereyim. kocaman balkonu var :))) çey keyfi yapıyoz manzaraya karşı :)) bekleriz seyyahçımm.
sadece birkaç dolap eksiğimiz var. vestiyer, banyoya dolap, oğlumun odasına dolap alınacak. ondan sonra tam anlamıyla yerleşmiş olacağım inşallah.
ama prizlerin, kapı kollarının ve muslukların yerini hala karıştırıyorum. elim eski evin düzenine gidiyor :)
bide alaturka tvaleti olaydı iyiydi

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar...
haftasonu Eskişehir'in altını üstüne getirip,dün gece 24 sularında döndük... :)
çok yoğun ama, çok da güzeldi...
tabi otelde uyurken, gece yarısı,sokakta göstericilerle, polisin çatışma seslerini saymazsak...
sizler de ne var ne yok? :)

abla geceleri yatmadım ama sabahları hep erkenden kalktım

kalkmayıp da napcan sirkee mecbuuuuur ben de aynı sizin gibi uykusuzum, gece saat ikiyi geçiyodu yattığımda. yedi buçukta kalktım. ayakta uyuyorum ben de. aslında uyusam da olur da, sonra çok fena baş ağrısı yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…