Kirli Çıkılar )))

dark güle güle otur yeni evinde. taşınmanın lafı bile benim aklımı alıyor:KK1: ama eşya gittikten sonrası daha kolay ve zevklidir. yavaş yavaş yeni bir düzen kurulur. iyi gelir insana:KK31:

dark güle güle otur yeni evinde. taşınmanın lafı bile benim aklımı alıyor:KK1: ama eşya gittikten sonrası daha kolay ve zevklidir. yavaş yavaş yeni bir düzen kurulur. iyi gelir insana:KK31:

abla ben hiç sevmiyorum ya öyle işleri....
neyse atlattık. 2 seneye kadar burdayız sonrası allah kerim :KK31:

kalkmayıp da napcan sirkee mecbuuuuur :KK1: ben de aynı sizin gibi uykusuzum, gece saat ikiyi geçiyodu yattığımda. yedi buçukta kalktım. ayakta uyuyorum ben de. aslında uyusam da olur da, sonra çok fena baş ağrısı yapar

bende uykusuzum hiç diyormuyum uykum var diyee amma canınız tatlı beee:KK57::KK57::KK57::KK57:

malum bugun okul çıkısı arkadasım gelceek evi toplayıp yattım 1 de

sabah 5.30 kalktım
ingiliz kek
elmalı pekmezli kek turta gibi
peynirli milföy

ve kısır iç harcını yaptım soğanını salçaısını kavurdum baharatla o arkadaşım pek sever benim kısırımı daa gidince yoğuruvercem çay olurken

buyrun gelin olmamı toplaşşın geliverin :86::86::86::86::86:

Peptişim yeni hayatta tek arkadaşı top diye çok üzülmüştü tom hanksin
bi de topu kaybedince kızdı ona:KK52::KK52::KK52:

Meyra olaylar olaylar sadece orda değil her yerde
halkını dinlemezsen dinletir

darkcım belli mi olur
seyyahoğlu kuş misali bir ordaaa bir burdaaaa

bende uykusuzum hiç diyormuyum uykum var diyee amma canınız tatlı beee:KK57::KK57::KK57::KK57:

malum bugun okul çıkısı arkadasım gelceek evi toplayıp yattım 1 de

sabah 5.30 kalktım
ingiliz kek
elmalı pekmezli kek turta gibi
peynirli milföy

ve kısır iç harcını yaptım soğanını salçaısını kavurdum baharatla o arkadaşım pek sever benim kısırımı daa gidince yoğuruvercem çay olurken

buyrun gelin olmamı toplaşşın geliverin :86::86::86::86::86:

iyi ki demedin pepeti:KK9: ellerine sağlık, hamarat kadının hali başka canım:KK1: biz bilmem kaçıncı uykumuzu uyurken hatun kalkmış da kekler, turtalar yapmış. bir de tatlı yapamicam diyodun. şu baştaki ikisinin tarifini bi ara yazıver olur mu.

pepeti sana o kadar tarif yazdım aşk olsun insan bi bakar :KK1:
ne yazmıstınnn :KK19::KK19:bebekimmm:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: görmedimmm dur telden bakım az sonaaa

iyi ki demedin pepeti:KK9: ellerine sağlık, hamarat kadının hali başka canım:KK1: biz bilmem kaçıncı uykumuzu uyurken hatun kalkmış da kekler, turtalar yapmış. bir de tatlı yapamicam diyodun. şu baştaki ikisinin tarifini bi ara yazıver olur mu.
yazıyımda afiyetle yiyin :125::125::KK39: sabah zaten elmalının bir dilimini hüplettim :KK39::KK39::KK39::KK39: nasılsa sabah yakarım daha diye düsündümm :KK8::KK8::KK8::KK8: yoksa kötü niyetim yoktu :26::26::26::26:duyyy sirkecimmm bebekimmmm :KK70:

Peptişim yeni hayatta tek arkadaşı top diye çok üzülmüştü tom hanksin
bi de topu kaybedince kızdı ona:KK52::KK52::KK52:

Meyra olaylar olaylar sadece orda değil her yerde
halkını dinlemezsen dinletir

darkcım belli mi olur
seyyahoğlu kuş misali bir ordaaa bir burdaaaa
sılada ben gibi hala gözümdedir o üzülmüstümmm bende :KK14::KK14::KK14:

pepeti adresi alayım canım :KK56::KK56::KK56::KK56::KK9::KK9::KK9::KK9:

ilk otobüse atla ben seni karsılarımmm otogardan :119::119:
seni alırım ikindin çayımızı içerük :KK68::KK68:
pastamızı yerükk:KK39::KK39::KK39:
sohbet muhabbet dedikodu :KK16::KK16::KK16: eşliğinde
aksama çıkaruk esrofoğlu camimize gederük:KK70:
bir balık :104::104::104::104:yerik göle nazır bir restoranda :125::125::125::125:
yata binerik gün batımını izlerükk :103::103: beyşehir gölündeee:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

nasıl ama

Son düzenleme:
Seni alırım ikindin çayımızı içerük :KK68::KK68:
Pastamızı yerükk:KK39::KK39::KK39:
Sohbet muhabbet dedikodu :KK16::KK16::KK16: Eşliğinde
Bir balık :104::104::104::104:yerik göle nazır bir restoranda :125::125::125::125:
Yata binerik gün batımını izlerükk :103::103: Beyşehir gölündeee:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Nasıl ama

farmiyi bilmem de ben heran gelebilirim
bu menüleri vermeye devam edersen

yüzüm çöktü 1 kilo verdim
kıskanmayanlar çatlasın:KK33::KK33::KK33::KK33:

seni alırım ikindin çayımızı içerük :KK68::KK68:
pastamızı yerükk:KK39::KK39::KK39:
sohbet muhabbet dedikodu :KK16::KK16::KK16: eşliğinde
bir balık :104::104::104::104:yerik göle nazır bir restoranda :125::125::125::125:
yata binerik gün batımını izlerükk :103::103: beyşehir gölündeee:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

nasıl ama

hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oradayım ama seyyah olmayacak değil mi

ben bade senfat sunny abla sirkeci :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oradayım ama seyyah olmayacak değil mi

ben bade senfat sunny abla sirkeci :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

aaa neden seyyah olmadan olurmu kanbersiz düğün misaliii:KK52::KK52::KK52::KK52: bak 1 kiloda vermis onun şerefine gelsinn:nazar::nazar::nazar::nazar:

hem biz mevlana torunuyuz gönlümüz herkeşlere açıkkk :KK70::KK70::KK70:

selin, o bahsettiğin film, tom hanks'in filmidir. yeni hayat ismi de. en sevdiğim filmlerden biridir. defalarca izledim. ayrıca izlemediysen boş bir vaktinde ''esaretin bedeli''ni izlemeni tavsiye ederim. o da en sevdiğim filmdir benim.
evet ya yeni hayat of bide şu filmlerin adını hatırlayaydım eyi olcakdı:)
esaretin bedelinide izledim ablacım çok güzeldi 3 kere falan izlemişimdir:) o filmden sonna imkansız diye bişey olmadığını sadece uzun zman aldığını farketmiştim:) cidden iyidi:)

Selincim şöle bi ağlayıp rahatlamak istiyorsan buz devrini izle =))
ilkini
buz devrimi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: yaaaa ama o bizim eşimle gittiğimiz ilk film biliomusun bende yeri ayrıdır:):):) gide gide ona gitmiştik nihahaha:)
gece yatmayan, sabah kalkmayan takımın pazartesisi:KK1:

ya evde olmak bu yüzden güzel böle uykumu almış kalkmak
ne bilim uykumu aldığım için cildim pırıl pırıl kalkar kalkmaz hemen yataktan kalkıp saate bakmamak
efendime sölime şööööööööle bi gerinip önce pencereyi açıp uyuşuk uyuşuk banyoya gitmek sonna çay suyu koymak ama hepsini inanılmaz yavaş hareketlerle ağır çekimde yapmak:) bunlar hayatta güzel şeyler:)

kahvaltıyı yapıp temiz evi temizlemek , nette takılmak , saatin geçmemesi, , şimdi işte olsaydım şunu yapardım diye düşünmek
yeni bi kitaba başlamak bokunu çıkarıp 1 günde bitirmek neden zman bol , sonra izlencek film aramak , gazete okumak sonrasıda bu:) özzenmeyin yane ilk 3 gün çok çekici ama sonna....... kendimi emekli gibi hissediorum karar verdim zaten emekliliğime 32 sene var erken emekli falan olmayı düşünmicem:)

ben film izlemeyi çok seviorum:) hele uzun hint filmerinin tadı başka oluyo :)
eşimlede baya izlioruz sinemayada gidiyoduk diyim sanırım artık gidemicez:) ossun evde defam:)

seyyah o filmin adını sölersen siyahilerle ilgili olan bende izlim bacım severim öle değişik konulu filmleri

pepeti kısırmı dedin:) ay bu ara gördüğüm herşeye istinasız sulanıyorum ben:) neyse zor bişe diil akşama belli oldu kısır yapılcak üstüne bol limon sıkılıp yenilcek:) iyiki şu ingilzi kekini bilmiom insan bilmediği şeyi isteyemiyor bilionmu:)

sunny abla yakın olaydın sana çay içmeye gelirdim evdeyim ya beş çayı yapardık:) kısırımıda alır gelirdim:)

ayrıca netten aldığım ayakkabılarım geldi:)
son zmanlarda aldğım ayakkabılarımın fotosunu koyciğim size:) bu ara deli gibi ayakkabı almak istiorum neden acaba?
hepsi toplaşınca baya baya ayakkabım oldu:) annelerinin kuzuları hepsi çooooooooh datlu sabah kargo geldi ayakkabılarımı aldım önce giyyorum sonra seviorum eşimde baktı baktı :KK53::KK53::KK53::KK53:
bi psikopatla evli olduğumu biliodum dedi gitti yattı:) kalksın o topuklarla üstünden geçicem:) psikopatlık nasıl oluyomuş göstermek lazım dimi:)

evet ya yeni hayat of bide şu filmlerin adını hatırlayaydım eyi olcakdı:)
esaretin bedelinide izledim ablacım çok güzeldi 3 kere falan izlemişimdir:) o filmden sonna imkansız diye bişey olmadığını sadece uzun zman aldığını farketmiştim:) cidden iyidi:)

buz devrimi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: yaaaa ama o bizim eşimle gittiğimiz ilk film biliomusun bende yeri ayrıdır:):):) gide gide ona gitmiştik nihahaha:)

ya evde olmak bu yüzden güzel böle uykumu almış kalkmak
ne bilim uykumu aldığım için cildim pırıl pırıl kalkar kalkmaz hemen yataktan kalkıp saate bakmamak
efendime sölime şööööööööle bi gerinip önce pencereyi açıp uyuşuk uyuşuk banyoya gitmek sonna çay suyu koymak ama hepsini inanılmaz yavaş hareketlerle ağır çekimde yapmak:) bunlar hayatta güzel şeyler:)

kahvaltıyı yapıp temiz evi temizlemek , nette takılmak , saatin geçmemesi, , şimdi işte olsaydım şunu yapardım diye düşünmek
yeni bi kitaba başlamak bokunu çıkarıp 1 günde bitirmek neden zman bol , sonra izlencek film aramak , gazete okumak sonrasıda bu:) özzenmeyin yane ilk 3 gün çok çekici ama sonna....... kendimi emekli gibi hissediorum karar verdim zaten emekliliğime 32 sene var erken emekli falan olmayı düşünmicem:)

seviyom bu kızı ya çok tatlı
farmiyi de sevmiyom:KK47::KK47::KK47::KK47:

X