Kirli Çıkılar )))

ay benı nıye eklemedın

günaydın hanımlar:)

farmasi gözün aydın canım liste olayını çözmüşsün

altın alanlar olmuş hayırlı olsun bereketli olsun inş..

havaların birden soğuması nevrimi döndürdü yazın alışveriş çılgınlığına dur demiştim ama kışa hazırlık için iyi bir alışveriş yapmam lazım ama twent arkadaşın yöntemini uygulamak en mantıklısı.. birbirleyle kombinlencek kıyafetler alıp israftan kaçınabiliriz..bu akşam dolabın başına geçip benimde bir liste yapmam lazım.. vayy be birisi bana gün gelcek talya ne alıcak diye oturup düşüncek dese hayatta inanmazdım:26: çünkü gördüğümü aynısı evde varsa bile alırdım..bu topik sayesinde tutumlu olmayı öğrendim desem yeridir... sağolun kızlar

selam az önce iş bankasından 2 gr altın aldım 98.44 den aldım doğru altını mı almışım kızlar 995/1000 gibi bişeyler yazıyordu. :26:

selam az önce iş bankasından 2 gr altın aldım 98.44 den aldım doğru altını mı almışım kızlar 995/1000 gibi bişeyler yazıyordu. :26:

Hayırlı olsun doğru almışsın canım, o değerler altının saflık derecesini gösteriyor

Hayırlı olsun doğru almışsın canım, o değerler altının saflık derecesini gösteriyor

teşekkür ederim canım sağol hesabımda para vardı kartımı eşime vereceğim doğalgaz alacak paranın fazla kısmına hemen altın aldım eşim fazlalığı görmesin diye elim ayağıma dolaştı aceleden sağol...

uzun zamandır gırmıorumm sayfa epey ılerlemıs kızlarrr ben hamıleyımmm 8 ekımde ögrendım hamılelıgımı artık bundan sonra bebısım ıcın bırıkım yapıcam ınss...100 tl attım sımdıden kenara...

hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin ben de taze anneyim bebeğin evine bereket getirsin inşallah...

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır para biriktiremiyordum borç ödemekten ama şu anda 3 gr altınla başladım hayırlısı inşallah

Yata yata bir hal oldu bu altın.
1720 seviyesini geçmedikçe net bir yükseliş beklenmiyor piyasada.
21 inde fed var.
25 inde Hint düğünleri başlıyor.30 una kadar.
Merkez bankası müdahalesi de yok bugün.
Ons bana bakıyor, ben onsa bakıyorum.
Dolar ons işlemi yapmaya başladım gr arttırmak için.
Dün 1689-1690 dan sattım.
Bugün 1650-45 seviyesinden alım yapabilirim.

Ben de altı üstü 1 gr altın alacağım . Tam 2 haftadır karar veremedim . Elim gitmiyor sanki düşecek gibi geldiği için . Yarın alacağım artık

Son düzenleme:
lady fog,
senin yorumlarını takip ediyorum
pek birikimim yok
elimden geleni yapıyorum bakalım
daha bozuklukları biriktirebiliyorum
durumlar çok iyi değil...
o yüzden bildirim yapamıyorummm

kusura bakma pek anlamıyorum ben bir şey sormak istiyorum
dolar ons işlemi yapmak ne demek?:44::44:

baktım altın 1 lira artmış diye sevindim. sonra baktım ki ons aynı civarda meğer dolar yükselmiş. ama olsun dolara rağmen aynı kalmışsa bu da gelişme

günaydın hanımlar

bu hafta taşınıyorum sanırım bu ay birikim yapmak yerine elimdekilerde gidecek (
kolay gelsin mandalina.

sen de bendensin talya =))

hayırlı olsun bebeğin. inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.

hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin ben de taze anneyim bebeğin evine bereket getirsin inşallah...
sen de benim gibi mart annelerindensin galiba carefully.

Canım dün gece çalışırken boştum oturdum hesap yaptım
Ayda 5 gram ve 1 yarım alma kararı aldım.
Mayısa kadar bu böyle gidicek,
Hedef mayısta 40 gram altın ve 8 yarım altın olucak

evet anlıyorum canım çalışırken hiç durmazdım ben gerekli gereksiz alırdım
evlendim yine alıyordum
sonra bir dur dedim kendime gerekli olunca alıyorum ve aylık liimit belirledim beğendiğim birşey olursa o paradan alıyorum :)

hayırlı olsun minilya bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

sadece html kodlarını kullanarak yaptın sanırım canım. aslında bu tablo işini bi düzene sokmalılar. html i sadece profesyonel bilgisayarcılar ya da kodlamaya ilgililer bilir. millet nasıl yapacak. önceki daha kolaydı. gördüğüm kadarıyla onu kaldırmışlar.

ya da şöyle mi yaptın; sadece başına ve sonuna <table> etiketi ekledin sonra excel ya da word deki tabloyu buraya yapıştırdın?

Ben de altı üstü 1 gr altın alacağım . Tam 2 haftadır karar veremedim . Elim gitmiyor sanki düşecek gibi geldiği için . Yarın alacağım artık

canım 1 gr altında çok düşünme, düşse düşse ne kadar düşecek. hele ki harcama ihtimalin de varsa uzun vadeli düşünüyorsan al ama yine de kendin bilirsin.
yani ben öyle yapıyorum... iki gün önce 98,8 den 2,5 gr aldım.

Son düzenleme:
ay benı nıye eklemedın
canım tabloyu eklediğimde de şu anda da okuldayım nasipse bugün eve gidince seni ekliyeyim
bitanem kusura bakma oldur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…