yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlar sonunda bu tablo ekleme muhabbetinin sırrını çözebildim. oh beeeeeeeeeee
1 . sayfaya sağolsun editör eklemiş . ona da çok teşekkür ederim.
selam az önce iş bankasından 2 gr altın aldım 98.44 den aldım doğru altını mı almışım kızlar 995/1000 gibi bişeyler yazıyordu. :26:
Hayırlı olsun doğru almışsın canım, o değerler altının saflık derecesini gösteriyor
uzun zamandır gırmıorumm sayfa epey ılerlemıs kızlarrr ben hamıleyımmm 8 ekımde ögrendım hamılelıgımı artık bundan sonra bebısım ıcın bırıkım yapıcam ınss...100 tl attım sımdıden kenara...
lady fog,Yata yata bir hal oldu bu altın.
1720 seviyesini geçmedikçe net bir yükseliş beklenmiyor piyasada.
21 inde fed var.
25 inde Hint düğünleri başlıyor.30 una kadar.
Merkez bankası müdahalesi de yok bugün.
Ons bana bakıyor, ben onsa bakıyorum.
Dolar ons işlemi yapmaya başladım gr arttırmak için.
Dün 1689-1690 dan sattım.
Bugün 1650-45 seviyesinden alım yapabilirim.
kolay gelsin mandalina.günaydın hanımlar
bu hafta taşınıyorum sanırım bu ay birikim yapmak yerine elimdekilerde gidecek(
sen de bendensin talya =))günaydın hanımlar:)
farmasi gözün aydın canım liste olayını çözmüşsün
altın alanlar olmuş hayırlı olsun bereketli olsun inş..
havaların birden soğuması nevrimi döndürdüyazın alışveriş çılgınlığına dur demiştim ama kışa hazırlık için iyi bir alışveriş yapmam lazım ama twent arkadaşın yöntemini uygulamak en mantıklısı.. birbirleyle kombinlencek kıyafetler alıp israftan kaçınabiliriz..bu akşam dolabın başına geçip benimde bir liste yapmam lazım.. vayy be birisi bana gün gelcek talya ne alıcak diye oturup düşüncek dese hayatta inanmazdım:26: çünkü gördüğümü aynısı evde varsa bile alırdım..bu topik sayesinde tutumlu olmayı öğrendim desem yeridir... sağolun kızlar
hayırlı olsun bebeğin. inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.uzun zamandır gırmıorumm sayfa epey ılerlemıs kızlarrr ben hamıleyımmm 8 ekımde ögrendım hamılelıgımı artık bundan sonra bebısım ıcın bırıkım yapıcam ınss...100 tl attım sımdıden kenara...
sen de benim gibi mart annelerindensin galiba carefully.hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin ben de taze anneyim bebeğin evine bereket getirsin inşallah...
maşallah cnm seni çooook tebrik ediyorum idolümsün.
şu ev kirası olmasa ben de güzel para biriktireceğim ama.
ben de internetten çeyizler aldık ya onları ödeyeceğim bi de zaten 250 tl de ayrı çeyiz taksitim vardı hep ona gitti.
kararlıyım ama yeniyıla kadar çeyiz yok
birikim var
Başıyazmalı o zaman benim halimden anlarsın sen =) Hadi yusum git ve delice alışveriş yap diyorum sonra da otur oturduğun yerde bütçeyi altüst edeceksin diyorum =) Hatta bugün eşime beni il merkezine götür de alışveriş yapayım dedim, yarın öğleden sonra gideriz dedi. Aradan yarım saat geçmeden gidip eşime kızdım, neden hemen evet diyorsun paramız kalmadı bir dahaki maaşı bekle desene dedim =) Eşim de saçımdaki beyazları çoğaltmaya mı çalışıyorsun sen diye kızdı tabi bana =))
farmasi, lirik güzel ve altın alan bütün arkadaşlar hayırlı olsun altınlarınız.
uzun zamandır gırmıorumm sayfa epey ılerlemıs kızlarrr ben hamıleyımmm 8 ekımde ögrendım hamılelıgımı artık bundan sonra bebısım ıcın bırıkım yapıcam ınss...100 tl attım sımdıden kenara...
yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlar sonunda bu tablo ekleme muhabbetinin sırrını çözebildim. oh beeeeeeeeeee
1 . sayfaya sağolsun editör eklemiş . ona da çok teşekkür ederim.
Ben de altı üstü 1 gr altın alacağım . Tam 2 haftadır karar veremedim . Elim gitmiyor sanki düşecek gibi geldiği için . Yarın alacağım artık
canım tabloyu eklediğimde de şu anda da okuldayım nasipse bugün eve gidince seni ekliyeyimay benı nıye eklemedın
Yata yata bir hal oldu bu altın.
1720 seviyesini geçmedikçe net bir yükseliş beklenmiyor piyasada.
21 inde fed var.
25 inde Hint düğünleri başlıyor.30 una kadar.
Merkez bankası müdahalesi de yok bugün.
Ons bana bakıyor, ben onsa bakıyorum.
Dolar ons işlemi yapmaya başladım gr arttırmak için.
Dün 1689-1690 dan sattım.
Bugün 1650-45 seviyesinden alım yapabilirim.
[/QUOTE]
canım gönlünce olsun inşallah