Kirli Çıkılar )))

bayanlar mrhb,ben topiğin sessiz takipcilerindenim danışmak istediğim bi konu var.eşimin amcaoğlunun hanımı iki kızdan sonra geçenlerde bi erkek bebek doğurdu ilk kızını doğurduğunda eşim bekardı ve kayınvalidem bebeğe çeyrek takmıştı ikinci kızında ben altın küpe taktım ve benim oğlum doğdu onlar çeyreğin küçüğü şu anki fiyatı yüzyirmi lira galiba olanlardan taktılar şimdi ben ne takmalıyım kafam karışık.kayınvalidem altın taktık diyor başka bişey götür diyor ama bilemiyorum ne dersiniz

lady fog,
senin yorumlarını takip ediyorum
pek birikimim yok
elimden geleni yapıyorum bakalım
daha bozuklukları biriktirebiliyorum
durumlar çok iyi değil...:KK53:
o yüzden bildirim yapamıyorummm

kusura bakma pek anlamıyorum ben bir şey sormak istiyorum
dolar ons işlemi yapmak ne demek?:44::44:

Gerisi bereketiyle gelsin birikiminin.
Biz ülkemizde gr tl cinsinden işlem yapıyoruz.
yani 1 gr 98 tl gibi.
Bu fiyat söyle belirleniyor.
1 ons 31 gr altın demek. Dünya bu birimle iş yapar. dolarla işlem görüyor.
şimdi 1 ons 1670 dolar.
1 gr 53 dolar.
tl değerinde dolar çok etkili. ons fiyatı istediği kadar düşsün dolar düşerse gr fiyatı artmaz.
Mesela şu sıralar ne çıkıyor ne iniyor.Ancak ons fiyatı gün içinde 70 80 dolar oynuyor.
Bu da bir gr altının gün içinde 52-54 dolar arası dolaşması demek.
Ben al sat yaptığım için çıkış iniş bekliyorum.
böyle yatay gittiği zamanlarda elimdeki altını ons fiyatı yükselince dolara çeviriyorum.
Ons fiyatı düşünce tekrar altın alıyorum.
Böylelikle gr fiyatı ne olursa olsun etkilenmiyorum.
Tl ile işlem yapmadığım için dolar, inmiş çıkmış önemli olmuyor.
Tabi dolar birden çok çıkarsa elimdeki doları tl yapıp öyle altın almak daha mantıklı.
Umarım anlatabilmişimdir.

canım tabloyu eklediğimde de şu anda da okuldayım nasipse bugün eve gidince seni ekliyeyim
bitanem kusura bakma oldur mu ?:KK19::KK19::KK19:

Yata yata bir hal oldu bu altın.
1720 seviyesini geçmedikçe net bir yükseliş beklenmiyor piyasada.
21 inde fed var.
25 inde Hint düğünleri başlıyor.30 una kadar.
Merkez bankası müdahalesi de yok bugün.
Ons bana bakıyor, ben onsa bakıyorum.
Dolar ons işlemi yapmaya başladım gr arttırmak için.
Dün 1689-1690 dan sattım.
Bugün 1650-45 seviyesinden alım yapabilirim.
[/QUOTE]

canım gönlünce olsun inşallah :KK19:

:KK1: :KK48: tabıkı anlaştık :) gün paramıda katalımmı hesaba 100 tl gun parası verıyorum
onun harıcınde bısmıllah dedım 100 tl attım kenara :KK70: :nazar:

yani 1 gr 98 tl gibi.
şimdi 1 ons 1670 dolar.
1 gr 53 dolar.
tl değerinde dolar çok etkili. ons fiyatı istediği kadar düşsün dolar düşerse gr fiyatı artmaz.
Mesela şu sıralar ne çıkıyor ne iniyor.Ancak ons fiyatı gün içinde 70 80 dolar oynuyor.
böyle yatay gittiği zamanlarda elimdeki altını ons fiyatı yükselince dolara çeviriyorum.
Tabi dolar birden çok çıkarsa elimdeki doları tl yapıp öyle altın almak daha mantıklı.

ladyfog başka bir topikte de karşılaşmıştık galiba sana soracağım bi şey var eğer vakit bulursan yazarsan sevinirim. sen ons olarak dolar cinsi alım-satım yapıyorsun anladığım kadarıyla işlemlerini nasıl yürütüyorsun? aracı kurumla mı? kendi adına mı? hangi platform üzerinden? ben de elimdeki paranın bir kısmını bu tarz işlemler için kullanmak istiyorum. bütün gün net başındayım takip edebilirim. çok değil 3-5 bin lira gibi bir rakam zaten fazla büyük parayla hiç bilmeden böyle bir işe kalkışılmaz. fakat nereden nasıl daha iyi olur bilmiyorum. fikir almak istedim. teşekkürler şimdiden.

ladyfog başka bir topikte de karşılaşmıştık galiba sana soracağım bi şey var eğer vakit bulursan yazarsan sevinirim. sen ons olarak dolar cinsi alım-satım yapıyorsun anladığım kadarıyla işlemlerini nasıl yürütüyorsun? aracı kurumla mı? kendi adına mı? hangi platform üzerinden? ben de elimdeki paranın bir kısmını bu tarz işlemler için kullanmak istiyorum. bütün gün net başındayım takip edebilirim. çok değil 3-5 bin lira gibi bir rakam zaten fazla büyük parayla hiç bilmeden böyle bir işe kalkışılmaz. fakat nereden nasıl daha iyi olur bilmiyorum. fikir almak istedim. teşekkürler şimdiden.

Evet ons-dolar işlemi yapıyorum.
Garanti bankasıyla çalışıyorum.
Banka bu işleme (arbitraj) izin veriyor.
Vadesiz hesabın yanında altın hesabın ve dolar hesabının da olması gerekiyor.:nazar:

Son düzenleme:
kendime bir hedef belirledim ben, çocuklarda küçükken para biriktirip bir ev daha almayı düşünüyorum..

bizim dileğimizde bu yönde canım
ev kendimizin içini çok seviyoruz ama sokağımız baya bir yokuş
ilerde çocuk olunca okula getirip götürmek bile sorun maalesef..
Rabbim hayırlı bir kapı açarsa önümüze ev almak çok istiyoruz.
araba alacak kadar birikim yaptık çok şükür 2 yılda ama lüks geliyor bana araba almak ayrıca ekstra masraf gibi
anca bebeğimiz olursa düşünürüz galiba

demek bunun adı arbitraj oluyormuş teşekkürler bilgi için. bu arada yeni bir haber okudum tahmin daha doğrusu: altın 2012 de de yükselecek 2013 başı gibi düşüş bekliyoruz demiş Reuters'in analizcisi...

demek bunun adı arbitraj oluyormuş teşekkürler bilgi için. bu arada yeni bir haber okudum tahmin daha doğrusu: altın 2012 de de yükselecek 2013 başı gibi düşüş bekliyoruz demiş Reuters'in analizcisi...

Evet onu ben de okudum.
Bakalım ne kadar güvenilirmiş bu arkadaş.
Göreceğiz.:nazar:

evet anlıyorum canım çalışırken hiç durmazdım ben gerekli gereksiz alırdım
evlendim yine alıyordum
sonra bir dur dedim kendime gerekli olunca alıyorum ve aylık liimit belirledim beğendiğim birşey olursa o paradan alıyorum :)

hayırlı olsun minilya bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun :emir_bebek::nazar:

amın ınss gelecegı gunu sabırsızlıkla beklıorum..

kolay gelsin mandalina.

sen de bendensin talya =))

hayırlı olsun bebeğin. inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.

sen de benim gibi mart annelerindensin galiba carefully. :emir_bebek:

amın saglıklı olsunda baska bısey ıstemıorum cnmm

hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin ben de taze anneyim bebeğin evine bereket getirsin inşallah...

amın ıns ben henuz bı aylık hamıleyım zaman gecmek bılmıor suan ıns dogdugunuda gorurum:))
senınde bebısın hayırlı olsun sende taze annesın sonucta bebısınle saglıklı mutlu senelere cnm..ıns bende kucagıma alırım bebısımı..:emir_bebek:

slm herkeseee yorgunluktan uyuklamaya başladım bile,dönerim yatmış 2 gün sonrada maaş alıcam 1 ayda 3 bin liram oldu:KK9:nöbet paraları ne zaman yatar bilmiyorum ama ona da dokunmadan üstünü katıp altın alıcam,para bozuldukçada kumbarama atıyorum şimdi 50 lira harçlığım var çarşambaya kadar kalanı kumbaraya yine daha bozdurmadım harcamamak için:KK1:maaşımdan sadece 2 forma aldım eşime de yemek ısmarladım o kadar kıyamıyorum:KK37:

selam kızlar nabersiniz bakalım..
bu arada benim adım çiğdem:KK19:
bugün eksideyim ben ya , güzellik salonuna gittim , ağda, kaş bıyık ve fön 50 tl gitti..
Aslında şu ağda işini kendim yapabilsiem oda bana kalacak ama malesef yapamıyorum işte:KK30:..

uzun zamandır gırmıorumm sayfa epey ılerlemıs kızlarrr ben hamıleyımmm 8 ekımde ögrendım hamılelıgımı artık bundan sonra bebısım ıcın bırıkım yapıcam ınss:emir_bebek::nazar:...100 tl attım sımdıden kenara...
bebeğin hayırlı olsun canımmmmm
sağlıkla kucağına alman dileğiyle...:KK19:

canım tabloyu eklediğimde de şu anda da okuldayım nasipse bugün eve gidince seni ekliyeyim
bitanem kusura bakma oldur mu ?:KK19::KK19::KK19:

:KK1: :KK48: tabıkı anlaştık :) gün paramıda katalımmı hesaba 100 tl gun parası verıyorum
onun harıcınde bısmıllah dedım 100 tl attım kenara :KK70: :nazar:
gün paran da birikim sonuçta nasıl istersen öyle bildirim yap bitanem:KK19:
slm herkeseee yorgunluktan uyuklamaya başladım bile,dönerim yatmış 2 gün sonrada maaş alıcam 1 ayda 3 bin liram oldu:KK9:nöbet paraları ne zaman yatar bilmiyorum ama ona da dokunmadan üstünü katıp altın alıcam,para bozuldukçada kumbarama atıyorum şimdi 50 lira harçlığım var çarşambaya kadar kalanı kumbaraya yine daha bozdurmadım harcamamak için:KK1:maaşımdan sadece 2 forma aldım eşime de yemek ısmarladım o kadar kıyamıyorum:KK37:

bereketli olsun bitanemmmmmmmmmmmm harika ya çok sevindim senin adına daha çok değil birkaç ay önce işe girmen için dua ediyorduk şükür şu gelinen noktaya bak maşallah barekellah :nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun tatlım..
maaşın iyiymiş Allah daha çok versin hemen bir hedef belirle kendine ev araba ne olursa...

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK
TL
ÇEYREK ALTIN
CUMH. ALTINI
YARIM ALTIN
GR ALTIN
DÖVİZ
BİLEZİK gr
birikim zamanı
1
farmasi
26 gr
2011 nisandan beri
2
ececikkk35
250 tl
8
3
arcak81
100
1
1
4
başıyazmalıkız
1470 tl
5
deren1907
1000tl
3
2 gr
6
prometheus
1500 tl
4
7
sonbahar14
70 tl
6
2 gr
8
zehra1025
140tl
ev alacağın
için bir süre
aramızda
olamayacak
9
vanilya30
50tl
5
150 dolar
10
violin35
1 yarım
8 gr
11
gökyüzündedans
2
12
nazende_87
2
1 gr
90 gr
13
rabia1984
8.87 gr
14
mandalina01
1
10gr
15
cerenim
50 tl
1
16
mucok
3
2gr
17
innuk
5.2 gr
18
sunny66
9
2 yarım
5 gr
19
ladyfog
250 tl
5
1
7 gr
20
ceylinbaharfatih
85 tl
1
21
joeyfun
70 tl
22
darkseaa
7
23
sabrii11
40 tl
24
naz8
1
25
xxtalyaxx
4
10
26
yusum
1
7
27
minilya
10 tl
6
28
sevimsiz_25
40 tl
1
29
oz_lem_
56 tl
8 gr
120 euro
30
gulayb
2
1
1 yarım
84 gr
31
LPGLİ_FERRARİ
7
5
1 yarım
32
Sineray
1890 tl
33
yasemin1989
4 gr
34
cgdm16
2
2
115 gr
35
orchidea
6 gr
36
basakss
145 tl
1.40 gr
37
sidelya79
25 gr
38
meyraa
2
39
karanfilce
600 tl
14 gr
40
twent
4000 tl
41
skopca
2
42
oznur_omur
90 tl
1
2 yarım
12 gr
43
KaRaLaHaNa
25 gr
44
sofistike
80 tl
1
45
nur_tfk
2
1
46
asktutkunu
185 gr
47
DoLuNaY
5
48
aysemmmmm
13
2
8 gr
49
leyla_81
50
kendimi_7_m
51
YenidenDogdum

Son düzenleme:
cnm gecenlerde msj atmıştım 4 tane bılezıgım araba ıçın bozulcaktı dıye sagolsun k.pederım yolladı bozdurmamıza gerek kalmadı şimdilik 83 gr ekleyebılırsın cnm

cnm gecenlerde msj atmıştım 4 tane bılezıgım araba ıçın bozulcaktı dıye sagolsun k.pederım yolladı bozdurmamıza gerek kalmadı şimdilik 83 gr ekleyebılırsın cnm

tamam canım eklerim fakat bildirimlerimizi bu ayın 30-31 inde yapıyoruz .
bir de özelden mesaj atıyoruz :KK34:

Selam kızlar... Ben de Eylül ayında bildirim yapamadım çünkü çeşitli harcamalarım oldu. Hepinizin yeni dönemli birikimleri hayırlı, yeni sayfamız uğurlu olsun:KK9::KK9::KK9:

Ben de son zamanlarda biraz açıldım, örneğin Silk'n yeni lazer epilasyon cihazını aldım. Üç tane de kartuşunu aldım. Hepsi 1,341 tl tuttu ama bunu da peşin fiyatına 12 takside böldürdüm. Ama kızlar bu tip şeyleri ben aynı araba ev gibi yatırım olarak görüyorum ben. Eve çamaşır bulaşık makinesi nasıl alıyoruz, bunu da kendime yatırım olarak düşünüyorum o yüzden harcarken içim rahattı çok şükür dedim:KK1: Sonuçlarından çok memnun kaldım kızlar, daha 1 kez kullandım ama gerçekten iyi sonuçlar alıyorum. Bizim forumda sonuç alan da var almayan da ama yabancı sitelerde memnun olanlar daha fazla. Bir de dünyada FDA'nın onayladığı 2 cihaz varmış birisi buydu zaten, diğeri de Türkiye'de satılmıyor şu an. Cihazı kullanmadan önce hiç jilet vurmadığım yerlere jilet vurdum ama şu an ağda yapmış halimden daha az ve daha ince çıktı:KK1::KK76::KK76::KK76: Yani bu yatırımım için aylık taksitleri yine biriktirdiklerimden ödeyecem, birikime son gaz devam yani:KK54:

yani 1 gr 98 tl gibi.
şimdi 1 ons 1670 dolar.
1 gr 53 dolar.

çok çok teşekkür ederim
anladım canım
garanti bankasında hesap açayım ben de, dediklerini takip etmeye calışayım
çok sağol
bol kazançlar olsun sana da inşallah

X