lady canım ben 4 gram daha aldım 97.19 dan toplam 5.05 gram altınım oldu garantiden osn alış seviyem 1595 den ..bakalım artık senin dedigin gibi ons benim için 1620-25 arası görürse dolar alırım
hatuncuk sen çalışıyomusun:) 67 gr bu aymı aldım:)
maş.:)
çok teşekkürler ladyfogcum
kızlar ben bankadaki 55 gr altınımı al-sat yaptım. 30 tl kadar kar ettim.
üzerine bu ayki maaşımdan da bir miktar ekledim. altının fiyatı düşmüşken 12 gr daha aldım bu ay işte benim bu ayki hikayem bu
bitanem ben öğretmenim
hakkınızda hayırlısı olsun canım, kolay gelsin .
bence güzel bir karar vermişsiniz canım kira vereceğinize evinizin borcunu ödersiniz ..hakkınızda hayırlısı olsun inş..
hayırlı olsunnnn
çok doğru bir karar gibi geldi bana.
sonradan şükredeceksiiz iyiki yapmışız diye.
rahat rahat ödersiniz inş...
lady canım ben 4 gram daha aldım 97.19 dan toplam 5.05 gram altınım oldu garantiden osn alış seviyem 1595 den ..bakalım artık senin dedigin gibi ons benim için 1620-25 arası görürse dolar alırım
kızlar 10 gün içerisinde bildirimlerinizi yapmayı unutmayın olur mu?
ayın 31 ine daha çok var canım,bildiririz :) bi de yıl bitiyor..listede, çıkanlar,yeni girenler oldu... yatırım başlangıc tarihi herkeste farklı...bence 2012 nin başında katılmak isteyenlerle yeni bir liste oluşturalım.....hepimizin birikim başlangış tarihi ocak/2012 olsun...yani sıfırdan başlayıp,önce ay ay,sonra da yılda ne kadar birikim yapabilmişiz bakalım... hayatı sıfırlıyalım gibi anlattım...ne dersin farmasi? :) ne diğer arkadaşlar tabi?
canım ben bankasya ve işbankasıyla çalışıyorum.hayırlı ugurlu olsun:)
sen hangi bankayla çalışıysun
haydi hayırlısı inşallah herşey dilediğince olur canımoh oh ne güzel:) seneye atanırsam kpss altına altın demicem:) bnde alışkanlık olmuş. lisedeyken bile alıyodum
ben herşeye varımmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmayın 31 ine daha çok var canım,bildiririz :) bi de yıl bitiyor..listede, çıkanlar,yeni girenler oldu... yatırım başlangıc tarihi herkeste farklı...bence 2012 nin başında katılmak isteyenlerle yeni bir liste oluşturalım.....hepimizin birikim başlangış tarihi ocak/2012 olsun...yani sıfırdan başlayıp,önce ay ay,sonra da yılda ne kadar birikim yapabilmişiz bakalım... hayatı sıfırlıyalım gibi anlattım...ne dersin farmasi? :) ne diğer arkadaşlar tabi?
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmEvet aslında meyra çok iyi bir fikir attığı kanısındayım :)) bende ocak ayında gelecek olan maaşımla başlayacağım birikimlerime benide alın listeye ne olur :)) Duyun sesimi :))
bende birikimlerimi yazayım:)
6 cumhuriyet
24 gr (işbankası)
9 çeyrek
150 tl ocağa kadar başka bişey alamam artık yılı böyle kapatırım.herkesin elinde altınları çil çil olsun.2012 de altın gibi günler sizlerin olsun :)
Altın alanlara hayırlı olsun arkadaşlar
Ben altınla ilgili bu aralar daha da düşer gibi yorumlar okudukça üzülüyorum. Özellikle 2012 için söyleniyor bu durum. İnşallah böyle birşey olmaz.
herkese hayırlı haftalar olsun inş.
ons 1600 ün üzerinde
altın fiyatı 98 e dayandı