Kirli Çıkılar )))

geçen ben altım.. 215 nakit verdim.. 100tl kartan çektim.. hep altınımı ordan alıyorum. bi abla dan.. tanıyo bni..
adam hiç indirim yapmadı. bnde dedimki. abla " sen altın alınca bişeyler yaparız" dedi dedim.. oda karttan çektiniz zten bize bişey kalmıo falan dedi.. öyle 316dıydı 315 aldı..
normalde 3n 5 in hesabını tutmam. ama iş altına gelince hesap tutmasam olmaz :KK1: tutamıyorum kendimi:KK1:

Bende düne kadar tutmazdım ama sonuç ortada o 3 ün 5 in hesabını yapa yapa 4 gram altın 4 de çeyrek biriktirdim çok şükür :KK1: Bu ay da altın yüzük aldım valla Atalarımız boş yere dememiş "Damlaya damlaya göl olur" diye!!

bu hafta 98 99 tli bulcak gram bence.d
ama sonra durcak.d 99 üzerinden devam etcek bi süre.d

eveeet altın yorumlarınızı alalım hanımlar :KK16:

1614 kırılıp iki gün de bu seviyenin üstünde kalmazsa ben yükseliş başladı demem.
1600 üstünü görünce 1580 seviyesinden aldığım altınları kademeli olarak dolara çevirmeyi düşünüyorum.
Çünkü aşırı yükseliş beklemiyorum.Yatay gidecek gibi.Bu da tl ile al sat zor olacak demek.
Bu hafta 15 dolarlık in çıkarda ons/dolar işlemi yapabilirim.:)

Farmasi canım altın için yorumların nedir bugün...:KK12:

canım merkezbankasının dolar ihalesi varmış bugün doları biraz aşağı çeker ama ne kadar etkili olur bilemiyorum
dün şöyle bir yorum okumuştum
ABD Kongresi, birçok federal kuruma gelecek Eylül ayına kadar fon sağlanmasını öngören 915 milyar dolarlık harcama tasarısını kabul ederek, federal hükümetin kapanmasını önledi.

bu ifadenin altına yarayacağı söyleniyor 2012 için.

bugün altın 96-97 seviyelerinde kalır gibi geliyor.

ben abd borsaları açılınca belki alım fırsatı doğar diye düşünüyorum.
ons 1600 ü geçemedi ve de geçip bir süre tutunamadı.
uzun vadeli alımlar için aslında fiyatlar güzel bence.
ama doların da biraz 1.80 ve civarına çekilmesi gerekir ki dolar da alabilelim.özellikle sepetinde dolar da bulundurmak isteyenler için.
ben hala %90 altın %10 tl deyim şimdilik.:KK34:

canımsınız kızlar sagolun..:KK16: suan düşüşe geçti ons lady şu dolarla al sat işine hiç girmedim tlden zor görünüyor dedigin gibi ons düşşede dolarla altın alsam diye düşünüyorum ama önce dolarımın olması lazım :KK53:

kızlar 10 gün içerisinde bildirimlerinizi yapmayı unutmayın olur mu?:KK34:

canımsınız kızlar sagolun..:KK16: suan düşüşe geçti ons lady şu dolarla al sat işine hiç girmedim tlden zor görünüyor dedigin gibi ons düşşede dolarla altın alsam diye düşünüyorum ama önce dolarımın olması lazım :KK53:

Sen aldığında ons seviyesi kaçtı?
O seviyenin üstüne 15-20 dolar çıkınca dolara geçersin bir miktar.
Öyle başlarsın.:)

ay canım hiç bakmadım dolara :)) ziraatte 96.5 ortalamam
garantide ise suan 96.5 den 1 gram altınım var ve bugün 4 gr daha alacagım .. ne yapayım şimdi ?

Peki örtmenim.:KK16:
Ne çabuk geçti yav.:)

:KK1::KK1::KK1:gerçekten ya bakıyorum ayın 1 i olmuş bakıyorum 30 u olmuş
fırtına gibi geçiyor hakikaten
benim bu ayki tabloya yansıyacak olan birikimim 67 gr altın, 200 tl filan para 1çeyrek :KK34:

Son düzenleme:
lady canım ben 4 gram daha aldım 97.19 dan toplam 5.05 gram altınım oldu garantiden osn alış seviyem 1595 den ..bakalım artık senin dedigin gibi ons benim için 1620-25 arası görürse dolar alırım

:KK1::KK1::KK1:gerçekten ya bakıyorum ayın 1 i olmuş bakıyorum 30 u olmuş
fırtına gibi geçiyor hakikaten
benim bu ayki tabloya yansıyacak olan birikimim 67 gr altın, 200 tl filan para 1çeyrek :KK34:

hatuncuk sen çalışıyomusun:) 67 gr bu aymı aldım:)
maş.:)

çok teşekkürler ladyfogcum :KK19:

kızlar ben bankadaki 55 gr altınımı al-sat yaptım. 30 tl kadar kar ettim.

üzerine bu ayki maaşımdan da bir miktar ekledim. altının fiyatı düşmüşken 12 gr daha aldım bu ay işte benim bu ayki hikayem bu :KK19:

X