- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
Pislik ya bunlar 50 lira alacaklar haram olsun ! Ne bu böyle
lady hayatım 400 liram var beklemede kalayım mı ? 96.5 den 1 gram almıştım ...
tamam canım ben beklemede kalayım...abd sence napar akşam ki gibi düşüş gerçekleşir mi ? asyalılar altını yükseltmişlerdi saabah dün akşama oranla yüksekti çünkü bu duruma yorumun nedir..Ay canım senide sürekli meşgul ediyorum hakkını helal et
lady canım garantide dolarla al sat yapabilir miyim peki gerçi suan dolar yüksek alamam düştügü zaman alıp dolarla al sat yapsam garanti bankasında vardır umarım
karalahana umarım zor günlerin en kısa sürede aydınlığa çıkar
şimdi altın yükselsin die duadayım uzun dönem yatırdım yükselip yükselmesini bilmem ama zararda da olmak istemem
Haklısın.
Aslında aynı şeyi kuyumcular da yapıyor biliyorsun.
Her işte en iyi parayı aracılar kazanır.)
evet yaa aracılar öyle kar yapıyor ki işlerinde. bizim arabayı sattığımız kişi bir türlü üstüne almamıştı geçen almış. daha doğrusu boyalatmış cilalatmış satmış. eşim de direk sattığı kişiye devretti oh adama bakar mısın biz güya ucuza sattık satamazsak vizesi sigortası bize binecekti. aradaki aracı sadece arabayı süslemeye para verdi adam alıp satım parasından vizesinden zırtından kurtuldu
iyi kötü bi arabada 600 tl kar yaptı biz de burda aylarca bekleyelim 2-3 gr artıralım diye.
maşallah bu aralar neşen yerinde canım... Rabbim bozmasın....