Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar anlamadığım birşey var ben de internetten garantide altın hesabı açtırdım. Nolacak şimdi anlamadım bunlar benden kaç para çekecekler? Ben bedavaya yapıyolar sanıyodum:18:
Parayı altın hesabından almıyorlar.
İnternetten açtığınıza göre zaten hesabınız vardı bankada.
İşte para aldıkları o hesap.
maaş müşterilerinden hiç almazlar.
Ben maaş müşterisiyim canım inşallah benden de almazlar yine pazartesi arayıp bir kontrol edeyim. Üç beş kuruş biriktirelim derken zarar etmeyeyim:))))))))
lady ve farmasi kızlar altın yükseliş trendine girdi mi sizce ? bugün sürekli 1580 1600 arası gitti geldi
Ben de maaş müşterileriyim.
Benden almıyorlar.
Altın hesabından almaları zaten yasal değil.
Onu ancak vadesiz hesaplardan alırlar.
Yani altın hesabın olmasa bile maaş haricinde vadesiz hesap açsan yine alacaklar.:)
Yalnız benim garantide şu anda içinde para olmayan ve kullanmadıoğım eskiden açtırdığım bir de dolar hesabım var. Onunla alakalı bişey almıyolardır di mi?
lady ve farmasi kızlar altın yükseliş trendine girdi mi sizce ? bugün sürekli 1580 1600 arası gitti geldi
Damlasakızlıkahve sen ne kadar zamanda yaptın 60 gr idolüm sensin :) benim dah a8 gr var bankada.önceden evde birikmişlerim var elimde çil çil gördükçe gaza geliyodum.burda da sizleri okudukça gaza geliyorum vallahi helal olsun sizlere ayrıca bana da :)bu arada benim eşimin bu birikimlerden haberi yok.8000 falan biriktirdim.araba alırken çıkarcam ortaya kirli çıkımı :)
ons 1598 de kapadı akşam..acaba ne olur aşagı mı yukarı mı ? hadi bakalım hayırlısı
bak canım bütün altın borsalarını burdan takip edebilirsin..
24-hour Spot Chart - Gold
günaydın hanımlarr...
hayır tabiki kredi çekip altın almak caiz değil ,ben onun için birşey söylemedim zaten ,ben sadece ev konusu için söyledim , çünkü daha önce de bruada ev kredisi ile ilgili yazdıklarınızı okumuştum ,ona da faiz demiştiniz ,ben ev kredisi için söyledim zaten ,ev zorunlu ihtiyaç olduğu için..
ama diğer örnekte caiz olması mümkün değil zaten ..
merhaba ladyfog nasılsın ? iyi haftasonları canım