Kirli Çıkılar )))

Gr başı makası var ya.:)
Ödediğimiz o işte.
Aldığını her sattığında ödüyorsun.

hmmm sen al sat için diyorsun canım. anladım ben de başka bişey zannettim:KK9:

ben üniversiteden beridir hatta onu bırak canım küçükken bayram harçlıklarıma bile altın alırdım. şimdi de yine elime geçene altın alıyorum. ilk defa siz düşecek dediniz. 99 dan ndeğil de daha düşüğe denk geldim. elimde değil paramı imkanı yok tl de tutamıyorum. orda altın miktarını görünce mutlu oluyorum:KK16:
biliyorum çok tehlikeli ama napıyım yılların alışkanlığı. bu arada telefonunu buldun mu cannım

bu arada altın 100 tl yi görür mü canım sen ne diyorsun.

hmmm sen al sat için diyorsun canım. anladım ben de başka bişey zannettim:KK9:

ben üniversiteden beridir hatta onu bırak canım küçükken bayram harçlıklarıma bile altın alırdım. şimdi de yine elime geçene altın alıyorum. ilk defa siz düşecek dediniz. 99 dan ndeğil de daha düşüğe denk geldim. elimde değil paramı imkanı yok tl de tutamıyorum. orda altın miktarını görünce mutlu oluyorum:KK16:
biliyorum çok tehlikeli ama napıyım yılların alışkanlığı. bu arada telefonunu buldun mu cannım

bu arada altın 100 tl yi görür mü canım sen ne diyorsun.

Telefonumu kirli sepetinde buldum.:)
Altın elbette yükselecek.
Ancak bu ay al satçılara yarayacak galiba.
100 görülmeyecek bir rakam değil.
Altının keyfi yerinde olursa iki günde görür.

Telefonumu kirli sepetinde buldum.:)
Altın elbette yükselecek.
Ancak bu ay al satçılara yarayacak galiba.
100 görülmeyecek bir rakam değil.
Altının keyfi yerinde olursa iki günde görür.

büyük geçmiş olsun canım. çocuk mocuk yok ama benim bir keresinde cep telefonu atmışlığım var makinaya:KK52:
bu düşüşe dolar ilk defa sabit takılıyor gr bazında ilk defa bu kadar düşüğü bu sayede yakaladık ben de buna anlam veremedim bu para nereye kaydı? altından çıktı ama nerde? ben en çok amerika etkiler piyasayı düşünüyordum. ee onlar çıkmışsa altından şu an dolardalar dolar neden eskinin aksine fırlamadı:44:

Kizlar Allah hepimize helal kazancalar helal birikimler nasip etsin insaAllah..

Sizlere sorum cumhuriyet altinin fiyati ne kadar?

Cumhuriyet altini alip 1-2 sene sonra bozdurup zarar etme ihtimali ne kadar yüksek?

Altina yatirip yapilacaksa en mantiklisi ne olur?

Tesekkürler kizlar :nazar:

birikimleriniz hayırlı olsun bayanlar
altın düşmüş ya takip edemedim kaç gündür kumbişteki paracıklarla bişeyler alıyım bende
bi de eşimin maaşından bi miktar para kesiliyo şimdiye kadar içerde 1900 lira birikmiş ev alacağımız zaman peşinata takviye olur inş bi kaç sene sonra.

sabreden derviş vallahi :KK1:

önce öğlen 96.02 TL'den 2 gr aldım, sonra öğleden sonra 95.70 TL 'den 4 gr. aldım :13:

1,5 aydır bekliyorum hep 100 ve üstüydü iyi oldu bu :KK16:

teşekkürler kirli çıkılarr :KK9:

selam arkadaşlar geçen gün 100 liradan 6,5 gr altın almıştım :KK5:
5 gr daha almak istiyorum duruma göre

yalnız şu aralar kafama takılan bişey var ben kuveyt türk altın hesabını kullanıyorum yeni yıl da geliyor acaba hesaplarımızdan hesap işletim ücreti kesilecek mi ?

günaydın arkadaşlar... Cumanız mübarek olsun...
ladyfog sence 96,5 alım için uygun bir rakam mı? yoksa çok yüksek mi? :KK42:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın arkadaşlar... Cumanız mübarek olsun...
ladyfog sence 96,5 alım için uygun bir rakam mı? yoksa çok yüksek mi? :KK42:

Ben bekliyorum canım.
Piyasa belirsiz.Sabretmekte fayda var.
Benim sistemim bu gibi durumlarda şudur:
Düşerse 1500 görebilir yani neredeyse 5 lira fark eder gr da.
Çıkışa başlarsa 1 lira fazlasından da alırım.
Şimdi hesabı sen yap canım.
Bu fiyattan alarak -5 zararı mı göze alırsın?
Yoksa 1 lira fazlasından almayı mı?
Ben beklemedeyim halen alım için.
Yine de paranı bitirmeyecek şekilde ufak alımlar yapabilirsin.
En on 96 seviyesinden aldıysan sonraki alımın 95 olmalı ki gr arttırmada ve ortalama düşürmede işe yarasın.:)

Ben bekliyorum canım.
Piyasa belirsiz.Sabretmekte fayda var.
Benim sistemim bu gibi durumlarda şudur:
Düşerse 1500 görebilir yani neredeyse 5 lira fark eder gr da.
Çıkışa başlarsa 1 lira fazlasından da alırım.
Şimdi hesabı sen yap canım.
Bu fiyattan alarak -5 zararı mı göze alırsın?
Yoksa 1 lira fazlasından almayı mı?
Ben beklemedeyim halen alım için.
Yine de paranı bitirmeyecek şekilde ufak alımlar yapabilirsin.
En on 96 seviyesinden aldıysan sonraki alımın 95 olmalı ki gr arttırmada ve ortalama düşürmede işe yarasın.:)

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım.... :)

ben hem kuveyttürk,hem bankasyayla çalışıyorum....kuveyt türk ün alış satış rakamları, her zaman bankasyadan daha yüksek...
bu sabah kuveyttürk ten 96,4 tl. den,bankasyadan 95,9 tl. den bir miktar aldım... bu sefer sabredip paramın tamamıyla altına geçmedim :) sonraki alımlar için beklemedeyim...:KK53:

merhaba kızlar hayırlı cumalar

inşallah herkes iyidir :KK16:

altın alımı için beklemedeyim önümüz oldukça sisli puslu görünüyor azıcık sis perdesi aralansa yolumuzu göreceğiz de bakalım artık
herkese hayırlı kazançlar canlarrrrrrrrrrr:KK19::KK19::KK19:

merhaba kızlar hayırlı cumalar

inşallah herkes iyidir :KK16:

altın alımı için beklemedeyim önümüz oldukça sisli puslu görünüyor azıcık sis perdesi aralansa yolumuzu göreceğiz de bakalım artık
herkese hayırlı kazançlar canlarrrrrrrrrrr:KK19::KK19::KK19:

maşallah bu aralar neşen yerinde canım... Rabbim bozmasın....:KK19:

birikimleriniz hayırlı olsun bayanlar
altın düşmüş ya takip edemedim kaç gündür kumbişteki paracıklarla bişeyler alıyım bende
bi de eşimin maaşından bi miktar para kesiliyo şimdiye kadar içerde 1900 lira birikmiş ev alacağımız zaman peşinata takviye olur inş bi kaç sene sonra.

böyle zorunlu kesintiler çok iyi oluyor değil mi canım

istem dışı para biriktirmiş oluyoruz bereketli olsun :KK34:

gerçekten ne kadar zevkli ya insan çok mutlu oluyor gr arttırdığında :KK53:
benim de hedefim 100gr bu arada :KK6: 60 gr ı geçtim bayır aşağı gider artık inşallah...

sen yolu yarılamışsın canım hayırlısıyla hedefe ulaşırsın inş..:KK16:

altın alanlar hayırlı olsun altınlarınızzzz:KK53:

eşim maaşını aldı 500 tl verdi ve yine altın alacagım kızlar..96.5 den 1 gr aldım geride 400 liram var beklemedeyim ..lady garantiye gittim hesap açtırdım ama vadesiz hesapla birlikte altın hesabı açtılar ve kadın dedi ki 7 ay boyunca vadesiz hesabınızdan 7 lira çekilecek..oof sinir bozucu..o vadesiz hesabı kapatıp başka vadesiz açsam internetten olur mu

eşim maaşını aldı 500 tl verdi ve yine altın alacagım kızlar..96.5 den 1 gr aldım geride 400 liram var beklemedeyim ..lady garantiye gittim hesap açtırdım ama vadesiz hesapla birlikte altın hesabı açtılar ve kadın dedi ki 7 ay boyunca vadesiz hesabınızdan 7 lira çekilecek..oof sinir bozucu..o vadesiz hesabı kapatıp başka vadesiz açsam internetten olur mu

Fark etmez canım.
Altın hesapları zaten vadesizle açılıyor biliyorsun.
Bankalar da sadece bu hesaplardan kesim ücreti alabildikleri için fırsatı değerlendiyorlar işte.
İnternetten de açsan aynı şey olacak.
Sadece maaş hesaplarından almıyorlar.

X