Kirli Çıkılar )))

Arkadaşlar anlamadığım birşey var ben de internetten garantide altın hesabı açtırdım. Nolacak şimdi anlamadım bunlar benden kaç para çekecekler? Ben bedavaya yapıyolar sanıyodum:18:

Önceki sayfada karanfil nikli arkadaş 49 tl altın hesabımdan para çekeceklermiş dedi de o yüzden sordum.

Arkadaşlar anlamadığım birşey var ben de internetten garantide altın hesabı açtırdım. Nolacak şimdi anlamadım bunlar benden kaç para çekecekler? Ben bedavaya yapıyolar sanıyodum:18:

Parayı altın hesabından almıyorlar.
İnternetten açtığınıza göre zaten hesabınız vardı bankada.
İşte para aldıkları o hesap.
maaş müşterilerinden hiç almazlar.

Parayı altın hesabından almıyorlar.
İnternetten açtığınıza göre zaten hesabınız vardı bankada.
İşte para aldıkları o hesap.
maaş müşterilerinden hiç almazlar.

Ben maaş müşterisiyim canım inşallah benden de almazlar yine pazartesi arayıp bir kontrol edeyim. Üç beş kuruş biriktirelim derken zarar etmeyeyim:))))))))

Ben maaş müşterisiyim canım inşallah benden de almazlar yine pazartesi arayıp bir kontrol edeyim. Üç beş kuruş biriktirelim derken zarar etmeyeyim:))))))))

Ben de maaş müşterileriyim.
Benden almıyorlar.
Altın hesabından almaları zaten yasal değil.
Onu ancak vadesiz hesaplardan alırlar.
Yani altın hesabın olmasa bile maaş haricinde vadesiz hesap açsan yine alacaklar.:)

lady ve farmasi kızlar altın yükseliş trendine girdi mi sizce ? bugün sürekli 1580 1600 arası gitti geldi

Bana kalırsa henüz yükseliş başlamadı.
Hele İtalya'nın kredi notu düşerse sen o zaman gör altının düşüşünü.:)
Bu ufak yükselişler henüz almamış küçük yatırımcıya gel gel yemi.
Panik alımlar için. Sonra hızla düşünce da panik satışlar.Hep zarar hep zarar yani.
Tabi bütün bunlar benim düşüncelerim.Benim komplo teorilerim.Benim fantezilerim.:)
Yönledirme yoktur.Yanılma payı çok yüksektir.:)

Yalnız benim garantide şu anda içinde para olmayan ve kullanmadıoğım eskiden açtırdığım bir de dolar hesabım var. Onunla alakalı bişey almıyolardır di mi?

lady ve farmasi kızlar altın yükseliş trendine girdi mi sizce ? bugün sürekli 1580 1600 arası gitti geldi

canım ladyfgfcuğuma katılmamak mümkün değil

ben hala bir miktar daha beklemedeyim hayırlısı bakalım.

1600 ün üzerinde günlerce kalmadı ki yükseliş trendine girdi desek azıcık daha sabır

burcucum bir yıla yakın süredir biriktiriyorum. bana öyle diyorsun da sen 8000 lirayı ne zamanda biriktirdin, süpersin

TL olunca biriktiremiyorum sanki ben, üremiyor gibi geliyor. gr olunca gaza geliyorum ara ara param oldukça alıyorum çok mutlu ediyor beni

bu arada ben de araba alıcam inşallah, bir süredir istiyorum ama şu sıra taktım resmen ama kredi çekicem alırken, ellemicem gr'larıma

canım bir de şu videoları izlemini tavsiye ederim.

Banka kredisi ile ev satın almak uygun mudur?

Bankadan altın almak caiz mi ?

Banka ile finans kurumunun farkı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…