Kirli Çıkılar )))

merhaba kirli çıkılar altın alanların altınları hayırlı olsun

eyvallah canım da ne olacak bu altının hali? daha da düşer mi sence?

bilemiyorum bitanem benim iki ayrı hesapta yatırımım var ben şu an işbanktaki kadınlar kulübüyle birlikte birikim yaptığıma 40 gr aldım parça parça ortalama alışım 100 tl oldu .
2000 tl daha param var onu da emniyet sibobu olarak tutuyorum.

diğer bankasyadaki hesabım için henüz alım yapmadım bekliyorum

selamlar. kizlar
altin alanlara hayırlı olsun
ben onsu takip ediyorum bakalım nasıl olacak

farması kurutma makinesi inanilmaz rahatlik
gule gule kullan
ben arcelik kullaniyorum
iyi günlerde kullan insalah
ben keşke önceden alsaymışım demiştim aldığımda
ne kirisik çıkıyor ne de islak

Son düzenleme:

canım benim çok teşekkür ederim
sen de hayırlı günlerde aksilik yaşamadan kullan canım

cok sasırdım yaa bı öğrensem ıyı olacak zira netten actıgım hesaplar var hıc kullanmadıgım ve para olmayan onlarada keserlerse vay halımıze:18:

merhabaaa bende yazmak istedim birikimimi :)
ben 1300 eşim 800 tl alıyor.550 tl ev kredisi ödüyoruz.evimizin eksikleri vardı onları aldık onları ödüyoruz.bende maaşımdan eşimden habersiz altın alıyorum.şuan bilmiyorum kaç tane var ama tl 'ye vurursak hesabı hemen hemen 5000 tl lik altınım var.sayfaları okudukça gaza geldim.500 tl param var harçlık kötü gün için nakit diye ayırmıştım.onunla da altın almaya karar verdim. orda durdukça harcanıp gidicek nasılsa değilmi ama..

merhabaaa bende yazmak istedim birikimimi :)
ben 1300 eşim 800 tl alıyor.550 tl ev kredisi ödüyoruz.evimizin eksikleri vardı onları aldık onları ödüyoruz.bende maaşımdan eşimden habersiz altın alıyorum.şuan bilmiyorum kaç tane var ama tl 'ye vurursak hesabı hemen hemen 5000 tl lik altınım var.sayfaları okudukça gaza geldim.500 tl param var harçlık kötü gün için nakit diye ayırmıştım.onunla da altın almaya karar verdim. orda durdukça harcanıp gidicek nasılsa değilmi ama..

bende sabah 100,3 gördüm alım yapıcaktım hata verdi..
15 dk sonra denedim 100,6 dan 6 gr alım yaptım. 100,3 den almak kısmet değilmiş.

ev çok güzel görünüyor. inşallah alırsınız tatlım. Ödemeler de gayet uygun bence...

hayırlı olsun yeni işin... burayı sürekli takip edersen bu isteğinden vazgeçmezsin emin ol. hele ki gereksiz şeyler almak istediğinde yaz, biz sana engel oluruz =))

o paraya ihtiyacın olmazsa altın al, ama olur diyorsan maaşa kadar beklet paranı.

ben de biraz gidip altın alırım. istediğim fiyat bu değil aslında ama tekrar yükselir diye çekiniyorum. Sizce ne olur ????

vay farmasi sen nasıl bi hatunsuz yaf,önce sağlıklı kilo vermedki başarın şimdide tasarrufun

çok teşekkür ederim bitanem Allah' a çok şükür şu ana kadar Rabbim utandırmadı hedefleri çok şükür tutturmama izin verdi . hayırlısı olsun bakalım.

sen neler yapıyorsun canım devam mı kilo vermeye ?

hayat nasıl gidiyor?

Son düzenleme:
ben de biraz gidip altın alırım. istediğim fiyat bu değil aslında ama tekrar yükselir diye çekiniyorum. Sizce ne olur ????

canım ben işbank hesabıma toplamda 45 gr aldım
1500 tl beklemede

bankasyadaki hesabıma 67 gr aldım bir miktar daha almak için tl deyim.

bakayım bugün öğleden sonraya yarına ne olacak ben zaten tüm birikimimi tek bir yatırım aracında tutmuyorum.

farmasi canım,resimlerini göremiyorum,albümlerin boş görünüyor...acaba bende mi sorun var, sitede mi, yoksa albümlerde mi? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…