Eşinden gizli biriktirdiğin için mi böyle oldu acaba
Neyse artık yapacak birşey yok ama dediğinde haklısın bu bankalar resmen soyguncu, nereden nasıl yapsam da para alsam derdindeler.
selam kızlaarr ööff 100tl biriktirdim maaşımdan hariç bi hesabım vardı çok olmadı açalı ama hiç kulanmamıştıım oraya yatırdım bu hesap vergisimi ne varmış ona gitti lanet olsun ya 20 tl param kalmıışçok üzüldüm biraz zor ayırmıştım onu maaşımıda alınca bi 200 daha atarım üstüne diyoduum
kızlar hazır konusu açılmışken sorayım ben de
bu hesap işletim ücretlerine baktım da benim garantide hesabım tl için 6 aylık kesiyorlarmış 38 tl
diğerleri 7 euro (dolar euro ve altın için 21 yapıyor) bu da 50 lira aşağı yukarı
e yani ocakta benden 88 lira kesecekler (yyuhhhh)
sizin durumunuz nedir? Açıkçası maaş ödemelerini elden alan ve bankaya çok da ihtiyacı olmayan birisi olarak bi gözden geçirmeyi düşünüyorum ben
en azından belli bir birikim yapıp bankaya koymak gerekene kadar iptal ettirebilirim (öğreneyim diye açtırmıştım ama elimde büyük miktarda nakit yok elimin altında da durabilir)
alım yapacaklar kızlar gözleriniz ekranlarda olsun 101.79 a kadar kademe kademe çıktı yeniden 101.5 tl an itibariyle bakalım istediğimiz fiyata gelebilecek mi bugün
canım sen o rakamları nerde görüyorsun. ben bugün takip etmedim ama101.44 tl oldu
herkese selam
Altın beni deli etti yahu
Maaşı bekliyoruz o zamana kadar neler olacak bakalım....
Altın alanlar hayırlı olsun......
Karanfilce arabanızı satmışsınız, hayırlı olsun paracıkların. Yakında altın zengini olacaksın =)
hesap işletim ücretidemi varmış ben maaşı vakıftan alıyorum şirkette vakıf zaten kesmiyolar kredi kartından dahi kesemiyolar ama tüm arkadaşlarım garantiyi tavsiye ediyor galiba en iyisi oymuş bende bir hesap açtırcam ordan birikimi orada yapcam
canım o kestikleri paranın adı bankacılıkta hesap işletim ücreti diye geçiyor genelde -kredi kartında da kart ücreti sanırım, ben kararlıyım kart çıkartmamaya
@KaRaLaHaNa hesabın hangi tarihten itibaren var?
ben şimdi biraz daha okudum da garantinin sitesinde şöyle birşey yazıyor:
*Hesap İşletim Ücreti Bireysel Bankacılık müşterilerimizden yılda 2 defa olmak üzere tahsil edilmektedir. 2010 2.Yarıyılı için Hesap İşletim Ücreti İstisna Kriterleri aşağıdaki gibidir (bir kısmını alıntıladım):
İki veya daha fazla Otomatik Fatura Ödemesi bulunan müşterilerin sadece faturalarının bağlı olduğu hesaplar (01 Ocak 2011 – 30 Haziran 2011 tarihleri arasında, her bir fatura talimatının, sisteme yüklenen tüm faturaları otomatik olarak hesaptan ödenmiş ve halen ilgili hesapta en az iki otomatik fatura ödemesi ürünü olan müşterilerimizin ödemelerinin bağlı olduğu ana hesaplar)
"Maaş Ödemesi" ürünü olan müşterilerimizin sadece maaş hesabının bağlı olduğu vadesiz hesap (Haziran ayında Mars'ının altında maaş ödemesi ürününün tanımlı olmasına bakılacaktır).#
Extragenç ürünü tanımlı, 15-18 yaş arası müşterilerin tüm vadesiz hesapları, 18-23 yaş arası müşterilerin bir vadesiz hesabı hariç tüm hesapları (18-23 yaş arası müşterilerin bir hesabından 10 TL tahsil edilecektir.)
#
Bireysel DEK'lerin YP ödeme hesapları
#
30 Nisan 2011 tarihinden sonra açılan hesaplar
#
Fon Sepeti ürününün bağlı olduğu vadesiz TL hesaplar
#
Özel Bankacılık müşterilerinin Özel Bankacılık ve Malta şubelerindeki tüm vadesiz hesapları
#
Altın Hesabı
benim hesaplarımın hepsi 30 nisandan sonra açıldı ki... acaba benden keserler mi kesmezler mi şimdi bunun derdindeyim. keserlerse bu yazıyı da ekleyip gidip tüketici hakem heyetine şkayetçi olurum. yasal olarak zaten kesemezler bi de siteye yazmışlar bu tarihten sonraki hesaplara kesmiyoruz diye.
canım sen o rakamları nerde görüyorsun. ben bugün takip etmedim ama
burda dediğin rakamı hiç görmemiş.Gram Altın fiyatları 102.25 TL 08 Aralık 2011 - altin.doviz.com
senin banka mı öyle acaba.
selamlar hayırlı cumalar herkese
farmasi veya ladyfog dolar ne olur kızlar toplantı sonuçlarına göre:26:
kızlar altın hesabı içinde hesap işletim ücreti kesiliyor mu ? merak ettim şimdi :26:
Birde bu vadesiz hesaplarımıza her ay para yatması mı lazım kesilmemesi için hesabımıza birisi bana bir zahmet anlatsa
selamlar hayırlı cumalar herkese
farmasi veya ladyfog dolar ne olur kızlar toplantı sonuçlarına göre:26:
selam kızlaar dünkü hüsranımdan sonra size bişey danışmak istiyorum anneme güzel fikir geldi ama bide sizlere soriyim
şimdi ben bir kursa gidiyodum ve hamile kaldığım içn devam edemiyorum neyse cezasıydı gördüğüm dersler falan filan bana 2280TL ödemem gerektiğini söylediler bunu senet taksitiylede ödeyebildiğimi yada kredi kartıyla 1900tl 12 taksitle 2 ay ötemeli ödeyebileceğimi söylediler kocişle konuştum bizim kredi kartlarımızın limiti çok düşük yani ben düşüttürdüm yeni düşürdük yükseltmezler hemen dedi eşim sen 1000 1000 iki ay öde kurtulalım dedi yani benim maaşı direk oraya vericem neyse aklımda bir ampul yandıannemi aradım dedim babamın kredi kartından çektiriyim zaten 2 ay öteliyolar o iki ayda taksit ödüyorum die kenara atsam 2000TL olcak sonra işte 160TL taksitle babama öderim diyorum ne diyosunuz mantıklı gibi geldi hem babamda arada yardım eder sıkıştığım zaman
o iki ayda yani ertelenen aylar dediğin gibi ödüyormuş gibi yerine koyacaksan bence mantıklı.
direk iki maaşını oraya vermektense küçük küçük ödeyerek bitirebilirsin.
eğer maaşın geçimini zorlamayacak hani yatırım falan için direk ayırdığın bi paraysa iki ayda kurtul derim ama,lazımsa düşüncen mantıklı canım...
selam kızlaarr ööff 100tl biriktirdim maaşımdan hariç bi hesabım vardı çok olmadı açalı ama hiç kulanmamıştıım oraya yatırdım bu hesap vergisimi ne varmış ona gitti lanet olsun ya 20 tl param kalmıışçok üzüldüm biraz zor ayırmıştım onu maaşımıda alınca bi 200 daha atarım üstüne diyoduum