Kirli Çıkılar )))

Eşinden gizli biriktirdiğin için mi böyle oldu acaba
Neyse artık yapacak birşey yok ama dediğinde haklısın bu bankalar resmen soyguncu, nereden nasıl yapsam da para alsam derdindeler.

sorma ya artık bilmiyorum bi bankayla daha görüşücem hani bazı bankaların kesintisi daha düşük belki kaparım bunu yeni açarım belli olmaz artık yada garantiden altın hesabı açmayı düşünüyorum kafam karışık bu aralar araştırıyorum işte
aynen napiim ya o param olduğunu bilse göz dikmiyo ama daha rahat oluyo öyle olsun istemiyorum çok harcıyo o zaman az harcasın

öff çok üzücü bir çok kez başına gelmiş birisi olarak bu çar ve çurlara öle çok param gitti ki,şimdiye zengin olmuştum bende.
Bi de en kötüsü ne biliyor musun;büyük bir şevkle özenle ay artırdım biriktirdim deyip koyduğun para hopppp diye kesiliveriyor,sende böyle kalakalıyorsun.
Inş en kısa sürede atlatırsın bu üzücü durumu.az da değil geçmiş olsun canım...

benimde garantide canım.salak gibi bunca zamn ödedim o parayı,ama şimdi gittim otomatik ödeme talimatı yaptırdım sanırım 2 ad miş,ben 3 ad faturayı tanımlattım artık kesilmeyecek.

@KaRaLaHaNa hesabın hangi tarihten itibaren var?

ben şimdi biraz daha okudum da garantinin sitesinde şöyle birşey yazıyor:
*Hesap İşletim Ücreti Bireysel Bankacılık müşterilerimizden yılda 2 defa olmak üzere tahsil edilmektedir. 2010 2.Yarıyılı için Hesap İşletim Ücreti İstisna Kriterleri aşağıdaki gibidir (bir kısmını alıntıladım):

İki veya daha fazla Otomatik Fatura Ödemesi bulunan müşterilerin sadece faturalarının bağlı olduğu hesaplar (01 Ocak 2011 – 30 Haziran 2011 tarihleri arasında, her bir fatura talimatının, sisteme yüklenen tüm faturaları otomatik olarak hesaptan ödenmiş ve halen ilgili hesapta en az iki otomatik fatura ödemesi ürünü olan müşterilerimizin ödemelerinin bağlı olduğu ana hesaplar)
"Maaş Ödemesi" ürünü olan müşterilerimizin sadece maaş hesabının bağlı olduğu vadesiz hesap (Haziran ayında Mars'ının altında maaş ödemesi ürününün tanımlı olmasına bakılacaktır).#
Extragenç ürünü tanımlı, 15-18 yaş arası müşterilerin tüm vadesiz hesapları, 18-23 yaş arası müşterilerin bir vadesiz hesabı hariç tüm hesapları (18-23 yaş arası müşterilerin bir hesabından 10 TL tahsil edilecektir.)
#
Bireysel DEK'lerin YP ödeme hesapları
#
30 Nisan 2011 tarihinden sonra açılan hesaplar
#
Fon Sepeti ürününün bağlı olduğu vadesiz TL hesaplar
#
Özel Bankacılık müşterilerinin Özel Bankacılık ve Malta şubelerindeki tüm vadesiz hesapları
#
Altın Hesabı

benim hesaplarımın hepsi 30 nisandan sonra açıldı ki... acaba benden keserler mi kesmezler mi şimdi bunun derdindeyim. keserlerse bu yazıyı da ekleyip gidip tüketici hakem heyetine şkayetçi olurum. yasal olarak zaten kesemezler bi de siteye yazmışlar bu tarihten sonraki hesaplara kesmiyoruz diye.

alım yapacaklar kızlar gözleriniz ekranlarda olsun 101.79 a kadar kademe kademe çıktı yeniden 101.5 tl an itibariyle bakalım istediğimiz fiyata gelebilecek mi bugün
canım sen o rakamları nerde görüyorsun. ben bugün takip etmedim ama
burda dediğin rakamı hiç görmemiş.Gram Altın fiyatları 102.25 TL 08 Aralık 2011 - altin.doviz.com
senin banka mı öyle acaba.

sağolasın canım benim. sattık ama altın almadım yaa.. bi kooperatiften hisse düşünüyoruz. ama biliyorsun biz hep düşünürüz...

hesap işletim ücretidemi varmış ben maaşı vakıftan alıyorum şirkette vakıf zaten kesmiyolar kredi kartından dahi kesemiyolar ama tüm arkadaşlarım garantiyi tavsiye ediyor galiba en iyisi oymuş bende bir hesap açtırcam ordan birikimi orada yapcam

canım o kestikleri paranın adı bankacılıkta hesap işletim ücreti diye geçiyor genelde -kredi kartında da kart ücreti sanırım, ben kararlıyım kart çıkartmamaya

canım o kestikleri paranın adı bankacılıkta hesap işletim ücreti diye geçiyor genelde -kredi kartında da kart ücreti sanırım, ben kararlıyım kart çıkartmamaya

ben de kredi kartı almamak için direniyorum da direniyorum. zaten çıkartsam netten bişey almak için çıkartcaktım. lazım olursa babama aldırtırım diyordum. gebelik test ve ovulasyon testi lazım oldu. kaldım mı ortada
neden her alış veriş sitesinde bankadan havale yoksa sinir oluyorum

ahahaha,
bende akıllıca davrandım diye seviniyordum.
bir tane net faturası baya üç senedir falan otomatikte,ama diğer ikisini yeni yaptırmıştım hani ocak gelmeden yapıyımda kesilmesindi amacım sözüm ona.
demek bu ocak ayındada gitti bir kırk tl daha.
tüh ya üzüldüm valla

canım sen o rakamları nerde görüyorsun. ben bugün takip etmedim ama
burda dediğin rakamı hiç görmemiş.Gram Altın fiyatları 102.25 TL 08 Aralık 2011 - altin.doviz.com
senin banka mı öyle acaba.

günaydınnnnn....
bankasya canım....ben bankasya da dün 101,00 tl. satışı bile gördüm... çok kısa bir süre iniyor,hemen çıkıyor sonra,çok iyi takip gerekiyor....bu sabah da satış 101,2 lerdeydi... şu an çıkmaya başladı...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar altın hesabı içinde hesap işletim ücreti kesiliyor mu ? merak ettim şimdi :26:

Birde bu vadesiz hesaplarımıza her ay para yatması mı lazım kesilmemesi için hesabımıza birisi bana bir zahmet anlatsa

Son düzenleme:
selamlar hayırlı cumalar herkese
farmasi veya ladyfog dolar ne olur kızlar toplantı sonuçlarına göre:26:

canım kendi fikrimce dolar biraz daha yükselecek gibi duruyor
ama cesaret edip de almıyorum o ayrı ama bence yükselecek.
ama ons yükselirse doları düşürürler mi o da düşündürücü.
kesin birşey söylemek mümkün değil canım ya. ben bu seviyeden dolara girilmesini şahsen çok cesurca buluyorum.

Canım altın hesabından alamazlar, yasal değil.Ancak onunla beraber bir vadesiz hesap kullanıyoruz ya işte ondan alıyorlar.

Dolar yükselecektir kanımca.
Ancak alım zamanı değil bence.
Ben daha evvel aldıklarım olmasa 1.83 ten almazdım.
Önceden aldıklarmla ortalamam 1.80.
O yüzden rahatım.

selam kızlaar dünkü hüsranımdan sonra size bişey danışmak istiyorum anneme güzel fikir geldi ama bide sizlere soriyim
şimdi ben bir kursa gidiyodum ve hamile kaldığım içn devam edemiyorum neyse cezasıydı gördüğüm dersler falan filan bana 2280TL ödemem gerektiğini söylediler bunu senet taksitiylede ödeyebildiğimi yada kredi kartıyla 1900tl 12 taksitle 2 ay ötemeli ödeyebileceğimi söylediler kocişle konuştum bizim kredi kartlarımızın limiti çok düşük yani ben düşüttürdüm yeni düşürdük yükseltmezler hemen dedi eşim sen 1000 1000 iki ay öde kurtulalım dedi yani benim maaşı direk oraya vericem neyse aklımda bir ampul yandı annemi aradım dedim babamın kredi kartından çektiriyim zaten 2 ay öteliyolar o iki ayda taksit ödüyorum die kenara atsam 2000TL olcak sonra işte 160TL taksitle babama öderim diyorum ne diyosunuz mantıklı gibi geldi hem babamda arada yardım eder sıkıştığım zaman

o iki ayda yani ertelenen aylar dediğin gibi ödüyormuş gibi yerine koyacaksan bence mantıklı.
direk iki maaşını oraya vermektense küçük küçük ödeyerek bitirebilirsin.
eğer maaşın geçimini zorlamayacak hani yatırım falan için direk ayırdığın bi paraysa iki ayda kurtul derim ama,lazımsa düşüncen mantıklı canım...

ya işte 360 tllik taksitlerim var ama uzuyo öyle bide 360 çok geliyo hem 150e düşürücam taksitimi öyle olunca kenarada daha rahat atabilirim +2000TL gelicek eşimin maaşıyla iyi kötü geçiniyoruz bide sene başı geliyo kesintiler azalıcak primler yükselicek falan onada güveniyorum aslında bebiş olcak o 2000tl olursa birden bişey çıkar faln lazım olur diyorum kenarda doğru düzgün bişeyimiz yok birazda onun için istiyorum

şu an gr satış 101,5 tl..... biraz daha düşerse alım için uygun rakamlar diye düşünüyorum....

bu nası bı hesap canım yaa benımde iş bankasında var ama normal hesap ondan damı kesıyolar anlamadım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…