farmasi hayırlı olsun canım makinan çok sevindim senin adına. bu arada size bişey sormak istiyorum. benim bi odam var kullanmadığım ve sabahtan akşama kadar güneş alıyor fırın gibi. siz hani bahsetmişsiniz ya dışarda kötü oluyor diye ben hiç dışarı asmam çamaşırları içerde kurutmak sağlıksız mı:44: siz o yüzden mi dışarda kurutuyordunuz. ben yanlış mı yapıyorum acaba:44:
yusum canım kooperatif toplamda 100 bin e filan mal oluyor +-10 bin oynayabilir. ama belediye kendine ait olan hisselerden 148 bine satmış geçen sene tam bitmiş olanlardan. hem de içi yapılı filan değilmiş.ama kooperatif üyelerinin yapılmış oluyor herşeyi. bu evlerin içi çok güzel ankastre filan var. 4 ya da 5 yıl daha ödemesi var aylık 800. eğe kuraya girersek seneye de oturabiliriz. ama kurada çıkınca 400 tl de kira bedeli ödüyorsun.girmessen de en son olarak da girebiliyosun tercih sana kalıyor.
mesela şu an boş hisse 60 bine satıyorlar ben sordum şantiyeye şu ana kadar 41 bin yatırmış hisse sahipleri ama 60 bine satıyorlar düşünsene kara bak. öyle önemli bir yerde ama şantiyedeki adam 60 bine almayın çok pahalı siz aldıkça burası daha da yükseliyor diyor.
boş değil de 2012 de oturulacak kurada çıkmış olanı ama daha katı belli olmayanı 70 bine katı belli olanı 80 bine satıyor hisse sahipleri.
sanırım 8-10 blok yapılmış daha 8-10 blok vardr yapılacak bilmiyorum. burda karatay belediyesinin her cebe uygun kooperatifleri var hem de güvenceli. milletin binlerce kişi kooperatife girmesi için kurayla belirlenir. kurada çıkanlar da sonra böyle satarlar hisselerini işte.
Eki Görüntüle 305057