Kirli Çıkılar )))

topic çok güzelmiş inşallah ben de birikim yapabilirim ama bu sıralar çok zor düğünden geriye kalan sadece 28 gr bileziğim ve takı setim,kolye,yüzüklerim (ki tek taşımı denize düşürdüm eşim de alyansını) içim eziliyo hala valla...ev aldığımız için borçlarımız var hala...

ben de 10,44 gr aldım daha param var ama daha düşerse diye bekliycem.
bu arada 20 gr lık denemede 0,29 gr artırabildim ilk gr artırma işlemim bu şekilde oldu..

Hoş geldiniz.:)
Burada biriktirirsiniz merak etmeyin.
Bu arada şu yüzük acısını çok iyi bilirim.
Eşimle ben çok beğenerek aldığımız alyanslarımızı 1. evlilik yıl dönümümüzde denizde kaybetmiştik.
Su altını sever derler ya doğruymuş.:)

Efenim bendeniz %20 altın, %70 dolar ve %20 tl deyim.
1681 kırılırsa daha da düşeceğini düşünüyorum.

evdeki küçük kirli çıkılarımın paraları birikmişti 1 er tane 1 saat önce 327.5 tl den yarım altın aldım .

Yarınki toplantıyı bekliyorum ben de.
Eğer birkaç saat 1681 in altında kalırsa ABD açılınca daha da düşer bence.:)
Düşün de alalım değil mi?:)

düşünce alalım da sınırlarımız nedir ladyfogcum

ben 98 tl ve altını görmek istiyorum )))

[ı]
düşünce alalım da sınırlarımız nedir ladyfogcum

ben 98 tl ve altını görmek istiyorum )))

dolar tl :
Güçlü sat: 1,88-1,89
sat: 1,86-1,87
1,83 -1,82 al ( yerine koy sattıklarını)
1,82-1,81 güçlü al ( yerine koy sattıklarını)
1,80 ve altı olağanüstü karar da ve tl den doalra girmek için deneme çalışmaları yapılabilir..

Altın :
99-100 - al
98 .... : Güçlü al
101 bekle
102 sat
103 güçlü sat[/ı]

Benim sınırlarım bunlar tatlım.
Tabi işlemi dolarla yapacağım.
Eğer dediğin gibi 98 olursa o zaman tl ile alım yaparım.:)

Benim sınırlarım bunlar tatlım.
Tabi işlemi dolarla yapacağım.
Eğer dediğin gibi 98 olursa o zaman tl ile alım yaparım.:)

sınırların gayet şık bundan iyisi Şam'da kayısı dilerim herşey gönlünce olur canım

farmasi canım,resimlerini göremiyorum,albümlerin boş görünüyor...acaba bende mi sorun var, sitede mi, yoksa albümlerde mi? :))

canım profilime engel koymuştum gerekli düzeltmeyi yaptım acaba şimdi görülebiliyor mu ?

ladyfogcum peki dolarla alış satış sınırların neler
onsun alış ve satışındaki sınırların aşağı yukarı neler?

birşey sormak istiyorum kızlar
interaktiften (500 tl var demiştim ya)300 tllik gram aldım.al sat yaparım diye düşünüyorum her alış satışta kesinti yapacakmı benden banka bu konuda bilginiz var mı? ikinci sorum:) ben bankadan 5000 tl çekeyim diyorum.Bankalar şimdi yılbaşı niyetine düşürdük diyolar ya ben de çekeyim altın alayım.bir sene maaşımdan kessinler.hesap yaptım5000 tl ye 5300 tl olarak ödeyeceğim yani yıllık 300 tl faiz ödemiş olucam ki inşallah bu faizi de altın artarsa ordaki karla kapatıcam sizce nasıl olur?
(ödemeler 450 tl olcak 12 ay )geçen sene de bu taktiği yapmıştım ben 2000 tl çekmiştim biraz altın almıştım altın fırladı ama bana 1 sene bu borcu ödemek çok zor geldi ay ne çok yazdım neyse sizden yorum bekliyorum.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…