Kirli Çıkılar )))

tekrra hoşgeldin ama burda kal unutma bizi....

bende geldim ama nasıl biriktircem vallaa bilmiyomm yardım edin banaa

canım aldığın maaştan her ay kendin belirlediğin bi miktar ayırabilirsin
işyerine yada eve kumbara yapabilirsin ama açılmayanlardan sonra tüm bozuk paralarını oraya atarsın
biriken paran ile de istersen dolar,euro,altın falan alabilirsin

biz de alım için bekliyoruz. BU ay da biriktirirsek ikisini birleştirip alırız diyoruz, altın düşerse tabi.

inş düşerde alırız canım bir miktar daha

olsun ya herşey para değil bu tür tatlı sürprizlerde gerekli kalbimize ..eniştenin cesareti hoşmuş aşık adam tabi ne yapsın

inş canım alım için düşüş kolluyoruz bakalım

hoşgeldin bereketli olsun birikimleriniz inş

Bu arada nereden takip ediyorsunuz altının artış azalışlarını ataonline bakıyorum ben arada her ay anneme 600 tl ye yakın para veriyorum bana kalanıda artık kendim fon almayı düşünüyorum para harcamak ve alışveriş yapmak istemiyorum kendime hedef belirledim en azından listeye bakarım ne kadar olduğunu görürüz dün itibariylede her hafta belli bir miktar para atıcam kumbarama banada artış ve azalışları nerelerden takip ettiğinizi iletirmisiniz.

merhaba arkadaşlar.... maşallah bugün üye sayımız da, birikimlerimiz kadar bereketli.... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....
"giz08
Bu arada nereden takip ediyorsunuz altının artış azalışlarını ataonline bakıyorum ben arada her ay anneme 600 tl ye yakın para veriyorum bana kalanıda artık kendim fon almayı düşünüyorum para harcamak ve alışveriş yapmak istemiyorum kendime hedef belirledim en azından listeye bakarım ne kadar olduğunu görürüz dün itibariylede her hafta belli bir miktar para atıcam kumbarama banada artış ve azalışları nerelerden takip ettiğinizi iletirmisiniz. "

birçok siteden takip edilebileceğin gibi, en doğrusu hesabının olduğu bankanın sayfasından takip etmen,zira bankadan bankara altın alış-satış fiyatları farklılık gösterebiliyor canım....

çok teşekkür ederim ben vakıfbanktan maaş alıyorum ama annem iş bankasında hesabımı tutuyor her ay belli miktar ona bakcam burdaki yorumlarıda takip edip ona göre alcam liste için ben akşam annemden kaç gram altınm olduğunu tam öğrenim benide alırsınız herhalde değilmi

tesekkurr ederım lahanacımm
Evet kacmamıs masraftan ben olsaydım asla kıyamazdım zaten
allah kısmet ederse beyaz esyalarla ılgılı alıp ıptal etme durumları vardı annem bulasık ve camasırı bosch alacagını soyledı
bızımkıde buzdolabını alayım dedı benıde taksıde sokacak yapamayacaksın yoıksa dıyo
bende televızyon falanmı alsam dıyorum bdusunuyorum
İnşallah yüzüğe ihtyac duydurmaz Allahım
İnşallah Allah utandırmasın

farmasi canım,bu altın al-sat işinin sabır işi olduğunu ve sabredenin mutlaka sonuca varacağını bize bir kere daha gösterdiğin için kendi adıma sana teşekkür ediyorum...
ilk defa salı günü altın düşüşe geçti ve bir iki dakikalık 100.8 tl yi gördü ve sen kaçırmamışsın,tebrik ediyor, devamını diliyorum... :)

Arkadaşlar bana fikir verirmisiniz iş bankası ve vakıfın interaktif hesaplarım var siz hangi bankalardan yapıyorsunuz altın işlemlerinizi benim kafam karıştı grammı alsam cumhuriyetmi ocaktan sonra altın yükselcekmiş napmam gerek bu durumda annemden hariç kendim birikim yapmak istiyorum çok rica ederim hangi bankalardan işlem yapıyorsunuz ve grammı banada fikirler verebilirmisiniz

ben kendi adıma, bankasya yla çalışıyorum.kuveyt türk le ikisi arasında baya bi gelip gitmiştim ama bankasya da gr genelde daha düşük oluyor,tercih nedenim o olmuştu yani..
ve de gr altın alıyorum....diğerlerinden çok daha net geliyor bana her anlamda....

tandıığım herkes gram almamı sölüyor annem 100 gramdan fazla biriktirmiştir net bilmiyorum artık ona verdiğimden hariç kendimde koymak istiyorum ayda belli miktar bana kalan harçlıktan çünkü gereksiz harcama yapıyorum

çok teşekkür ederim bilgilerin için şimdi elimdeki parayla ne zaman gram alayım diye düşünüyorum

çok teşekkür ederim bitanem güzel düşüncelerin için

Allah hepimize bol bereketli kazanç kapıları açsın canım

şöyle sayfalara alel acele baktığıma göre bazı arkadaşlar aramıza katılmışlar lütfen o arkadaşlarımız bu ay ki birikimlerini özelden mesaj atsınlar da ben onları listeye ekliyeyim. şimdiden hayırlı olsun kızlar hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…