- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
bende geldim arkadaşlar
bi ara bi gaz ile burada para biriktirmeye başlamıştım şimdi evde kumbara yaptım her ayın 20 sinde açıyoruz çıkan para kadar dolar alıyoruz
Evde 1100 dolarımız var bugün yine alacağım miktarı bildiririm
herkese bol bereketli günler
tekrra hoşgeldin ama burda kal unutma bizi....
bende geldim ama nasıl biriktircem vallaa bilmiyomm yardım edin banaa
biz de alım için bekliyoruz. BU ay da biriktirirsek ikisini birleştirip alırız diyoruz, altın düşerse tabi.
kızlar selam sizeee
Lahanam artı bizim kirli çıkılar
pazar günü evlenme teklifi aldım resmi olarak
harika bir organizasyon ile istanbul bogazında havai fişekler altında yatta falan filan
onunda kenara atacagı cıkıs parasını bu yola harcamıs
buzdolabının onundede yapsaydı gene aynı mutlu olacaktım
neyse yapıcak bıseyım yok
bırıkım olarak bakmıyorum ve bence hıcte onemlı degıl mılyarlık pırlanta yuzugu sag elımde tasıyorum
5000 lıraya maal olmus
bıseyde dıyemedım bunada yaranılmaz demesın dıye sımdı gene kara kara dusunuyoruz
saol cnm benim seninde mübarek olsun
yeniden doğdum tebrik ederim senide, hayırlı uğurlu olsun..
Topicte bir durgunluk var sanki, karanfilce, lady nerdesiniz kızlar..
Başıyazmalı bende bekletiyorum eşimin maaşını, geçen ayki maaşımla aldım kendim için ama bu ayki maaş günüde geldi eşiminkinide üstüne koyup almayı düşünüyorum ama düşmesi içinde bekliyeceğim
bende geldim arkadaşlar
bi ara bi gaz ile burada para biriktirmeye başlamıştım şimdi evde kumbara yaptım her ayın 20 sinde açıyoruz çıkan para kadar dolar alıyoruz
Evde 1100 dolarımız var bugün yine alacağım miktarı bildiririm
herkese bol bereketli günler
merhaba arkadaşlar.... maşallah bugün üye sayımız da, birikimlerimiz kadar bereketli....yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....
"giz08
Bu arada nereden takip ediyorsunuz altının artış azalışlarını ataonline bakıyorum ben arada her ay anneme 600 tl ye yakın para veriyorum bana kalanıda artık kendim fon almayı düşünüyorum para harcamak ve alışveriş yapmak istemiyorum kendime hedef belirledim en azından listeye bakarım ne kadar olduğunu görürüz dün itibariylede her hafta belli bir miktar para atıcam kumbarama banada artış ve azalışları nerelerden takip ettiğinizi iletirmisiniz. "
birçok siteden takip edilebileceğin gibi, en doğrusu hesabının olduğu bankanın sayfasından takip etmen,zira bankadan bankara altın alış-satış fiyatları farklılık gösterebiliyor canım....
hayırlı uğurlu uzun soluklu olsun şekerim inş.
enişte masraftan kaçınmamış bak neler neler yapmış.
ne kadar birikim olarak görmesende sonuçta senin olan bişiy ve oda sonuçta birikim.
Rabbim o yüzüğe ihtiyaç duydurmasın inş gelecek günlerinizde.
tekrardan diyim biizm orada derler ki 'sonu pişmansız olsun' inş
çok teşekkür ederim ben vakıfbanktan maaş alıyorum ama annem iş bankasında hesabımı tutuyor her ay belli miktar ona bakcam burdaki yorumlarıda takip edip ona göre alcam liste için ben akşam annemden kaç gram altınm olduğunu tam öğrenim benide alırsınız herhalde değilmi[/QUOTE
alma işlerine arkadaşımız farmasi bakıyor....ben almaması için bir neden göremiyorum
Merhaba canım sağolasın ben kadınlar kulübü ile birikime başladığım birikimlerimi yarı yarıya neredeyse bölüştüreyim istedim ve 100. 88 tl den aldım .
diğer taraftakinde %58 altında %32 tl deyim canım ama bankasya arbitraja müsade ettiği için nasipse daha sonra altından ons yükselince dolara geçebilirim. ve o dolarla da alış satış yapabilirim onsa göre inşallah canımhayırlısı olsun bakalım.
Arkadaşlar bana fikir verirmisiniz iş bankası ve vakıfın interaktif hesaplarım var siz hangi bankalardan yapıyorsunuz altın işlemlerinizi benim kafam karıştı grammı alsam cumhuriyetmi ocaktan sonra altın yükselcekmiş napmam gerek bu durumda annemden hariç kendim birikim yapmak istiyorum çok rica ederim hangi bankalardan işlem yapıyorsunuz ve grammı banada fikirler verebilirmisiniz
ben kendi adıma, bankasya yla çalışıyorum.kuveyt türk le ikisi arasında baya bi gelip gitmiştim ama bankasya da gr genelde daha düşük oluyor,tercih nedenim o olmuştu yani..
ve de gr altın alıyorum....diğerlerinden çok daha net geliyor bana her anlamda....
farmasi canım,bu altın al-sat işinin sabır işi olduğunu ve sabredenin mutlaka sonuca varacağını bize bir kere daha gösterdiğin için kendi adıma sana teşekkür ediyorum...
ilk defa salı günü altın düşüşe geçti ve bir iki dakikalık 100.8 tl yi gördü ve sen kaçırmamışsın,tebrik ediyor, devamını diliyorum... :)