How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kırk Yaşında Anne Olan Var mı Lütfen Umuda İhtiyacım Var

arkadaşlar benim mücadelemi bilen bilir, en dibe vurmuşken ben daha bitmedim diye haykıra haykıra ayağa kalktım ve savaşıma devam ettim. bu savaşta çok yoruldum, çok acı çektim, maddi manevi çok yıprandım ama umut etmekten asla vazgeçmedim, birkez olsun vazgeçiyorum pes demedim... ve pes demeyede niyetim yok. kendime güvenimi asla kaybetmedim allahın bana bunu nasip edeceğine hep inandım. kendime kızdığım tek nokta ancak anne olduğumda mutlu olacağıma inanmam. o nedenle mutlu olmayı hep erteliyorum, sabırla ümitle hep bekliyorum. bende çift çizgiyi göreceğim günü bekliyorum. böyle söyleyince pek çok kişiye komik gelebilir ama aynı savaşın içinde olanlar beni çok iyi anlayacaklardır. Ben son yumurtam çıkana kadar mücadeleye varım, artık bu rahimden gebelik beklenmez diyecekleri vakte kadar varım. geçirdiğim operasyonlardan sonra bir süre vücudumu ve ruhumu dinlendirdim. ama içim hep kıpır kıpırdı her duyduğum annelik haberinden sonra daha heyecanlandım, o duyguyu yaşayacağıma birkez daha inandım. şu an anne olanlarda aynı zor yollardan geçtiler, bazıları daha az acı çekti, bazıları katmerli acılar yaşadı, ama hepsinin tek ortak noktası vardı hamile kalana kadar vazgeçmediler.
geçengün bir aile gördüm anne,baba, 6 yaşlarında bir çocuk ve kucakta minik bir bebek... aynı anda mağazaya girdik ... Annenin kucağındaki bebek o kadar miniktiki dikkatimi çekti yanakları burnu soğuktan kıpkırmızı olmuştu. maşallah yenimi doğdu dedim, 29 günlük dedi annesi... çok şaşırdım sadece 29 günlük bir bebek o buz gibi surat kesen soğukta dışarda... ve bebeğin ne başında şapkası, nede ellerinde eldiveni vardı, kafası annesinin omzundan sarkmış sağa sola sallanıyordu. nasıl içim ezildi, dayanamayıp üşümezmi böyle dedim. kadın suratını ekşiterek önce bebeğe şöyle bir baktı sonra sokağa çıkarınca sersemliyo uyuyo, yoksa sabaha kadar zırıl zırıl dedi. o an eğer bu bebek benim olsaydı böyle değersiz olurmuydu diye düşündüm, insanlar kolay buluncamı böyle oluyor dedim. bunu neden anlattım... herkes kendince demek istediğimi anlayacaktır...
sevgiler

Hepimiz bir şekilde badireler atlattık ama inşallah sonu hayırlı olur arkadaşım,ama mutluluğunu sadece bebeğe bağlama,hayatta mutlu olup şükredeceğimiz o kadar çok şey var ki.Hayat çok kısa,ne demiş bir düşünür"hayatta gülmek için mutlu olmayı bekleme,yoksa tebessüm bile edemeden ölürsün"Bizlerde elimizde olanla mutlu olacağız,ha bir de bebişimiz olursa bu mutluluk artacak,belki böyle bakmak lazım ne dersin?d,ğer konuya gelince ,görüyoruz duyuyoruz,çocuğuna işkence eden,doğurup çöpe atan,oraya buraya bırakan takdir-i ilahi işte.Bazen ben de düşünüyorum allahım neden bir tarafta çocuk sahibi olmak için çıldıran varını yoğunu ortaya döken bizler,diğer tarafta onlar,işte sözün bittiği yer burası.Biraz önce forumda dolaşırken bir topic dikkatimi çekti,istemeden hamile kalmış bir arkadaş ve hamileyim diye ağlıyormuş kaç gündür,tabi onun durumuna saygı duyuyorum .Okuyunca güldüm kendi kendime acı acı .Acaba o haberi ben alsam ne yapardım diye.Allahın takdiri işte ,başka söze ne hacet

ay canım arkadaşlarım,
yazıklarınızı henüz okumadım vaktim yok diye hemen yazayım dedim,:)

arkadaşlar hiç korkmayın biz çocuk sahibi olacağız :))), bakın şimdi,
bu ay regl gecikmiştiya, meğer 2 tane çatlamayan yumurta olmuş kiste dönüşmiş ve biri çatlamış ondan da regl olmuşum, ancak dr um, tüm kantahlilerini yeniden istedi o gün, fsh, t3 t4 e2, felan,

şimdi sıkı durum, fsh benim 18 lerdeydi kaça düşmüş biliyormusunuz 2.2. ye, inanamadık hemşire bile şaşırdı, süper dedi, eğer e2 de biraz düşük olsyadı bana tedaviye başlıyordu, ancak kistten ötürü e2 biraz yüksekti, dr um ginera verdi bu ay bununla kistik oluşumu yok ederiz muhtemelen dedi, öbür ay birdaha tahlil yapmaya gerek yok dedi, kist kaybolduğunda başlarız dedi,
senin durumununa öyle bu ay git öbür ay gel dedmk olmaz bir yığın ilçalar var hepsi bir şekilde denenecekki doğrusunu bulunacak dedi her ay takip gerekli dedi,
benim ca sımde çok hastanız var mı hocam nedır durumum dedi, tabiki var dedi, 40 , 42 hiç zor yaşlar değil gayet uygun yaşlar dedi, doğum yapanda var dedi, geçen ay 46 yaşındaki birisi tedaviyle ikiz yapmış:))))),
bu arada hoca ya anlattım ne yedim ne içtim, aynen devam dedi, ben inanırım bitkisel doğal yöntemlere dedi, kendini nasıl iyi ihissediyorsan öyle yap devam dedi, ister meditasyon ister dua, ister otlar karışımlar ,ama stress yok dedi,

şimdi benim fsh dahil diğer tüm hormonlar süper çıktı ya, size de söyleyim neler yaptımı,

bakın, ankarada olanlar için, ulusda istanbul baharattan dan tahlilinizi götürüp mustafa amca dan durumunuza özel karışım ve çaylarınızı alın, bana kargo yaptılar,
çaylar özellikle, hayıt, civanperçemi, biberiye, kırkkılıt otu, adaçayı meyan kökü, sarıkantaron, böğürtlenyaprağı, karışımda bal ve pekmezlerle kudret narı , polen arı sutu,ve özel tohumlarla yaptığı birşey , ki kudret narı süper birşey

istanbulda olanalr için, osmanbeyde tam metronun köşesinde zencefil adında bir baharat var,o da özel kaçkar balı ile, polen ginsneg, hayıt çörek otu karanfil, çakşır, birkaç şey daha var hazırladı,

şimdi bu karışımları sabah akşam aç karnına, çayları günde en fazla 3 defa tok karna içiyorum,
proteın ağırlıklı besleniyorum, ve kızlar eğer gaz probleminiz yoksa lütfen keçi sütü alın, yarım yağlı, gaz problemi olan, laktsozsuz süt içsin,
ve günde 1.5 litre su içilecek evet kılo verilecek bende de var fazlalık :),

işte durum bu şekerler, ama ben su an iiyim artık stress yok inanıyorum,

bu arada beklerken gelen hanımlarla konuştum özellikle, nedır durum diye,
birisi 30 yaşında evlenmiş , prolkatın çok dengesizmiş hamile kalamıyormuş 5 sene uğraşmış aşılama felan olmamış, ümit hocayı bulmuşlar, ilaçlarla o düzene sokmuş ve normal hamile kalmış , şimi de 2.ciye hamileymiş,:)
birisi 20 yaşında evlenmiş, doku zedelemesi varmış adet dahi olamıyormuş, samsundan gelmiş , çocugun olmaz boşa uğraşma demiller, ümit hocayla önce ader görmeye başlamıi sonra ilk aşılamada hamile kalmış, şimdi 27 yaşındaymış,
birisinin kocasında şekil bozukluğ hat safhadaymış, o da 2. tedavide hamile kalmış, bunlar kontrole gelenlerdi, birisnin hem kocada hemkendinde çocukken hastalık geçirmiş adam ondan sperm bulunamıyormuş meğer kadının da yaşı ileri bizim gibi, o da ümit hoca ile devam etmiş test günüm diye bekliyordu,
bunları da sizler için öğrendim, ve dedimki o zaman bizimde olacak ama biraz zahmetli olacak:))))),

nkurt geldiğine çok sevindim, hiç umudu kaybetmek yok, bak bana rozaline çok güzel moraller verdi burda,
hepimiz birlikte aşıcaz burada:))))) çok ama çok sevgilerrrrrrrrrr
o sizin gözünüüzn önünde hazırlıyor ben birde ordan hazırlattım, özel kaçkar balı ile, içine,

kızzz ben seni napim :51:

cadı...nerlerdesin sen...donasyonmuşşş...bak bak bak...al sana donasyon:33:

ne kadar sevindim anlatamam. ne dedim ben sana. Allah'tan ümit kesilir mi hiç..gördün mü bak. Allah çabalarının meyvesini almayı nasip etsin inşallah..gerçekten çok mutlu oldum.

stres yok.lütfen burdaki herkes rahatlasın...göreceksiniz hepimizin bebeği olacak Yüce Allah'ın izniyle.

canım nazenin74 eğer bol yürüyüş yaparsan kist kaybolur. ginerayı ben de kullandım. biraz sıkıntı verir insana ama kiste iyi gelir.

herşey güzel olur inşallah..

sevgiler

nckurt topiği açarken anne olan var mı umuda ihtiyacım var demiş ancak ne hikmetse +40 şeklinde anne olanların değil + 40 yaş uğraşanların topiği olmuş :)) O yüzden bir merhaba da benden olsun.

Daha önceleri 38 yaş topiğine yazıyordum (karamel) ancak benim tedavilerin ardı arkası kesilmeyince ve herşey kısır döngüye girince üyeliğimi iptal ettim. Aynı ismi kullanmam da mümkün olamadı, bende böylece her bir mesaja önce ben karamelimmm şeklinde bir giriş yapıyorum :)) Şimdi ise bu üyeliğimde sohbetten öte sadece gerçekten bir konuda birilerine bir faydam olacaksa yazıp, genelde okumayı tercih ediyorum.

69 doğumluyum. 2 yıl 4 aydır uğraşıyorum. İlk yıl hemen hamile kalabildiğim için tüpe ancak geçen sene bu zamanlar geçebildim. Bu 2 yıl 4 aylık süreye, 2 gebelik (aşılama, yumurta takibi) , 2 kürtaj, 1 operasyonel histeroskopi, 1 kontrol histeroskopisi ve 5 tüp sığdırdım. Tüplerin 5 i de 10 ay içerisinde. Ha birde doğmamış bebeğimin teyzesinin önerisiyle bu ay eski doktoruma gidip , ilaçsız yumurta takibi yaptırıp kimyasal gebelik yaşadım.

İçimde 2 karamel var biri çok umutlu herşeye rağmen bu iş olacak sadece bu sıpa inatçı çıktı diyen, biri ise artık uzatmalardasın tıp dur demedikçe devam diyen. Yani 2 karamelde devam ediyor, biri umutlu devam, biri pişman olmamak için devam.

Herşeye rağmen devam.

Son düzenleme:
nckurt topiği açarken anne olan var mı umuda ihtiyacım var demiş ancak ne hikmetse +40 şeklinde anne olanların değil + 40 yaş uğraşanların topiği olmuş :)) O yüzden bir merhaba da benden olsun.

Daha önceleri 38 yaş topiğine yazıyordum (karamel) ancak benim tedavilerin ardı arkası kesilmeyince ve herşey kısır döngüye girince üyeliğimi iptal ettim. Aynı ismi kullanmam da mümkün olamadı, bende böylece her bir mesaja önce ben karamelimmm şeklinde bir giriş yapıyorum :)) Şimdi ise bu üyeliğimde sohbetten öte sadece gerçekten bir konuda birilerine bir faydam olacaksa yazıp, genelde okumayı tercih ediyorum.

69 doğumluyum. 2 yıl 4 aydır uğraşıyorum. İlk yıl hemen hamile kalabildiğim için tüpe ancak geçen sene bu zamanlar geçebildim. Bu 2 yıl 4 aylık süreye, 2 gebelik (aşılama, yumurta takibi) , 2 kürtaj, 1 operasyonel histeroskopi, 1 kontrol histeroskopisi ve 5 tüp sığdırdım. Tüplerin 5 i de 10 ay içerisinde. Ha birde doğmamış bebeğimin teyzesinin önerisiyle bu ay eski doktoruma gidip , ilaçsız yumurta takibi yaptırıp kimyasal gebelik yaşadım.

İçimde 2 karamel var biri çok umutlu herşeye rağmen bu iş olacak sadece bu sıpa inatçı çıktı diyen, biri ise artık uzatmalardasın tıp dur demedikçe devam diyen. Yani 2 karamelde devam ediyor, biri umutlu devam, biri pişman olmamak için devam.

Herşeye rağmen devam.

38 yaş başlığından dostlar varmış... merhaba karamel... bende oradan ayrıldıktan sonra uzun zaman girmedim KK'ya... o dönem uzaklaşmak en iyisi diye düşünmüştüm. şimdi zaman zaman aynı şeyleri yaşadığım arkadaşlarla paylaşımlarım oluyor. Biz mücadeleden vazgeçmeyenler olarak umudun savaşçılarıyız. ben inanıyorumki birgün bizde mücadelenin sonunda amacımıza nasıl ulaştığımızı yazıp, 40-41-42-43 yaşında evet hamile kalınıyor, canlı örnekleriyiz diyeceğiz.

çok doğru söylediklerin. ancak ben iki kez tüp denedim. yumurta oluyor. dölelniyor. 1. kalite 10.12 hücreli de oluyor ve tutunamıyor. rahim duvarım ince geçirilmiş kürtaj var ortada. ha doktor da diyorki yaşın 40 .hernekadar 10 hücreli ve 1. kalite olsa da bu sonuç güvenilir değil. senin sadece % 14 şansın var kaliteli yumurta üretmek için diyor. hadi bakalım buyur. neyin mücadelesini verecem ben. yani embriyolog bana 10 hücreli harika bir embriyo desede inanmamalıymışım. o zaman neye inanacam ben. çok ümitli bakamıyorum işte. bende 2 yıldır aynı mücadele içindeyim ancak...

canım merhaba,
bak artık hepimiz az çok doktorların nasıl olduklarını biliyoruz, ki benim eşim doktor, onlar okadar kanıksıyorki ölüm, negatiflik , hastalık onlara inan vız geliyor ve karşısındakini anlamadan yani empatı yapmadan maalesef ki kaç kişiye yapıcam der çok fena bu, böylee zarttt diye pat diye suratına yapıştırılar.
ama sonra başka birine gidersin o daha farklı konuşur bu benım hayatımda çok olmuşur maalesef, tabiki bir gerçeklik payı var realite var yani bukadarsa olmuyorsa hücre bittiyse tamam ama,
senin durumun için sadece rahimde kürtaj nedeniyle incelik diyorsun, sen o emrıologlara da ınnama, çıkardığın hücre mükemmel , illaki bazı ilçalarla o bebek tutunur, 5. gün de transfer edilir, ayrıca,
yeni bir ilaç çıkmış duydum ben, tutunması için veriliyormuş,
sürekli irşey çıkıyor sakın sen ben artık bıttım tamamım demeeee:),
ve hayatı erteleme lütfen canımmm,
bitkisel de belki yardımcı olacak karışımlar olabilir birde onlara bak, ve hayatını yaşaaa:)) biz hep yanındayız olabildiğimiz kadar, sen izin verdiğin müddetce:)))

merhaba hanımlarrr, herkese günaydın,
bu internet zaman zaman sorun yaratıyor sizede oluyormu? buda kafayı yedi :))),

gabriel lütfen moral bozmak yokkk bu bir, hayat kaçmadan an dan tat almak lazım bak mevlana bile diyor an bu an dır diyee:), düşünce sistemini ve hayata bakış açıısnı değiştirmek güzel, yani,
bakın herkes bir sınav ve deneyim için geliyor bu dünyaya, bizim sınavımız belki sabır, bekleme, ve hoşgörü, eşlerimiz ile bir arada olmamaızın da amacı bu bu sınavı birlikt evermek, o yüzden verdiğimiz noktada tanrım da bizi mutlu edecektir.

badenur cum, bir ara bebek tuttu dönemde bende 38 yaşa yazmıştım ay n egüzel 8 hafta yaşamıştım hamile kaldım anne olcam diye, ama sonraki hüznüm felaketti, 1 yıl boşa oyalandım,ancak sen çok üst üste tedavi olmuşsun buda tabiki yorar bu kadar hırpalama lütfen kendini yazıkkk , bu bedene en iyi şekilde bakmak zorundayız arkadaşlar, gene ne diyor tasavvufta, aynaya bak beni gör, ben o aynadakiyim, sana senden daha yakın, o yüzden aynada gördüğün kişi tanrının bir parçası ise o beden ve ruha iyi bakmalıyız :),

evet topıc sorun topici olmuş bende acaba olan varmı diye girdim, aslında etrfata varda onlar burayı bilmiyor herhalde :),olsun biz olunca yazarız daha güzel bir hikaye olur:),

rozalineeeeeeeee , burdayım şekerim nerde olcam, ancak girebildim, ama umutluyum , yani artık hakikaten mümkün değil yok dedikleri noktaya kadar gitcem iştee napim,
geçen regl ortasında progesteron bakışmştıya, dr yumurtlama olmamış dedi aslında, yani genede çok umut var diyemem , kist kaybolduğunda tedaviye cevap verip vermeyeceği kesin değil, biz sadece bir deneme daha yapıcaz, ya artık dediğim gibi, benim bu hayatımda bu bedende anne olmak varsa bu kadar uğraştan sonra olucam, yoksa olamıycam yani durum bu kadar açık.
ozamanda belki bambaşka bir yöne gidicem, yani çocuklar için yada durumu iyi olmayan anne adayları için belki birşeyler yapmak nebilim, hayattaherşey bizler için, hiç birşeyin garantisi yok ki,

bebeğini doğurup atan, yada salak salak büyüten leri görüp bende allahım bunların çifter çifter oluyorda ben bukadar istiyorum neden ?? diye sorduğum zaman , gene mesnevide bir yanıt buldum, onlar kendi deneyimleri ve seçimlerinden sorumlular bu dünyada diyor,

işte böyleeee, yavaş yavaş spora başladım, değişik sağlıklı yemekler deniyorum,

bugün kandıl hepimiizn kandilini kutlarım, ayrıca sevgililer günü hayatınızdan sevgi hiç ama hiç eksik olmasın, sevgi, karşılıksız sevgi birtek Tanrıma mahsus, daha biz insanlar maalesef karşılıksız sevgiyi bilmiyoruz, o yüzden herşeye , herkese sevgiyle yaklaş ve sevgiyi hisset :),
kocaman muckssss:)))

Herşeye rağmen devam.
oy oy oy karamel:) naber şekerim hoşgeldin:)
sen varya cidden çok yaklaştın mutlu sona baksana yumurta takibiyle kimyasalı yakaladın hadi az kaldı vallahi:)o miniğinin teyzesinin de burnunu sıkıyorum:)

38 yaş başlığından dostlar varmış... merhaba karamel... bende oradan ayrıldıktan sonra uzun zaman girmedim KK'ya... o dönem uzaklaşmak en iyisi diye düşünmüştüm. şimdi zaman zaman aynı şeyleri yaşadığım arkadaşlarla paylaşımlarım oluyor. Biz mücadeleden vazgeçmeyenler olarak umudun savaşçılarıyız. ben inanıyorumki birgün bizde mücadelenin sonunda amacımıza nasıl ulaştığımızı yazıp, 40-41-42-43 yaşında evet hamile kalınıyor, canlı örnekleriyiz diyeceğiz.

badenur merhaba canım nasılsın?hoşgeldin 40 yaş topiğine:)

gabriel lütfen moral bozmak yokkk bu bir, hayat kaçmadan an dan tat almak lazım bak mevlana bile diyor an bu an dır diyee:), düşünce sistemini ve hayata bakış açıısnı değiştirmek güzel, yani,
bakın herkes bir sınav ve deneyim için geliyor bu dünyaya, bizim sınavımız belki sabır, bekleme, ve hoşgörü, eşlerimiz ile bir arada olmamaızın da amacı bu bu sınavı birlikt evermek, o yüzden verdiğimiz noktada tanrım da bizi mutlu edecektir.

badenur cum, bir ara bebek tuttu dönemde bende 38 yaşa yazmıştım ay n egüzel 8 hafta yaşamıştım hamile kaldım anne olcam diye, ama sonraki hüznüm felaketti, 1 yıl boşa oyalandım,ancak sen çok üst üste tedavi olmuşsun buda tabiki yorar bu kadar hırpalama lütfen kendini yazıkkk , bu bedene en iyi şekilde bakmak zorundayız arkadaşlar, gene ne diyor tasavvufta, aynaya bak beni gör, ben o aynadakiyim, sana senden daha yakın, o yüzden aynada gördüğün kişi tanrının bir parçası ise o beden ve ruha iyi bakmalıyız :),

evet topıc sorun topici olmuş bende acaba olan varmı diye girdim, aslında etrfata varda onlar burayı bilmiyor herhalde :),olsun biz olunca yazarız daha güzel bir hikaye olur:),

rozalineeeeeeeee , burdayım şekerim nerde olcam, ancak girebildim, ama umutluyum , yani artık hakikaten mümkün değil yok dedikleri noktaya kadar gitcem iştee napim,
geçen regl ortasında progesteron bakışmştıya, dr yumurtlama olmamış dedi aslında, yani genede çok umut var diyemem , kist kaybolduğunda tedaviye cevap verip vermeyeceği kesin değil, biz sadece bir deneme daha yapıcaz, ya artık dediğim gibi, benim bu hayatımda bu bedende anne olmak varsa bu kadar uğraştan sonra olucam, yoksa olamıycam yani durum bu kadar açık.
ozamanda belki bambaşka bir yöne gidicem, yani çocuklar için yada durumu iyi olmayan anne adayları için belki birşeyler yapmak nebilim, hayattaherşey bizler için, hiç birşeyin garantisi yok ki,

bebeğini doğurup atan, yada salak salak büyüten leri görüp bende allahım bunların çifter çifter oluyorda ben bukadar istiyorum neden ?? diye sorduğum zaman , gene mesnevide bir yanıt buldum, onlar kendi deneyimleri ve seçimlerinden sorumlular bu dünyada diyor,

bugün kandıl hepimiizn kandilini kutlarım, ayrıca sevgililer günü hayatınızdan sevgi hiç ama hiç eksik olmasın, sevgi, karşılıksız sevgi birtek Tanrıma mahsus, daha biz insanlar maalesef karşılıksız sevgiyi bilmiyoruz, o yüzden herşeye , herkese sevgiyle yaklaş ve sevgiyi hisset :),
ne güzel yazmışsın gene...
ben de kandilinizi ve sevgililer gününüzü kutluyorum.

canım merhaba,
bak artık hepimiz az çok doktorların nasıl olduklarını biliyoruz, ki benim eşim doktor, onlar okadar kanıksıyorki ölüm, negatiflik , hastalık onlara inan vız geliyor ve karşısındakini anlamadan yani empatı yapmadan maalesef ki kaç kişiye yapıcam der çok fena bu, böylee zarttt diye pat diye suratına yapıştırılar.
ama sonra başka birine gidersin o daha farklı konuşur bu benım hayatımda çok olmuşur maalesef, tabiki bir gerçeklik payı var realite var yani bukadarsa olmuyorsa hücre bittiyse tamam ama,
senin durumun için sadece rahimde kürtaj nedeniyle incelik diyorsun, sen o emrıologlara da ınnama, çıkardığın hücre mükemmel , illaki bazı ilçalarla o bebek tutunur, 5. gün de transfer edilir, ayrıca,
yeni bir ilaç çıkmış duydum ben, tutunması için veriliyormuş,
sürekli irşey çıkıyor sakın sen ben artık bıttım tamamım demeeee:),
ve hayatı erteleme lütfen canımmm,
bitkisel de belki yardımcı olacak karışımlar olabilir birde onlara bak, ve hayatını yaşaaa:)) biz hep yanındayız olabildiğimiz kadar, sen izin verdiğin müddetce:)))
benim tek sorunum rahim duvarı kalınlaşmaması değil. elbette sizler gibi rezerv sorunum da var. iki üç en fazla.hatta bu ay hiçç yumurtam bile yokmuş.:) allahım kısmet ettiyse olacak yoksa yok işte. sabırla bekliyoruz.şu ilaç nedirki benim için öğrenirsen çok memnun olurum canım...

Son düzenleme:

sevgili nazenin,

seni böyle umutlu ve heyecanlı görmek beni mutlu etti. söylediklerine aynen katılıyorum.

buradaki tüm arkadaşların hem kandilini ve hem de sevgililer gününü kutluyorum. tüm dualarınız hayırlara vesile olsun.

sevgilerimle

sevgilerimle

ben araştırıyım o ilacı gabriel, sana bilgi vericem ama dr una sor muhakkak, o çok büyük bir sorun değil inaki,

bak geçen ay bende de olmamış yumurtlama , napalım kısmet bu ayadır , tabiki bende bıktım bunaldım bu laflardan ancak yapıcak birşey yok, ya eski eltimle konuştum bugün biz hala arkadaşız onunla, arada bir konuşurz görüşür kave içeriz, bak 16 yıldır evvli bir kızı var, kocasını 3 sene evvel kaybetti, çok büyük acı yaşadı ama hayata tutundu, eski kocam da baba oldu aman pek mutluymuş felan, bende çok sınır yaptım bir an, benimle evliyken istemedi daha genciz diye bak şimdi yapmış çocugu diye, ya kısmet bunlar, onun deneyimi sınavı başka işte ,

ama umudu kaybetmek yokk, sen o sorunlara aldırmıycan, sen kaliteli yumurta yapmaya bak canım, bitgiselleri ye iç, ,hmal etme, spro yap , ve mutlu ol , mutlu edecek müzikler dinşe, sevdiğin arkadaşlarınla görüş mesela, bu şekilde oyalıycaz kendimizi ki tedavi başarılı sonuçlar versin,
canım benimm ok mii bak bu topıc çok pozitif bir topıc olcakkkk:))))))))))))))))

Ay karanlığa sabreder,çünkü onun geçip gitmesi elinde değildir,sabahı görebilmek için beklemek zorundadır..Sabretmek karanlığı güzel kılar,aydınlık uğruna o zifiri karanlığa sabredilir..Ne karanlık elindedir ne de aydınlık..Ama sıkıntıyı tatlı hale getirmek bekleyişteki sabır ve tevekküldedir...Ay da bu sabrı gösterek, sabahın aydınlığı gelmeden parlar ışık saçar... mevlana...

ben araştırıyım o ilacı gabriel, sana bilgi vericem ama dr una sor muhakkak, o çok büyük bir sorun değil inaki,

bak geçen ay bende de olmamış yumurtlama , napalım kısmet bu ayadır , tabiki bende bıktım bunaldım bu laflardan ancak yapıcak birşey yok, ya eski eltimle konuştum bugün biz hala arkadaşız onunla, arada bir konuşurz görüşür kave içeriz, bak 16 yıldır evvli bir kızı var, kocasını 3 sene evvel kaybetti, çok büyük acı yaşadı ama hayata tutundu, eski kocam da baba oldu aman pek mutluymuş felan, bende çok sınır yaptım bir an, benimle evliyken istemedi daha genciz diye bak şimdi yapmış çocugu diye, ya kısmet bunlar, onun deneyimi sınavı başka işte ,

ama umudu kaybetmek yokk, sen o sorunlara aldırmıycan, sen kaliteli yumurta yapmaya bak canım, bitgiselleri ye iç, ,hmal etme, spro yap , ve mutlu ol , mutlu edecek müzikler dinşe, sevdiğin arkadaşlarınla görüş mesela, bu şekilde oyalıycaz kendimizi ki tedavi başarılı sonuçlar versin,
canım benimm ok mii bak bu topıc çok pozitif bir topıc olcakkkk:))))))))))))))))

rahim duvarını kalınlaştırıcı ilaç estrofemdi. sanırım bu değildir yeni dediğine göre? bence
demek eski eltinle görüşüyorsun cidden büyük bir yüreğin var. ama eski eşinden haberler aldıkça da deli oluyorsun.bence uzak dur. seni strese sokan herşeyden:)

Ay karanlığa sabreder,çünkü onun geçip gitmesi elinde değildir,sabahı görebilmek için beklemek zorundadır..Sabretmek karanlığı güzel kılar,aydınlık uğruna o zifiri karanlığa sabredilir..Ne karanlık elindedir ne de aydınlık..Ama sıkıntıyı tatlı hale getirmek bekleyişteki sabır ve tevekküldedir...Ay da bu sabrı gösterek, sabahın aydınlığı gelmeden parlar ışık saçar... mevlana...

teşekkür ederiz şekerim. senin de kandilin mübarek olsun...işallah biz de ay gibi sabrımızdan dolayı mükafatımızı alırız...

rahim duvarını kalınlaştırıcı ilaç estrofemdi. sanırım bu değildir yeni dediğine göre? bence
demek eski eltinle görüşüyorsun cidden büyük bir yüreğin var. ama eski eşinden haberler aldıkça da deli oluyorsun.bence uzak dur. seni strese sokan herşeyden:)

estrofem değil canım, bunu teksen hoca yapıyor diye duymuştum ben, transfer sonrası verilen yada yapılan birşey diye söylediler, bakıyorum senin için,

eski eşimle biz çok medeni ayrıldık 10 yıl oldu nerdeyse, içimizde hiç birşey yok, o da ben de neredeyse aynı zamanda evlendik 2.ci eşlerimizle, :),
eltimi çok severim çok başka bir insandır, insanın içinde herhangi bir aşk kalmadığı için, haber alsanda kötü hissetmiyorsun, sadece vayy demek çocuk yaptı ha demiştim:), eh tabi aradan yıllar geçti o da olgunlaştı şimdi ister tabi çocuk, eh evlendiği kız da 30 yaşındaymış yani kısmet işte bunlar, allah hayırlısını versin, o artık onların seçimi,:),

biz kendi işimize bakalım demi :), gabriel sen şu rahim olayına çok takılma, ben şimdi bir arkadaşıma sordum daha doğrusu eşimin dr arkadaşı jinekolog, bakırköy de devlet hastanesi varsa orda dedi ama unuttum,
diyorki bak, illki ilaçlar ile rahim belli kalınlığa getiriliyor, önemli olan tutunması için doğru noktaya yerleştirmek embrioyu diyor,

öptümmm

Back