Kimseler kalmamış burda...Lenova nerelerdesin...İyileştin mi?Artık yavaş yavaş ses ver...
canım selamlar
bugun işe basladım. dunya kadar iş birikmiş ancak 1 haftada toparlarım heralde.. agrım sızım azaldı dıyebılırım. aksam saatlerınde oluyor ama cok sukur cok daha ıyıyım. sımdı reglı olmayı beklıyorum. reglının 7veya 8 gunu doktora kontrola gıdecegım bakalım rahım ne durumda olacak..
sızlerden ne haber? alkan59'cum durum nasıl sen neler yaptın?
İyileşmene ve işe başlamana çok sevindim.Ama sen yinede çok dikkat et sakın üşütme.Bende durum şöyle,bugün tedavinin 13.günü bitti.Çatlatmayı vuruldum 2 gün sonra toplama var.transfer aşamasına gelirmiyiz bilmem.2 yumoş,biri normal görünüyor diğeri daha küçük.Bakalım hayırlısı inşallah.Ama çok yoruldum çooook...Maddi manevi çok külfet.Allah inşallah emeklerimizin mükafatını sağlıklı bir bebişle verir.Bana sana uğraşan herkese inşallah.Kendine iyi bak,benim için dua et.Öpüyorum sevgiler...
arkadaşlar sizleri zaman zaman okurdum ve kendi ümitsizliğim içinde üzüntümü daha derin yaşardım.
41 yaşındayım ve yeni hamile olduğumu öğrendim, ben oldukça ümitsiz olarak yorumlanan bir vaka idim. şöyle söylemek istiyorum; 41 yaşına kadar ne kürtaj, ne dış gebelik, ne kimyasal gebelik geçirebilmiş biri değilim. Bunları bile geçirsem kendi adıma mutlu olacaktım, ama hiç gebelik yaşamadım. Bu nedenlede doktorların daha ümitsiz gördüğü bir vaka idim, 6 yıl öyle uğraştım öyle acılardan geçtim ki, deyim yerindeyse öldüm öldüm dirildim... şimdi başardım mı?? hala inanmıyorum ki... sonra hikayemi yazacağım, şimdi doktor istirahat diyor söz dinliyorum... darısı hepinizin başına tez zamanda.... şimdi 9 ayı tamamlayabilecek miyim bilemiyorum allahın takdiri... ama allaha binlerce şükür ediyorum, bugünü bile yaşattığı için...
Al bana koca bir umut yumağı daha.Hem senin hem de hepimizin adına çok sevindim canım.Kurban olduğum Allahım inşallah sağlıkla kucağına almanı nasip eder.Hikayeni mutlaka okumak isteriz ama şimdi yat dinlen kıpırdama.İyi günlerde görüşmek üzere sevgiler...
Badenur'cuğum hayırlı olsun, sağlıkla gelecek bebeğin inşallah .Merakla bekliyoruz hikayeni.
badenur çoookkk sevindim canım önceleri takip etmiştim seni o yüzden biliyorum.hep merak etmiştim.şükürler olsun allah tamamına erdirsin inşallah.söz dinlemekle çok iyi yapıyorsun nasılsa geçer zamn yeterki gelsin meleklerimiz.bende merakla beklicem hikayeni.
arkadaşlar sizleri zaman zaman okurdum ve kendi ümitsizliğim içinde üzüntümü daha derin yaşardım.
41 yaşındayım ve yeni hamile olduğumu öğrendim, ben oldukça ümitsiz olarak yorumlanan bir vaka idim. şöyle söylemek istiyorum; 41 yaşına kadar ne kürtaj, ne dış gebelik, ne kimyasal gebelik geçirebilmiş biri değilim. Bunları bile geçirsem kendi adıma mutlu olacaktım, ama hiç gebelik yaşamadım. Bu nedenlede doktorların daha ümitsiz gördüğü bir vaka idim, 6 yıl öyle uğraştım öyle acılardan geçtim ki, deyim yerindeyse öldüm öldüm dirildim... şimdi başardım mı?? hala inanmıyorum ki... sonra hikayemi yazacağım, şimdi doktor istirahat diyor söz dinliyorum... darısı hepinizin başına tez zamanda.... şimdi 9 ayı tamamlayabilecek miyim bilemiyorum allahın takdiri... ama allaha binlerce şükür ediyorum, bugünü bile yaşattığı için...
Arkadaşlar yazdıklarınızı okuduktan sonra salaklığımın boyutunu bir kez daha anladım. 42 yaşında olup da bir iki ay içinde hamile kalacağımı bana düşündüren neydi acaba. 5 ay geçipde hamile kalamayınca jeton feci halde düştü. Yaşadıklarınızı okuyunca da kendimi farklı bir gezegenden gelmiş gibi hissettim.
Paçalarım tutuşmuş bir halde doktorun yolundu tuttuktan sonra adetin 3. günü FSH, LH, VR ESTRADIOL E2
Adetin 22. günüde PROGESTORON ve PROLAKTİN denen testleri yaptırmam gerektiğini öğrendim.
Bugün adetimin 3. günü sanırım. Sanırım diyorum çünkü ilk gün akşama doğru hafif bir lekelenmeyle başladı ve o günü 1. günmü saymam gerek bilemedim. Dr.uma da ulaşamadım.
Neyse sonuçta bundan sonra ne olacak neler yaşayacağım endişesi içerisindeyim. Testlerin anlamını neyin ne için olduğunu bile bilmiyorum. Çünkü konuyla hiç alakam olmadı. Uzun süre anne olmayı da istememiştim ben ama artık istiyorum inşallah geç kalmamışımdır(
Arkadaşlar yazdıklarınızı okuduktan sonra salaklığımın boyutunu bir kez daha anladım. 42 yaşında olup da bir iki ay içinde hamile kalacağımı bana düşündüren neydi acaba. 5 ay geçipde hamile kalamayınca jeton feci halde düştü. Yaşadıklarınızı okuyunca da kendimi farklı bir gezegenden gelmiş gibi hissettim.
Paçalarım tutuşmuş bir halde doktorun yolundu tuttuktan sonra adetin 3. günü FSH, LH, VR ESTRADIOL E2
Adetin 22. günüde PROGESTORON ve PROLAKTİN denen testleri yaptırmam gerektiğini öğrendim.
Bugün adetimin 3. günü sanırım. Sanırım diyorum çünkü ilk gün akşama doğru hafif bir lekelenmeyle başladı ve o günü 1. günmü saymam gerek bilemedim. Dr.uma da ulaşamadım.
Neyse sonuçta bundan sonra ne olacak neler yaşayacağım endişesi içerisindeyim. Testlerin anlamını neyin ne için olduğunu bile bilmiyorum. Çünkü konuyla hiç alakam olmadı. Uzun süre anne olmayı da istememiştim ben ama artık istiyorum inşallah geç kalmamışımdır(
niyetim kötü diildi,bilinsin isterim..kimseyi kırıp dökmekte istemedim ama nckurt seni üzmüşüm anlaşılan..gerekli açıklamayı alkan yapmış,ekleyecek bişey bırakmamış...amaç sadece yardımcı olmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?