• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kırık fön hakkında neler biliyorsunuz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
adının kırık fön olduğunu yeni duydum ama benim saçlarımda 4 sene önceki kep resimlerimde aynı tarif ettiğiniz gibi.rengide tarçınla çikolata kahve karışımıydı.uçları katlı kesimdi ve ben kuaföre onu 'karışık fön' diye tarif ederim hepkaydirigubbakcemile3adının kırık olduğunu ne biliyimnaniknanikyarı içe içe yarı dışa dışa fırçayla hafif dalgalar uçlara.benim saçlarım gür olmadığı halde süper durmuş.hala o resmime bakınca bayılırım saçımın o haline.

canım ben kuaförlük okuyorum kırık fön çok az duruyor saçta yaptırdıgına degmez bilgin olsun ;)

canm çok hoş görünüyo saçlarnn :nazar:

ama ben yazını okumasam su dalgası sanardım :(((

aradaki fark ne kızlarr :uhm:

kırık fön uzun süreli degil.normal fön gibi sacını yıkadıgında eski haline geri döner.
su dalgası 3-4ay kullanabilirsin tabi yerlisi ve ithali var kalitesine göre degisiyor kullanım süresi .bende su dalgası yaptırmak istiyordum ama su dalgası sacı yakıyor diyolar bende korktum yaptırmaktan vazgectim.kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
Çok güzel kızlar, adını yeni duydum ; ama görüyordum hep.. Ben de seneye kep töreni için böyle bir şey düşünüyorum.. Nasıl olur bilmiyorum ama..

nwfu4j.jpg

izmirde kırık fön böyle oluyo her yerde farklı bi ismi var

kırık fön tabiki kalıcı değil.kuaföre düz fön çektircem değilde kırık fön çekin diyorsunuz.saçı düz değil hep yanlamasına fön çekiyorlar.lakin yaşadığım yer küçük ama 50 tane kuaför var hiç biride adını duymamış tuhaf tuhaf bakıyorlar.

Maşa ile lüle lüle yaptığın saçın fön ile yapılmış hali :) çok uzun sürüyor hem saçını yapan hemde sen çok sıkılıyorsun bu işten.. birçok kuför sevmez bu işi:) birde çok kalıcı değil, birkaç saat sonra acayip birşey oluyor. uçları dalgalı fönü tercih ederdim.

ben de arkadaşımın nişanı için yaptırmıştım kuaförün tavsiyesiyle.. ama sonrasında yaptırmasaydım keşke dedim..çünkü en son yapım bittiğinde kuaför saçları ters çevirip bir güzel karıştırıyor (Yani en azından benim gittiğim kuaför öyle yaptı) o saatten sonra da saatlerce uğraştığı kıvır kıvır saçlar açılıp iri dalgalar halini aldı ki benim saçlarım zaten normalde ve dalgalıdır..yani anlayacağınız hiç kuaföre yapılmış bir saç gibi durmadı.. başka zamanlarda evde kendim maşa yaparım inanın o hali çok daha güzel oluyordu ...

Back