Gelinlik Modelleri Kırık beyaz mı bembeyaz mı

tabi ki beyaz.
hem anlam hem göruntu olarak tek geçerım.
beyazı hıç bır renkle kırletme derım.
yınede terch senın..
yasakkelime no kıtık beyaz
bembeyazzzz

slm kızlar.benımde 3 ay sonra düğünüm olacak.bende kararsızım.beyazmı yoksa kırık beyazmı konusunda.ikiside cok hos duruyor.ınsan ıster ıstemez kararsız kalıo.

kesınlıkle kırık beyaz benım gelınlıgım kırık beyazdı komple fransız güpürüydü üzerindeki işlemelerde krem rengı ve altın sarısıydı harika duruyodu resımlerıme baktıkca yenıden evlenesım geliyo..senağlamasenağlamasenağlama

Bence beyaz çünkü bir daha o kadar beyaz ve güzel birşey giyme şansın yok... Ama kırık beyaz bir abiye daha sonrada giyebilirsin. Beyaz çok ayrı, farklı ve güzel duruyor...Mutluluklar arkadaşım...a.s.

ben eltımın dugununde kendıme beyaz bır takım dıktırmıstım görenler hayran kalmıstı bence gunun modasına uymak gerekır kırık beyaz...a.s.:nazar:

benim gelinliğim o zaman herkesten farklı mı oldu yani :icecream:

hem kuğu gibi beyaz hem de kırık beyaz...kafamçokkarıştı nasıl mı şimdi şöyle;

komple tek parça gelinlik ve beyaz...ama üzerinde tuhaf desen gibi duran böyle çiçek de değil anlatamıyorum ben o gelinliği ya hiçbiyerde de fotosu yok...desenler de kırık beyaz ne hakimiyet toptan beyaz da ne de kırık beyaz da...valla bence önce beyaz giy sonra kırık beyaz en sona da ikisini birden taşıyan bi gelinlik giy :teytey: giy babam giy :1hug: hangisi içine sinerse de onu al canım...

mutluluklar dilerim :utangac:

bencede kırık beyaz ama gidip herşeyi yerinde görmek lazım

modelden modele fark eder bir model beğenirsin beyazdır ve onu öyle istersin ;)

bencede kırık beyaz daha zarif duruyor.Şimdi ekrularda var onlarda şık havalı duruyor bende altı ay oldu evleneli kırık beyaz yaptırmıştım.

ten rengıne gore degıssın derım mesela kar beyez bır vucudu olan bır kız kırık beyaz kullansa daha ıyı esmer olan bır kızda benbeyaz gıysın derım daha hs olur taraftarıyım

arkadaslar yorumlarınız ıcın cok tesekkurler ben bugday tenlıyım nısanlım askerde o yuzden kayınvalıdemle gıttık bır kac yere ıkı rengı de denedım kayınvalıdem beyaz olsuuuuuuuun dedı aaaaaaaaahhhhhhh ahhhhhhh ben belkı beyazı sececektım ama oyle dedı dıe kırık beyaz ıstıorum artık kotumuyum neyım:sm_cool::sm_cool: nısanlım gelsın bır daha bakacam

benimde kıırık beyazdı gayet hoş bence beyazda güzel gönlün hangisini istiyorsa onu giy derimmmmmm

ıkı ay sonra dugunum var gelınlıgımde renge bır turlu karar veremedım beyaz mı olsun kırık beyaz mı beyaz sırıtır dıe dusunuorum sızın gelınlıgınızın rengı nasıldı yardım edın bana:sm_confused:

Beyaz niye siritsin ki canim,
Gelinlik bembeyaz olmali bence.
Benimki bembeyazdi etek kuyruguda 3,5 metre idi:))) Tabi o zamanlar öyle modaydi. Simdiki modelleri görüyorumda, ah tarihi geri alsamda onlardan giysem diyorum:)) Simdi cok güzel modeller var ama renk illaki beyaz olmali diyorum. Beyazin anlami cok derin cünkü :)

Mutluluklar a.s.

kesinlikle bembeyaz al. bende iki gelinlik beğenmiştim. biri kırık beyazdı ama içinde peri kızı gibi olmuştum. herkes bayılmıştı. ama yine bembeyaz olanı almamı istedi herkes. çünkü dğün salonunda ışıkların altında bembeyaz harika olur ışıl ışıl parlar. gerçektende öyle oldu. istersen resmimi koyabilirim.

bence değişir gelinliğin modeline göre bazıları kırık beyaz da çok güzel oluyo bazıalrı da bembeyaz

Merhaba Gerçektende Insan Gelinlik Seçince Düğünde Hepsini 1sattliğinede Olsa Giysem Diyo,benim Gelinliğim Kirik Beyazdi,straplezdi,etek Ve Büst şeklinde,gelinliğimin Simetrik Yerlerinde Gri Parlak Taşlar Vardi,ayni Taşlardan Duvağimada Serpildi,ayrica Kuyruğuda Vardi Ama Fazla Abartili Değildi,herkes çok Beğenmişti,seçim Senin

Merhaba Gerçektende Insan Gelinlik Seçince Düğünde Hepsini 1sattliğinede Olsa Giysem Diyo,benim Gelinliğim Kirik Beyazdi,straplezdi,etek Ve Büst şeklinde,gelinliğimin Simetrik Yerlerinde Gri Parlak Taşlar Vardi,ayni Taşlardan Duvağimada Serpildi,ayrica Kuyruğuda Vardi Ama Fazla Abartili Değildi,herkes çok Beğenmişti,seçim Senin
UNUTMADAN FİZİKİ ÖZELLİKLERDE ÖNEMLİ,AMA YİNEDE HAYALİNDEKİ GELİNLİK OLSUN KARARI SEN VER,

işte gelinliğim
grnt096ku7.jpg
[/IMG]

Back
X