kırıcı olmayın ama neolur destek olun fikirlerinizle :-(

Sanirim sen onun seni birakmasini hazmedemiyorsun. Ondan her yonden ustunsun. Onun senin pesinden kosmasi gerekirken sen onun pesinden kosmussun. Oysa o seni sevmemis. Sadece kullanmis. O aslinda kimseyi sevemez. Kendini de sevmiyor. Kendini sevse bu kadsr serseri bir hayat yasamaz. Sense o seni sevsin diye her turlu fedskarligi yapmissin ama karsiligini alamamissin. Oysa sunu unutma iliskilerde hep fedakar olan taraf daima terk edilmeye mahkumdur. Haketmeyene eger fedakarliga devam edersen bir gun seninle isi bittiginde gidecegini de unutmamalisin.
Bu iliskide sen gayet saf duygularla, biraz da boslukta oldugun icin adami sevmissin. Ama adam insanliktan nasibini almamis biri. Insan kiliginda hayvani duygularla yasayan bir asalak. Adam kullanacagi kim varsa kullanip kullanip isi bitince giden bir tip. Gecimin yolunu bulmus. Muhtemelen de baska bir kullanacak hatun bulmustur. Cunku erkekler genelde basla biriyle ortami yapmadan digerini terk etmez. Sen de bunlari hazmedemiyorsun. Kacan kovalanir olmus sizde. Oysa adam suluk gibi sana yapissaydi sen kacacak delik ariyacaktin. Simdi de sen adsma yapistikca adam kaciyor.
Sense yasadiklarini gururuna yediremiyorsun. Seni boyle birakmasini hazmedemiyorsun. Hele ki her yonden senden asagi seviyede bir adamin sana bunlari yapmasina icerliyorsun. Adina da kara sevda diyorsun.
Oysa boyle karaktersiz herifler her yerde vardir ve gecim yollati da hep aynidir. Uyanma yasaman lazim senin. Uyanma ise bir anlik olur. Bir anda ben ne yapiyorum bunlari hak etmeyen biri icin neden kendimi herseyimi feda ediyorum demen lazim. Bu da bizim soylememizle olmaz. Sen kendine yonelmelisin. Kendini bul. Cunku sen kendini unutmussun. Dua et.

Ahahahahahahahahahha ahahaha şu an göbeğim hopluyor gülmekten ....şaka yapıyor her halde??
Uymazsınız evet siz ona bir kaç beden büyük gelirsiniz...ya gidin aynaya bakın yüzünüzü yıkayın ya allah aşkına prim vermeyin şöyle adamlara...
teyzeleri annesi hep öyle demşler ona oda manken gibi sanıyr kndini ve fizik tip olarak kendini beğeniyor çok
aslında solda sıfır kalıyor.diyorum ya başka biri böcek diye basmaz blki ona ama bn of bn aptal bn

Bu arada bende psikiyatra gittim. Antidepresan verdi çalıştığım için kullanmadım. Öyle bir dinyada yaşıyoruzki insanlar senin eksik bir yanını gördülermi yaranı deşitorlar. Hayat zor ama aslında herşey bizim beynimizde bitiyor. Mutlu olduğunu mu düşünügorsun mutlusun mutsuz olduğunu mu düşünüyorsun mutsu, zun. Öyleyse mutlu olduğunu düşün ve mutlu olmYa bak. Ne demişler 'güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır'

Sunu unutma biz senin ondan ustun oldugunu burdan goruyoruz da sen gormuyorsun. Cunku sen kendi degerini unutmussun. Kendinden bile fazla deger vermissin o adama. Once sen bir kendi basina kal. Kendi degerini yeniden kesfet. kendini yeniden tani. Senin kimseye ihtiyacin yok. Sen kendi kendine de yetebilirsin. Once bunu bir anla. Cok zor durunda kalirsan Rabbim bana yeter de. O sana yardim edecektir. Guclu ol. Guclu olmak icin gereken de senin icinde, sende. Onu bulman icin de kendini yeniden kesfetmen gerekiyor.

Çok boşlukta kalmissin bence bu saatten sonra seçici olman lazimken iyice gereksiz birini sevmissin yeni ortam edin kafanı dagit aliskanlik oluyo birsüre sonra geçer

Sunu unutma kendini sevmeyen baskasini sevemez. Once kendini sevmeyi ogren. O adam da sevme duygusu yok. O hic kimseyi sevemez. Cunku hayvanlasmis artik. Insanlik duygularini yitirmis. Ailesi de 5 para etmez. Rabbim se i seviyormus ki seni ondan kurtarmis. Umarim bunda senin icin bir hayir oldugunu sen de gorursun.

Sanirim sen onun seni birakmasini hazmedemiyorsun. Ondan her yonden ustunsun. Onun senin pesinden kosmasi gerekirken sen onun pesinden kosmussun. Oysa o seni sevmemis. Sadece kullanmis. O aslinda kimseyi sevemez. Kendini de sevmiyor. Kendini sevse bu kadsr serseri bir hayat yasamaz. Sense o seni sevsin diye her turlu fedskarligi yapmissin ama karsiligini alamamissin. Oysa sunu unutma iliskilerde hep fedakar olan taraf daima terk edilmeye mahkumdur. Haketmeyene eger fedakarliga devam edersen bir gun seninle isi bittiginde gidecegini de unutmamalisin.
Bu iliskide sen gayet saf duygularla, biraz da boslukta oldugun icin adami sevmissin. Ama adam insanliktan nasibini almamis biri. Insan kiliginda hayvani duygularla yasayan bir asalak. Adam kullanacagi kim varsa kullanip kullanip isi bitince giden bir tip. Gecimin yolunu bulmus. Muhtemelen de baska bir kullanacak hatun bulmustur. Cunku erkekler genelde basla biriyle ortami yapmadan digerini terk etmez. Sen de bunlari hazmedemiyorsun. Kacan kovalanir olmus sizde. Oysa adam suluk gibi sana yapissaydi sen kacacak delik ariyacaktin. Simdi de sen adsma yapistikca adam kaciyor.
Sense yasadiklarini gururuna yediremiyorsun. Seni boyle birakmasini hazmedemiyorsun. Hele ki her yonden senden asagi seviyede bir adamin sana bunlari yapmasina icerliyorsun. Adina da kara sevda diyorsun.
Oysa boyle karaktersiz herifler her yerde vardir ve gecim yollati da hep aynidir. Uyanma yasaman lazim senin. Uyanma ise bir anlik olur. Bir anda ben ne yapiyorum bunlari hak etmeyen biri icin neden kendimi herseyimi feda ediyorum demen lazim. Bu da bizim soylememizle olmaz. Sen kendine yonelmelisin. Kendini bul. Cunku sen kendini unutmussun. Dua et.
teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız.
doğal olarak çok vardır böyle tiplerden belki gerçkten seven biri çıksa böyle olmam kendime gelmem için her yolu denedim alışverş yptım psikoloğa gittim numaramı değiştirdim engelledim dua ettim herşey yptım ama başaramadım yine kendime hakim olamadım hep aradım onu özellikle bu son bir aydır hep bn arıyorum onu oysa o beni arıyordu ayrıldıktan sonra.ama artık vazgeçmiş bnden sebebide ailesiymiş.ona hep inandım tmm ailesine karşı gelemiyodur dedim ama neden peki hep bni aradı senden ayrılamam ölene kadar bnmle ol dedi.en son abisiyle konuştum bir yabncı gibi abisi tanımıyor bni bnde kndimi tanıtmadım yabncı biri gibi sohbet ettik sanaldan babası istersen hayat kadınını sev evlnmk istiyorum de bn gider onu sana isterim demiş abisine böyle bir konuşma geçmiş aralarında.oysa benimki ben seninle evlenirsem babam silah dayar başına öldürür kndini demişti

Yazık degil mi size yani Allah askina? Deger mi hic beş kurus etmeyen insanlara dunyadaki en onemli insanmis degerini vermeniz? Bosverin kendi yolunuza bakin. Bu BDV deki kacinci evlenip bosanmis kadın ile bekar erkek iliskisi ve hepsinde de durumlar ayni. Neymis ailesi kabul etmezmis! Seven her sekil sevdiginin arkasinda durur. Evlenip bosananlara bu tur insanlar farkli acidan bakiyor malesef kendileri mukemmelmis gibi...

Ya insanlar hep benzer şeyler mi yaşıyor? Aynı konuyu bir kaç ay önce yine burada okudum ya da bana öyle geliyor.

Aşık değilsiniz nefsinize uyuyorsunuz, ihtiyaç duyuyorsunuz çünkü sizde alışkanlık haline gelmiş tıpkı sigara gibi ama aşk değil kesinlikle kendiniz söylemişsiniz hiç bir özelliği yok diye, yakışıklı bile değilmiş. Ailesi de istemiyormuş, o da zaten size cevap yazmadığına göre istemiyor. İsabet olmuş. Unutursunuz hangi acılar unutulmuyor ki bu hayatta.

teyzeleri annesi hep öyle demşler ona oda manken gibi sanıyr kndini ve fizik tip olarak kendini beğeniyor çok
aslında solda sıfır kalıyor.diyorum ya başka biri böcek diye basmaz blki ona ama bn of bn aptal bn

Size karşı kompleks içinde olduğu için söylüyor bunları, kendinizi kötü hissedin diye...Ayrıca ailesi sizin gibi gelini bulsun da kurban olsun...Kendinize çok yazık ediyorsunuz. Bir çocuğunuz varmış üstelik sizin bin düşünüp bir hareket etmeniz lazım. biz buradan ne söylesek kar etmez, asıl güç sizde...

Yazık degil mi size yani Allah askina? Deger mi hic beş kurus etmeyen insanlara dunyadaki en onemli insanmis degerini vermeniz? Bosverin kendi yolunuza bakin. Bu BDV deki kacinci evlenip bosanmis kadın ile bekar erkek iliskisi ve hepsinde de durumlar ayni. Neymis ailesi kabul etmezmis! Seven her sekil sevdiginin arkasinda durur. Evlenip bosananlara bu tur insanlar farkli acidan bakiyor malesef kendileri mukemmelmis gibi...
evet kendileri mükmmel gibi görüyorlar halbuki neolacak dünya gğzelimi gelip onunla evlenecek kendi gibi biri gelecek ona bana yaptıklarına pişman olcağına bn eminim ama keşke bunu pişmanlığını görebilseydim

yaşında lise terk şoför ve birazda aymaz biri.alkol sigara içer(esrar vb.maddelerde kullanmışlığı vardır)
onu çok sevdim hala seviyorum nesini sevdin beğendin derseniz ne zengin ne yakışıklı ne kültürlü başıboş öyle bir adamın teki iç güzelliğimi var oda pek yok bende bilmiyorum bukadar ned

Burdan sonrasini okumadim ve ask olmadigina eminim fazla boş kalmissin kusura bakma durum bundan ibaret

Ya insanlar hep benzer şeyler mi yaşıyor? Aynı konuyu bir kaç ay önce yine burada okudum ya da bana öyle geliyor.

Aşık değilsiniz nefsinize uyuyorsunuz, ihtiyaç duyuyorsunuz çünkü sizde alışkanlık haline gelmiş tıpkı sigara gibi ama aşk değil kesinlikle kendiniz söylemişsiniz hiç bir özelliği yok diye, yakışıklı bile değilmiş. Ailesi de istemiyormuş, o da zaten size cevap yazmadığına göre istemiyor. İsabet olmuş. Unutursunuz hangi acılar unutulmuyor ki bu hayatta.
işte o cevap yazmadımı bn üstüne üstüne gidiyorum onun.sonra diyorumki neyaptım bn aptalım diyorum.
nekadar basit olduğumu görüyorum sonra.mesela dün akşam mesaj attım ona cevap vermedi bir saat sonra aradım meşgule aldı sonra sürekli aradım mesaj attım telefonunu kpattı en son.ben ne yapsam bilemiyorum hakim olamıyorum kndime

işte o cevap yazmadımı bn üstüne üstüne gidiyorum onun.sonra diyorumki neyaptım bn aptalım diyorum.
nekadar basit olduğumu görüyorum sonra.mesela dün akşam mesaj attım ona cevap vermedi bir saat sonra aradım meşgule aldı sonra sürekli aradım mesaj attım telefonunu kpattı en son.ben ne yapsam bilemiyorum hakim olamıyorum kndime

Aynı şeyleri ben de yaşamıştım. O duyguyu çok iyi biliyorum. Siz üsteledikçe kendinizi yiyip bitiriyorsunuz. Onun umrunda bile olmuyor. Ama uzak kalmayı öğrenince aşık olmadığını sadece saplantı olduğunu anlıyor insan. Siz de uzak kalmaya çalışın. Başka şeylerle ilgilenin. Bırakın o sizi sevmiyor. Ne hali varsa görsün. Düşünmeyin onu aklınıza geldiği zaman Allaha sığının eğer inanıyorsanız, gerçekten rahatlatıyor.

S
teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız.
doğal olarak çok vardır böyle tiplerden belki gerçkten seven biri çıksa böyle olmam kendime gelmem için her yolu denedim alışverş yptım psikoloğa gittim numaramı değiştirdim engelledim dua ettim herşey yptım ama başaramadım yine kendime hakim olamadım hep aradım onu özellikle bu son bir aydır hep bn arıyorum onu oysa o beni arıyordu ayrıldıktan sonra.ama artık vazgeçmiş bnden sebebide ailesiymiş.ona hep inandım tmm ailesine karşı gelemiyodur dedim ama neden peki hep bni aradı senden ayrılamam ölene kadar bnmle ol dedi.en son abisiyle konuştum bir yabncı gibi abisi tanımıyor bni bnde kndimi tanıtmadım yabncı biri gibi sohbet ettik sanaldan babası istersen hayat kadınını sev evlnmk istiyorum de bn gider onu sana isterim demiş abisine böyle bir konuşma geçmiş aralarında.oysa benimki ben seninle evlenirsem babam silah dayar başına öldürür kndini demişti
Sunu anlamiyorsun adam onceden seni ariyordu cunku seninle isi bitmemisti. Para, bilmem ne, her yonden kullaniyordu. O zaman ailesinin falan da ne dusundugu umurunda degildi. Cunku seninle isi daha bitmemisti. Simdi ise bitti. Hatta muhtemelen baska bir enayi yerine koyacagi kadin buldu. Simdi onu somuruyor. Sana da bahane olarak ailesinin seni istememesini gosterdi. Oysa boyle bir sey yok bile. Adam seni sevseydi ailesinin istememesini falan takmazdi. Ayrica asil senin ailen ister mi onu? Bir de onu dusun. Onun ailesi seni alsin opsun basina koysun onun gibi ne idugu belirsiz serseriye.
Sen bir aynaya baksana. Bir de ona. Kendine ne kadar yazik ettiginin farkinda misin?
Daha cok gencsin. Kimler cikacak daha karsina. Niye en guzel genclik yillarini bu eroinman sarhos sokak serserisine harciyorsun ki.
Ben de bosandim. 40 li yaslardayim. 10 yasinda da oglum var. Hic senin gibi olmadim. Evladimi iyi yetistirmek icin once benim iyi olmam lazim dedim hep. Babasinin umurunda degil cunku. Aldatti gitti. Bir sure kotu oldum evet. Sonra ne yapiyorum dedim kendi kendime. Hayat gecip gidiyor. Bense degmeyecek biri icin kac gun uzulmusum. Daha kac gun uzulecegim yeter dedim. Surda bir 20 sene sonra bastona binecegim belki de,her yerim agriyacak, elimde ilac torbasiyla gezecegim belki de. Kendine gel dedim. 10 yil daha kaliteli yasarsin. En azindan bu 10 yilini mutlu yasa. Simdi sadece kendimi mutlu ediyorum. Simdiye kadar baskalarini mutlu etmeye calistim edemedim yaranamadim. Artik sadece kendimi mutlu ediyorum. Ben mutlu olunca da insanlarin mutlu oldugunu anladim. Yapmak istemedigim hic bir seyi yapmiyorum mesala. Artik kendimi taniyorum. Sen de kendini tani. Ve lutfen sadece kendini mutlu et. Bunun gibi ne idugu belirsiz sokak serserileriyle degil de daha kaliteli insanlarla iliski kur. Senden asagidaki insanlar seni asagiya ceker. Bu adam da seni oyle yapmis sen de kendini unutmussun.

Son düzenleme:
Aşık olan insan ile şizofren birinin beyni aynı salgıyı salgılarmış.
Bu geçici bir durum sabredin

iyiakşamlar.sizlerle paylaşmak istiyorum derdimi ne yaptıysam olmadı bu derdim yüzünden psikoloğa bile gittim olmadı.sizden bir fikir bekliyorum.
28 yaşındayım boşandım ve bir çocuğum var.çalışıyorum güzel bir mesleğim var eğitim sektöründeyim .geçen sene biriyle tanıştım.oda 26 yaşında lise terk şoför ve birazda aymaz biri.alkol sigara içer(esrar vb.maddelerde kullanmışlığı vardır)
onu çok sevdim hala seviyorum nesini sevdin beğendin derseniz ne zengin ne yakışıklı ne kültürlü başıboş öyle bir adamın teki iç güzelliğimi var oda pek yok bende bilmiyorum bukadar neden sevdiğimi.onu bu zamana kadar çok şımarttım sanki bu ilişkidr o bayan ben ise erkektik.hediyeler şiirler yazdığım günlüğü bile ayrılırken ona verdim.para verdim.hatta buluştuğumuz çoğu zman yemek parasını ben öderdim.
ben evlenip boşandığımı ona hemen söyledim ne o benden vazgeçti ne ben ondan ama ailesi istemezmiş beni.uymazmışız onun için problem yokmuş ama ailesine karşı gelemezmiş.şimdi düşünüyorum maddi manevi her anlamda beni sadece kullanmıış.bunu biliyorum bildiğim halde yine ondan vazgeçemiyorum.hep karşıma çıkıyor bugün yine gördüm baktı bana ben ona bktım eve geldim mesaj attım ona cevap bile vermedi :-( maddi olrak para bile verdim onda kaldı birazı ama istemiyorum.hep beni sevsin istiyorum ama o benden soğumuş artık.söz veriyorum aramıcam diyorum yine arıyorum.
bikaç defa ayrıldık tam ondan soğudum vazgeçtim o beni aradı tekrar devam etti herşey şimdi ise hiç aramıyor.bu sefer ben hep onu arıyorum.aramak istemiyorum artık seni sevmiyor diyorum kendime ama kalbime söz geçmiyor yine arıyorm.ve ben artık onu aramak sormak mesaj attmak istemiyorum bunu nasıl başarabilirim.olgun olmam gerekirken küçük bir çocuk gibi davranıyorum.bana da bir fikir verin neolur çıkmazdayım onu aramamam gerekiyor nasıl kendime hakim olabilirim.

Bir evlat dünyaya getirmiş, değerli bir anasın, kadınsın, hakettiğin bu değil
O şerefsiz, kişiliksiz adiye prim verme
Senin gibi ayaklarının üzerinde durmaya çalışan bir kadının parasına göz diken it yarın nasıl yatacak bir karış toprağın altında. Kendine bunu yapma, belli ki boşluktan tutulmuşsun ama bin yıl yalnız kalsan kullandırma kendini bu insanlık yoksunu iğrenç yaratığa

X