- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
-
- Konu Sahibi Dmladmla87
teyzeleri annesi hep öyle demşler ona oda manken gibi sanıyr kndini ve fizik tip olarak kendini beğeniyor çokAhahahahahahahahahha ahahaha şu an göbeğim hopluyor gülmekten ....şaka yapıyor her halde??
Uymazsınız evet siz ona bir kaç beden büyük gelirsiniz...ya gidin aynaya bakın yüzünüzü yıkayın ya allah aşkına prim vermeyin şöyle adamlara...
teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız.Sanirim sen onun seni birakmasini hazmedemiyorsun. Ondan her yonden ustunsun. Onun senin pesinden kosmasi gerekirken sen onun pesinden kosmussun. Oysa o seni sevmemis. Sadece kullanmis. O aslinda kimseyi sevemez. Kendini de sevmiyor. Kendini sevse bu kadsr serseri bir hayat yasamaz. Sense o seni sevsin diye her turlu fedskarligi yapmissin ama karsiligini alamamissin. Oysa sunu unutma iliskilerde hep fedakar olan taraf daima terk edilmeye mahkumdur. Haketmeyene eger fedakarliga devam edersen bir gun seninle isi bittiginde gidecegini de unutmamalisin.
Bu iliskide sen gayet saf duygularla, biraz da boslukta oldugun icin adami sevmissin. Ama adam insanliktan nasibini almamis biri. Insan kiliginda hayvani duygularla yasayan bir asalak. Adam kullanacagi kim varsa kullanip kullanip isi bitince giden bir tip. Gecimin yolunu bulmus. Muhtemelen de baska bir kullanacak hatun bulmustur. Cunku erkekler genelde basla biriyle ortami yapmadan digerini terk etmez. Sen de bunlari hazmedemiyorsun. Kacan kovalanir olmus sizde. Oysa adam suluk gibi sana yapissaydi sen kacacak delik ariyacaktin. Simdi de sen adsma yapistikca adam kaciyor.
Sense yasadiklarini gururuna yediremiyorsun. Seni boyle birakmasini hazmedemiyorsun. Hele ki her yonden senden asagi seviyede bir adamin sana bunlari yapmasina icerliyorsun. Adina da kara sevda diyorsun.
Oysa boyle karaktersiz herifler her yerde vardir ve gecim yollati da hep aynidir. Uyanma yasaman lazim senin. Uyanma ise bir anlik olur. Bir anda ben ne yapiyorum bunlari hak etmeyen biri icin neden kendimi herseyimi feda ediyorum demen lazim. Bu da bizim soylememizle olmaz. Sen kendine yonelmelisin. Kendini bul. Cunku sen kendini unutmussun. Dua et.
teyzeleri annesi hep öyle demşler ona oda manken gibi sanıyr kndini ve fizik tip olarak kendini beğeniyor çok
aslında solda sıfır kalıyor.diyorum ya başka biri böcek diye basmaz blki ona ama bn of bn aptal bn
evet kendileri mükmmel gibi görüyorlar halbuki neolacak dünya gğzelimi gelip onunla evlenecek kendi gibi biri gelecek ona bana yaptıklarına pişman olcağına bn eminim ama keşke bunu pişmanlığını görebilseydimYazık degil mi size yani Allah askina? Deger mi hic beş kurus etmeyen insanlara dunyadaki en onemli insanmis degerini vermeniz? Bosverin kendi yolunuza bakin. Bu BDV deki kacinci evlenip bosanmis kadın ile bekar erkek iliskisi ve hepsinde de durumlar ayni. Neymis ailesi kabul etmezmis! Seven her sekil sevdiginin arkasinda durur. Evlenip bosananlara bu tur insanlar farkli acidan bakiyor malesef kendileri mukemmelmis gibi...
işte o cevap yazmadımı bn üstüne üstüne gidiyorum onun.sonra diyorumki neyaptım bn aptalım diyorum.Ya insanlar hep benzer şeyler mi yaşıyor? Aynı konuyu bir kaç ay önce yine burada okudum ya da bana öyle geliyor.
Aşık değilsiniz nefsinize uyuyorsunuz, ihtiyaç duyuyorsunuz çünkü sizde alışkanlık haline gelmiş tıpkı sigara gibi ama aşk değil kesinlikle kendiniz söylemişsiniz hiç bir özelliği yok diye, yakışıklı bile değilmiş. Ailesi de istemiyormuş, o da zaten size cevap yazmadığına göre istemiyor. İsabet olmuş. Unutursunuz hangi acılar unutulmuyor ki bu hayatta.
işte o cevap yazmadımı bn üstüne üstüne gidiyorum onun.sonra diyorumki neyaptım bn aptalım diyorum.
nekadar basit olduğumu görüyorum sonra.mesela dün akşam mesaj attım ona cevap vermedi bir saat sonra aradım meşgule aldı sonra sürekli aradım mesaj attım telefonunu kpattı en son.ben ne yapsam bilemiyorum hakim olamıyorum kndime
Sunu anlamiyorsun adam onceden seni ariyordu cunku seninle isi bitmemisti. Para, bilmem ne, her yonden kullaniyordu. O zaman ailesinin falan da ne dusundugu umurunda degildi. Cunku seninle isi daha bitmemisti. Simdi ise bitti. Hatta muhtemelen baska bir enayi yerine koyacagi kadin buldu. Simdi onu somuruyor. Sana da bahane olarak ailesinin seni istememesini gosterdi. Oysa boyle bir sey yok bile. Adam seni sevseydi ailesinin istememesini falan takmazdi. Ayrica asil senin ailen ister mi onu? Bir de onu dusun. Onun ailesi seni alsin opsun basina koysun onun gibi ne idugu belirsiz serseriye.teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız.
doğal olarak çok vardır böyle tiplerden belki gerçkten seven biri çıksa böyle olmam kendime gelmem için her yolu denedim alışverş yptım psikoloğa gittim numaramı değiştirdim engelledim dua ettim herşey yptım ama başaramadım yine kendime hakim olamadım hep aradım onu özellikle bu son bir aydır hep bn arıyorum onu oysa o beni arıyordu ayrıldıktan sonra.ama artık vazgeçmiş bnden sebebide ailesiymiş.ona hep inandım tmm ailesine karşı gelemiyodur dedim ama neden peki hep bni aradı senden ayrılamam ölene kadar bnmle ol dedi.en son abisiyle konuştum bir yabncı gibi abisi tanımıyor bni bnde kndimi tanıtmadım yabncı biri gibi sohbet ettik sanaldan babası istersen hayat kadınını sev evlnmk istiyorum de bn gider onu sana isterim demiş abisine böyle bir konuşma geçmiş aralarında.oysa benimki ben seninle evlenirsem babam silah dayar başına öldürür kndini demişti
iyiakşamlar.sizlerle paylaşmak istiyorum derdimi ne yaptıysam olmadı bu derdim yüzünden psikoloğa bile gittim olmadı.sizden bir fikir bekliyorum.
28 yaşındayım boşandım ve bir çocuğum var.çalışıyorum güzel bir mesleğim var eğitim sektöründeyim .geçen sene biriyle tanıştım.oda 26 yaşında lise terk şoför ve birazda aymaz biri.alkol sigara içer(esrar vb.maddelerde kullanmışlığı vardır)
onu çok sevdim hala seviyorum nesini sevdin beğendin derseniz ne zengin ne yakışıklı ne kültürlü başıboş öyle bir adamın teki iç güzelliğimi var oda pek yok bende bilmiyorum bukadar neden sevdiğimi.onu bu zamana kadar çok şımarttım sanki bu ilişkidr o bayan ben ise erkektik.hediyeler şiirler yazdığım günlüğü bile ayrılırken ona verdim.para verdim.hatta buluştuğumuz çoğu zman yemek parasını ben öderdim.
ben evlenip boşandığımı ona hemen söyledim ne o benden vazgeçti ne ben ondan ama ailesi istemezmiş beni.uymazmışız onun için problem yokmuş ama ailesine karşı gelemezmiş.şimdi düşünüyorum maddi manevi her anlamda beni sadece kullanmıış.bunu biliyorum bildiğim halde yine ondan vazgeçemiyorum.hep karşıma çıkıyor bugün yine gördüm baktı bana ben ona bktım eve geldim mesaj attım ona cevap bile vermedi :-( maddi olrak para bile verdim onda kaldı birazı ama istemiyorum.hep beni sevsin istiyorum ama o benden soğumuş artık.söz veriyorum aramıcam diyorum yine arıyorum.
bikaç defa ayrıldık tam ondan soğudum vazgeçtim o beni aradı tekrar devam etti herşey şimdi ise hiç aramıyor.bu sefer ben hep onu arıyorum.aramak istemiyorum artık seni sevmiyor diyorum kendime ama kalbime söz geçmiyor yine arıyorm.ve ben artık onu aramak sormak mesaj attmak istemiyorum bunu nasıl başarabilirim.olgun olmam gerekirken küçük bir çocuk gibi davranıyorum.bana da bir fikir verin neolur çıkmazdayım onu aramamam gerekiyor nasıl kendime hakim olabilirim.