kırıcı olmayın ama neolur destek olun fikirlerinizle :-(

Çıkarın hayatınızdan, yazık çocuğunuz var sizinle evlense bile çocuğunuz sıkıntı çeker bu zihniyetteki adamla diye düşünüyorum. Karar verin ve görüşmeyin zaman Herşeyin ilacıdır unutacaksınız ileride kalbinizin daha çok kırılmaması için bunu yapın....

onuda yaptım denedim olmuyor yok tekrar engeli açıyorum
eee bu kadarı da iradesizlik ama size açık açık konuşayım adam sizinle sevgili olmuş sözde ama neden oldugu belli her dediğini yapan cebine parasına kadar koyan cinsellik rahatca yasayabilecegi bi kadın oldugunuz için olmuş. ailesine sizden bahsettigini bile hiç sanmıyorum sizi sevme kısmına gelemiyorum bile ona gelene kadar bi sürü şey var. ondan sonra siz de demişsiniz ben birilkte olmak istemiyorum artık o da demiş ailem istemiyor bırakmıs gitmis sizi BIRAKMIS GİTMİŞ siz oturup sevinin sizi her anlamda tüketen bi insandan kurtuldunuz siz. cocugunuz ile ilgili de bi sürü bi sürü şey yazabilirim buraya ama ona girmiyim hiç. bakın siz bi bireysiniz kulllandıgını da biliyorsunuz bi kere hadi hata olmuş ama bi daha yaparsanız sizin tercihiniz olcak ama bu tercihten sadece siz değil cocugunuz da etkilenicek alınırsınız bunlara ama belki sizi bi dusunudurur

teşekkür ederim alınmıyorum çünkü hakediyorum evet düzgün bir anne olamadım annelik yapamadım hiç birzaman.çok acılar çektim evliliğimde.rahat edicem derken şimdi böyle birşeyle cebelleşiyorum.
adamın gözünde bir hiçe döndüm biliyorum aramıcam desem 3 gün sonra yine aynıyım nefret ediyorum kendimden

zaman herşeyin ilacıdır ah bu zman neden hızlı geçmiyorki 3 gün zor geçiyor

kesinlikle anneliğinize laf etmedim yanlış anlamayın bilmiyorum nasıl bir anne oldugunuzu ben sizin için yaptım .maddi olarak da kimseye ihtiyacınız yok anladıgım kadarıyla neden bu ısrar belli ki istemiyor sizi anlamak acıdır bunu ama istemiyorsa elden b şey gelmez ve onu aradıkca gözünde daha da antıpatık oluyosunuz askında ne dusuundugu bence zerre umrunuzda olmamalı ama kötu dusunmesını ıstemıyorum dediginiz için söyluyorum

Bu kadar aciz olma ;sanırım o istemediği için kendine yediremeyip , , üstüne düşüyor sun Çocuğunun yüzüne bak ve iyi düşün. Bu ipsiz sapsiz adamı ailene musallat etmek istediğinden emin kisin?

Bu kadar aciz olma ;sanırım o istemediği için kendine yediremeyip , , üstüne düşüyor sun Çocuğunun yüzüne bak ve iyi düşün. Bu ipsiz sapsiz adamı ailene musallat etmek istediğinden emin kisin?
çocuğumun yüzüne bakınca ağlıyorum pişmanlıktan içim içimi yiyor öldüresim grliyor kendimi bakamıyorum konuşuyorum hep o uyuduğunda onunla ama yüreğimde saplandı bu acı pişmanlık.
o benden soğumadan bana böyle tekme atmadan ben ondan soğumalıydım.
böylesi çok acı

Maddi acidan bir erkegin bir kadini sömürmesi cok bayağı bir davranış . bunu nasil hazmedebildiniz?
Siz yaptiklariyla duygularınızı bir kenara koyup yuzlestiginizde zaten gerekli cevabi almış olacaksiniz kendinizden.
Mutlu bir hayat dilerim size

Bence o adam sizin gözünüzde hiçe dönsün.kendinizi sevin egoist olun bu adama karşı kendinizi dünyanın merkezine koyun.bn böyle başarmıştım

Koskoca öğretmensin ayol, kala kala kültürsüz namussuz terbiyesiz bir şöför parçasına mı kaldın?
Bazı kadınlar böyledir, hep gider yanlış erkeğe yapışır. Sende onlardansın anlaşılan. Bir tanesini boşamışsın hatta çocuk bile yapmışsın ama akıllanmayıp belki de daha beterine yapışıyorsun.
Ne diyelim güzelim biz? Hayat senin hayatın gelmişsin 30 yaşına. Ergenliğe bağlama.
Benim çocuğum olcak, büyük konuşmayım ama şu hayattaki tek derdim ona iyi bir anne olmak, onu güzel yetiştirmek olurdu herhalde.
Hem öğretmen hem anne ama tek derdi elin herifi. Üzücü işte naparsın

eğer sadace siz olsaydınız kendiniz de razısınız ne haliniz varsa görün belki akıllanırsınız derdim
ama çocuğunuza acıdım açıkçası
kimseyi yargılamam açıkçası ama bence siz kötü bir annesiniz
çocuğunuzun rızkını başı boş saçma sapan bir adama yediriyorsunuz hatta oğlunuz için bu kadar berbat bir örneği hayatınıza dahil etmek istiyorsunuz

Herkes her şeyi gayet güzel defalarca yazmış, açıklamış. Sen hala yapamam, edemem, güçsüzüm filan diyorsun.

Kendine acıyarak, yaptığının kötü bir şey olduğunun bilinciyle sövüp sayarak devam edecek bahane yaratıyorsun kendine.

İyi acımaya, ağlamaya devam et. İlişkiye de devam et. Bu ipsiz sapsızın ipsiz sapsız arkadašlarıyla da tanış. Öğretmenlikten arka sokaklar çevresine geçiş yap. Çocuğunun etrafında harika bir çevre oluşsun. Hazir ailesi de istemiyormuş seni.. Süper dilli düdük bi kaynana! Sen eşek gibi çalişir hepsine bakarsin.

NE DE OLSA ÇOK AŞIKSIN! SEVİYOSUN, NAPICAKSIN BAŞKA!

Kırıcı olmayin filan demişsin de, bu işin sonunda sen kafani duvarlara çarpip daha çok kirarsin. Ne yapacağini kendin de çok iyi bilmene rağmen gelip burda konu açmişsin sanki çook değişik fikirler çikacakmiş gibi..

Bu kadar lafa bu ilişkiye devam etmeye çalişirsan, başina gelecek her şeyi de hakedersin. Sana hayatının ortasina tüy dikmekte başarilar..

Sen başında kavak yelleri esen bekar genç bir kadın değilsin artık.
Üzgünüm ama şimdi kendine sevgili, koca seçerken bile önce evladın için babalık vasıflarına sahip mi
ona bakman gerekiyor.
Lütfen bu gerçeği aklından çıkarma.

burda yazarken tepki alacağımı biliyordum bnde kendime tepkiliyim hemde çok kızıyorum öldüresim geliyor kebdimi.hayatımı tekrar başa sarmk istiyorum silmek istiyorummherşeyi ama mümkün değil biliyorum.şu an nekadar kızarsanız kızn haklısınız bişey diyemiyorum hakediyorum.

evet bunu en yakın arkadaşımda diyor biliyorumda gerçeği bn iradesizim kendime sahip çıkamıyorum basit biriyim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…