kırıcı olmayın ama neolur destek olun fikirlerinizle :-(

beynim beni terk etmiş drumda
adamı okadar kötü özelliği var ama görmüyorum herşey silinmiş beynimden
Yooo gayet de güzel görüyorsunuz. Ne güzel madde madde yazmışsınız. Bence siz ailesinin istememesini pek kendinize yediremediniz. Ben olsam ben de yediremem uyuz olurum. Ne demek kör topal mısın? Şu aileden ben 1000 km uzaktan tiksindim. Yetiştirdikleri evlattan belli kaliteleri. Ama sallayın gitsin yaaa. Zaten bir evliliğiniz başarısız olmuş, hayatınızı daha fazla heba etmeyin. Çile çekmeye mi geliyoruz şekerim dünyaya?

Aşağılık degilsin öyle şeyler söyleme kendine. İnsanız zaaflarımız olabilir bazen anlamsız davranışlar gösteririz. Gayet farkındasın bu adamın beş para etmez oldugunun sana layık olmadıgının bunu düşün evladını düşün vazgeçmek icin o şekilde kontrol edersin kendini. Lütfen kendine yazık etme gerek yok. Belli ki ayrıldktan sonra bi duygusal boşluga düşmüşsün bi an önce sıyrıl bundan.

yok o ben değilim.bende takip ediyorum ama yeni üyeyim.
ailesi beni istemiyrmuş ama oda artık istemiyor sanırım istiyorum diyor ama yalan söylüyor
ama hala beni takip ediyor nette whatsapta falan görüyorum.
acı çekmeesini istiyorum ama hakkımda kötü düşünmesinide istemiyorum

kendime kızıyorum birlikte olduğum için ona çok iyilik yaptığım için.iyi ayrıldım bide asla kırıcı olmadım ona ayrılırken bile.
kendime yediremiyorum herşeyi vermişken benden nasıl soğudu diyorum

Bir kisiyi hayatinizdan tamamen cikarip ona bir hicmis gibi davranirsaniz verebileceginiz en buyuk ceza budur diye dusunuyorum.

merhaba benim de bi şey geldi aklıma ,. anlattıgınız karakterde bi insan acaba siz birlikte olmak istemediğiniz için sizden ayrılıp ailesini bahane etmiş olabilir mi aklıma o geldi ilk.

elalem birsürü laf edermiş oyüzfe uymazmışız
akrabalaı teyzelri ona sen körmüsün topalmısın ki öyle biriyle evleneceksin diyolarmış

Sacmalamayin bayan, oyle biri ne demek sizin ne kusurunuz var ki? Hem daha egitimlisiniz, hem daha iyi isiniz var o heriften, evlenseniz ailesi bayram eder. Suluk gibi de yapisirlar para para diye.

Elalem kim Allah askina, seven adam kulagini tikar gecer. Sevdigine de gelip senin icn boyle dediler demez.

Kirici olmayin demissiniz ama siz cidden aptal misiniz hanimefendi, hem adam sizi asagilamis, hem sevmiyor siz de biliyorsunuz, hem de paranizi yemis. Yani zaten herif sizi sevmiyor, sizinle evlenmek niyeti elalem yuzunden degil sizi sevmediginden. Paranizi yemis, sonra da basip gitmis. Hangi kafayla esrarkes bir zibididen bunca hakareti kabul ettiniz????

Cocugunuzun rizkini neden bu ite yedireceksiniz???

Siz beni dinleyin, adam gibi oturakli , duzgun biri karsiniza ciksa bu herif akliniza bile gelmez. Baskalariyla flort edin, unutursunuz. Kendinize eziyet yapmayin, duzgun adam mi yok???? Deger veren biri karsiniza cikinca ben bu manyagi niye cektim dersiniz.

Yeni ortamlar ve yeni insanlar size iyi gelecektir. Ask falan degil bu saplantı bence. Bosluktasiniz gibi geldi bana.
Yazik etmeyin kendinize ve en onemlisi cocugunuza. Evlendiginizi düşünün, sizce cocugunuza babalik yapabilecek bir karakterde mi bu adam? Olmadigini siz de biliyorsunuz. Cocuga yazik en cok..

Heeeeeeh işte bir adet daha 'ben bu ilişkiye emek verdim, beni nasıl bırakır' vakası. Böyle şeyleri kendini mutlu etmek için yapacaksın, adamı elde tutmak için değil. Sonra pişman olursun tabi. Bırakır güzel kardeşim. Senin için parmağını kıpırdatmayan adam başkaları için Roma'yı yakar. Kibriti benzini de senin cebine koyduğun parayla alır.

bunu yapaıyorumki beceremiyorum
Genel olarak bir gucsuzluk, caresizlik hakim sizde yapamam ayrilamam demektense çaba sarfetmelisiniz. Inanin zor degil bir adim atsaniz hayatinizi duzene sokmak icin ugrassaniz devami gelir.
Cocugunuzun rizkini elin ipsiz sapsiz adamina yedirmeye nasil iciniz el veriyor?

Boşanmış kadın güçlü olacak, dimdik duracak ki saygı görsün. Böyle olmaz, kendinizi kullandırtmayın.

ZARARA KENDİ RIZASIYLA GİRENE MERHAMET EDİLMEZ....
böyle başıboş,sorumluluk almaktan aciz bi insanla evliliğin başı da sonu da belli... iradeli olun biraz Allah aşkına. nedir boş insanlara -bulunmaz hint kumaşı- muameleleri. siz kendinize engel olamazsanız tavsiye misal kar etmez artık

faydalandı biliyorum farkındayım herşeyin ama benim bu aptal kafam hala anlamıyor
Neyimi anlamıyorsun Allah askına, adam seni kullanmış madden manen bedenen sonra da basıp gitmiş. Ben senin yerinde olsam evladımın rızkını ona buna yedirmezdim bundan sonra

Helal olsun kardeşim, aynen katılıyorum...

acaba şey mi deneseniz numarası feysi var sanırım hala sizde siz de engel olamıyosunuz kendinize bakıyosunuz sürekli silseniz hatta engelleseniz bununla baslayabilirsiniz bence gözünüz görmeyince bi nebze azalır
onuda yaptım denedim olmuyor yok tekrar engeli açıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…