- 5 Ağustos 2014
- 1.349
- 3.295
-
- Konu Sahibi Dmladmla87
Yooo gayet de güzel görüyorsunuz. Ne güzel madde madde yazmışsınız. Bence siz ailesinin istememesini pek kendinize yediremediniz. Ben olsam ben de yediremem uyuz olurum. Ne demek kör topal mısın? Şu aileden ben 1000 km uzaktan tiksindim. Yetiştirdikleri evlattan belli kaliteleri. Ama sallayın gitsin yaaa. Zaten bir evliliğiniz başarısız olmuş, hayatınızı daha fazla heba etmeyin. Çile çekmeye mi geliyoruz şekerim dünyaya?beynim beni terk etmiş drumda
adamı okadar kötü özelliği var ama görmüyorum herşey silinmiş beynimden
cinsel yakınlaşma oldu ama ayrılmamızdan kısa sğre önce artık istemediğimi öyle birşey yapmayacağımj ona söyledim.
evet böyle aşağılık bir anneyi haketmiyor benim melek yavrum ama inannın bende hasta olucam bu dertten
yok o ben değilim.bende takip ediyorum ama yeni üyeyim.Yanlisim varsa duzeltin ailesi sizi istemiyordu sizle evlenemezdi.
Sadece evde bulusuyordunuz o zamanda cinsel istekleri oluyordu genelde boyle bir konu okumustum o sizdiniz heralde.
O zamanda bu kisiyle olamayacaginizi niyetinin sadece sizi kullanmak oldugunu soylemistik ama sizin dusuncelerinizde hic bir ilerleme olmamis. Hala seviyorum ariyorum diyorsunuz. Kendinize layik gordugunuz adam bu mu bi oturup dusunun.
kendime kızıyorum birlikte olduğum için ona çok iyilik yaptığım için.iyi ayrıldım bide asla kırıcı olmadım ona ayrılırken bile.Yooo gayet de güzel görüyorsunuz. Ne güzel madde madde yazmışsınız. Bence siz ailesinin istememesini pek kendinize yediremediniz. Ben olsam ben de yediremem uyuz olurum. Ne demek kör topal mısın? Şu aileden ben 1000 km uzaktan tiksindim. Yetiştirdikleri evlattan belli kaliteleri. Ama sallayın gitsin yaaa. Zaten bir evliliğiniz başarısız olmuş, hayatınızı daha fazla heba etmeyin. Çile çekmeye mi geliyoruz şekerim dünyaya?
Bir kisiyi hayatinizdan tamamen cikarip ona bir hicmis gibi davranirsaniz verebileceginiz en buyuk ceza budur diye dusunuyorum.yok o ben değilim.bende takip ediyorum ama yeni üyeyim.
ailesi beni istemiyrmuş ama oda artık istemiyor sanırım istiyorum diyor ama yalan söylüyor
ama hala beni takip ediyor nette whatsapta falan görüyorum.
acı çekmeesini istiyorum ama hakkımda kötü düşünmesinide istemiyorum
merhaba benim de bi şey geldi aklıma ,. anlattıgınız karakterde bi insan acaba siz birlikte olmak istemediğiniz için sizden ayrılıp ailesini bahane etmiş olabilir mi aklıma o geldi ilk.cinsel yakınlaşma oldu ama ayrılmamızdan kısa sğre önce artık istemediğimi öyle birşey yapmayacağımj ona söyledim.
evet böyle aşağılık bir anneyi haketmiyor benim melek yavrum ama inannın bende hasta olucam bu dertten
bugün mesaj attım o cevep vermedi ya içim nasıl acıyor çıldırıyorum arayayım diye ama yapmamaya çalışıyorum
çocuğumu çok seviyoum çok
biliyorummo çok aşağılık bir adam farkındayım ama karasevdaya tutuldum işte[/QUOTE
Bak kardeşim sakın dışardan kolay yorum yapıyorum olarak algılama beni ama bende en az senin sevdiğin kara sevda kadar seviyorum eski sözlümü.ama bazı şeyler çizgin olmalı.acı cekiyorum en az senin kadar.bak iki yıl dolmak üzere acim bi nebze dinmedi ama mantığımızi kullanmak zorundayız.ben nasıl gelecekteki evlatlarimin vebali almak istemediğim için bu ayrılığı yasiyorsam sen hayattaki evladın için hayli hayli yaşamak zorundasın.böyle pis insanlara fırsat vermeyin ya nolur.sonra erkek milleti kendini dünyanın merkezi zannedip kadını perişan ediyor.yapmayın ya lütfen.kendini düşünmüyorsun çocuğunu düşün.ona yazık kardeşim
elalem birsürü laf edermiş oyüzfe uymazmışız
akrabalaı teyzelri ona sen körmüsün topalmısın ki öyle biriyle evleneceksin diyolarmış
bunu yapaıyorumki beceremiyorumBir kisiyi hayatinizdan tamamen cikarip ona bir hicmis gibi davranirsaniz verebileceginiz en buyuk ceza budur diye dusunuyorum.
kendime kızıyorum birlikte olduğum için ona çok iyilik yaptığım için.iyi ayrıldım bide asla kırıcı olmadım ona ayrılırken bile.
kendime yediremiyorum herşeyi vermişken benden nasıl soğudu diyorum
Genel olarak bir gucsuzluk, caresizlik hakim sizde yapamam ayrilamam demektense çaba sarfetmelisiniz. Inanin zor degil bir adim atsaniz hayatinizi duzene sokmak icin ugrassaniz devami gelir.bunu yapaıyorumki beceremiyorum
acaba şey mi deneseniz numarası feysi var sanırım hala sizde siz de engel olamıyosunuz kendinize bakıyosunuz sürekli silseniz hatta engelleseniz bununla baslayabilirsiniz bence gözünüz görmeyince bi nebze azalırbunu yapaıyorumki beceremiyorum
Neyimi anlamıyorsun Allah askına, adam seni kullanmış madden manen bedenen sonra da basıp gitmiş. Ben senin yerinde olsam evladımın rızkını ona buna yedirmezdim bundan sonrafaydalandı biliyorum farkındayım herşeyin ama benim bu aptal kafam hala anlamıyor
Helal olsun kardeşim, aynen katılıyorum...Sacmalamayin bayan, oyle biri ne demek sizin ne kusurunuz var ki? Hem daha egitimlisiniz, hem daha iyi isiniz var o heriften, evlenseniz ailesi bayram eder. Suluk gibi de yapisirlar para para diye.
Elalem kim Allah askina, seven adam kulagini tikar gecer. Sevdigine de gelip senin icn boyle dediler demez.
Kirici olmayin demissiniz ama siz cidden aptal misiniz hanimefendi, hem adam sizi asagilamis, hem sevmiyor siz de biliyorsunuz, hem de paranizi yemis. Yani zaten herif sizi sevmiyor, sizinle evlenmek niyeti elalem yuzunden degil sizi sevmediginden. Paranizi yemis, sonra da basip gitmis. Hangi kafayla esrarkes bir zibididen bunca hakareti kabul ettiniz????
Cocugunuzun rizkini neden bu ite yedireceksiniz???
Siz beni dinleyin, adam gibi oturakli , duzgun biri karsiniza ciksa bu herif akliniza bile gelmez. Baskalariyla flort edin, unutursunuz. Kendinize eziyet yapmayin, duzgun adam mi yok???? Deger veren biri karsiniza cikinca ben bu manyagi niye cektim dersiniz.
onuda yaptım denedim olmuyor yok tekrar engeli açıyorumacaba şey mi deneseniz numarası feysi var sanırım hala sizde siz de engel olamıyosunuz kendinize bakıyosunuz sürekli silseniz hatta engelleseniz bununla baslayabilirsiniz bence gözünüz görmeyince bi nebze azalır