kırıcı olmayın ama neolur destek olun fikirlerinizle :-(

allah aşkınıza kendinize gelin
kırıcı yorum yapmayın demişsin ama
çocuğuna üvey baba olacak adam bu mu
seni istemeyen, ailesine seni ezdireceği belli,alkolik doğru düzgün işi olmayan adamla ne yapacaksın
sonu bir karanlık ilişkiye mi çocuğunuzu da sürüklemeyin
ergen kızlar gibi onsuz ölürüm dayanamıyorum laflarını da bırakın artık

evet bunu en yakın arkadaşımda diyor biliyorumda gerçeği bn iradesizim kendime sahip çıkamıyorum basit biriyim işte

Ben anlamıyorum ya kusura bakmayın.
Mantığı bu kadar elden bırakabilen, duygularının esiri biri iyi bir meslek edinmeyi başarabilmiş şaşırıyorum.
Bence basit ya da güçsüz değilsiniz. Sadece öyle olmak istiyorsunuz.
Kendinizi böyle birine layık görüyorsunuz, evladınızı unutup yapışıyorsunuz şu herife nasıl bir sevgi açlığıysa artık yazık.
Anne olmasaydınız daha pembe bakabilirdim belki ama şuan ancak bu kadar pembe bakabildim.
Kusura bakmayın.

burda yazarken tepki alacağımı biliyordum bnde kendime tepkiliyim hemde çok kızıyorum öldüresim geliyor kebdimi.hayatımı tekrar başa sarmk istiyorum silmek istiyorummherşeyi ama mümkün değil biliyorum.şu an nekadar kızarsanız kızn haklısınız bişey diyemiyorum hakediyorum.

Bak hala kendine acıma politikanı devam ettiriyorsun. Sen çözüm istemiyorsun ki..

Yüzüne tükürsek yarabbi şükür diyeceksin. Beni dinle tedavi ol.

evet bunu en yakın arkadaşımda diyor biliyorumda gerçeği bn iradesizim kendime sahip çıkamıyorum basit biriyim işte

Sacmalamayin Allah askina, cocugunuzun babasini unutup gecmissiniz, bu herif kim ki?? Esrarkes , asalak, zibidinin teki.

Bosandiginiz icin bosluktan kapilmissiniz. Siz yeni asklara yelken acin, bir seyiniz kalmaz.

Son düzenleme:
kırıcı yorum yapmayın diyosun da kendi kendine söylediğin laflar ne kadar kırıcı nden bi insan kendini böylesine sevmez ki sorun burdan kaynaklanıyor bence yardım almanız lazım kendi değerinizi anlamanız lazım bu kadarı normal değil çünkü

FB_IMG_1435957250584.jpg
Heeeeeeh işte bir adet daha 'ben bu ilişkiye emek verdim, beni nasıl bırakır' vakası. Böyle şeyleri kendini mutlu etmek için yapacaksın, adamı elde tutmak için değil. Sonra pişman olursun tabi. Bırakır güzel kardeşim. Senin için parmağını kıpırdatmayan adam başkaları için Roma'yı yakar. Kibriti benzini de senin cebine koyduğun parayla alır.
aklima bu karikatür geldi:-)

bence konu sahibi bir yerde yazmış o benden soğumadan ben ondan soğuyup ayrılmalıydım diye bence sorun bu
konu sahibi kabullenemiyor böyle bir adamdan güçlü olup ayrılamadığı için pişman

iyiakşamlar.sizlerle paylaşmak istiyorum derdimi ne yaptıysam olmadı bu derdim yüzünden psikoloğa bile gittim olmadı.sizden bir fikir bekliyorum.
28 yaşındayım boşandım ve bir çocuğum var.çalışıyorum güzel bir mesleğim var eğitim sektöründeyim .geçen sene biriyle tanıştım.oda 26 yaşında lise terk şoför ve birazda aymaz biri.alkol sigara içer(esrar vb.maddelerde kullanmışlığı vardır)
onu çok sevdim hala seviyorum nesini sevdin beğendin derseniz ne zengin ne yakışıklı ne kültürlü başıboş öyle bir adamın teki iç güzelliğimi var oda pek yok bende bilmiyorum bukadar neden sevdiğimi.onu bu zamana kadar çok şımarttım sanki bu ilişkidr o bayan ben ise erkektik.hediyeler şiirler yazdığım günlüğü bile ayrılırken ona verdim.para verdim.hatta buluştuğumuz çoğu zman yemek parasını ben öderdim.
ben evlenip boşandığımı ona hemen söyledim ne o benden vazgeçti ne ben ondan ama ailesi istemezmiş beni.uymazmışız onun için problem yokmuş ama ailesine karşı gelemezmiş.şimdi düşünüyorum maddi manevi her anlamda beni sadece kullanmıış.bunu biliyorum bildiğim halde yine ondan vazgeçemiyorum.hep karşıma çıkıyor bugün yine gördüm baktı bana ben ona bktım eve geldim mesaj attım ona cevap bile vermedi :-( maddi olrak para bile verdim onda kaldı birazı ama istemiyorum.hep beni sevsin istiyorum ama o benden soğumuş artık.söz veriyorum aramıcam diyorum yine arıyorum.
bikaç defa ayrıldık tam ondan soğudum vazgeçtim o beni aradı tekrar devam etti herşey şimdi ise hiç aramıyor.bu sefer ben hep onu arıyorum.aramak istemiyorum artık seni sevmiyor diyorum kendime ama kalbime söz geçmiyor yine arıyorm.ve ben artık onu aramak sormak mesaj attmak istemiyorum bunu nasıl başarabilirim.olgun olmam gerekirken küçük bir çocuk gibi davranıyorum.bana da bir fikir verin neolur çıkmazdayım onu aramamam gerekiyor nasıl kendime hakim olabilirim.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Bende de saçma salak insanları sevme sorunu var. Bu konuda sana tavsiyem Kuran da şifa ayetlerini hergün düzenli olarak okuman ve dinlemendir. Dinlemek ve anlamını bilerek dinlemek çok etkili. Tamamen geçmedi bende ama şükür çok kötü bir halden daha sağlıklı ruh haline kavuştum. Birde takıntı yapma. İnadına onu hayatına çekme. Mesela bir şarkı sana onu mu hatırlatıyor müzik dinleme. Meşgul olacak şeyler bul boş kalma.

kırıcı yorum yapmayın diyosun da kendi kendine söylediğin laflar ne kadar kırıcı nden bi insan kendini böylesine sevmez ki sorun burdan kaynaklanıyor bence yardım almanız lazım kendi değerinizi anlamanız lazım bu kadarı normal değil çünkü
kendimi sevmiyprım evet nefrette ediyprum kendimden
psikoloğa gttim hiç bişey değişmedi

yok çocuğumu hiç görmedi
O zaman sizin hikayenizin aynısını yaşayan bi' üye var burada.
Onun da bağımlı, öfke kontrolü olmayan, çıkarcı ve mesleği minibüs şoförlüğü olan bir sevgilisi vardı ve çocuğuna sert davrandığından yakınmıştı.
Sizi o sandım bir an. Yanıldım demek ki.

Kırıcı olmayalım ama dön bir bak yaptıklarına..
Mantığının sesini dinle, bırak seviyorum demeyi.
Sevilir yanlarını otur bir düşün bakalım elle tutulur bir sebep ara.
Bulamayacaksın, bunu sende gayet net biliyorsun.

Canım seni çok iyi anlıyorum. Bende de saçma salak insanları sevme sorunu var. Bu konuda sana tavsiyem Kuran da şifa ayetlerini hergün düzenli olarak okuman ve dinlemendir. Dinlemek ve anlamını bilerek dinlemek çok etkili. Tamamen geçmedi bende ama şükür çok kötü bir halden daha sağlıklı ruh haline kavuştum. Birde takıntı yapma. İnadına onu hayatına çekme. Mesela bir şarkı sana onu mu hatırlatıyor müzik dinleme. Meşgul olacak şeyler bul boş kalma.
çalşıyorum işimle gücüöle meşgul olmaya çalışıyorum ama herşey onu görünce değişiyor

Kırıcı olmayalım ama dön bir bak yaptıklarına..
Mantığının sesini dinle, bırak seviyorum demeyi.
Sevilir yanlarını otur bir düşün bakalım elle tutulur bir sebep ara.
Bulamayacaksın, bunu sende gayet net biliyorsun.
oturup düşündüm hiç bir elle tutulur gözle görülür tarafı yk belki başkası ona böcek diye basmaz ama ben ben nasıl bir insanım bilmiyorım takıntı oldu bnde o saplntı oldu karar veriyorum söz veriyorum sözüödem dönüyorum

elalem birsürü laf edermiş oyüzfe uymazmışız
akrabalaı teyzelri ona sen körmüsün topalmısın ki öyle biriyle evleneceksin diyolarmış

Ahahahahahahahahahha ahahaha şu an göbeğim hopluyor gülmekten ....şaka yapıyor her halde??
Uymazsınız evet siz ona bir kaç beden büyük gelirsiniz...ya gidin aynaya bakın yüzünüzü yıkayın ya allah aşkına prim vermeyin şöyle adamlara...

X