- 14 Nisan 2009
- 219
- 6
- Konu Sahibi Dmladmla87
bende ayrıldım uyusturucu alkol bagımlısı bı adamdan.2,5 yasında oglum var.1,5 yıldır bi ilişkim devam edıyor.ben 21 o 25 yasında.aileside bnmle gorustugnu bılıyor babası oğlum sevdiyse kabulumdur bi gelinimde göçmen olsun demiş hatta.hersey iyi hoşta bu adam bana umut bağlama diyen bi insan..bilmediğim gizlediği şeyler var.pis işlere bulastı sanırım ondan.veya rahatsızlıgı var bayılmalar halüsnasynlar gecici hafıza kaybı.hastaneyede gidelm dedm hep ertelndı fırsat olmadı..zamanı gelince anlatıcam biz çok zoruz beni iyi kullan son ana kadar ne istiosan söyle yapalım nereye istiosan gidelim iyi değerlendir gibisinden konusuyor..oğlumuda yanımda goturuyorm bazen iyi anlasıolar cok ılgılenıyo hediye kıyafet fln alır..bosandm cocugm var die istemıosun ailende istemıck dimi dedim alakası yok seker gibi cocuk dha ne isterim ben hayatta ikinizden baska cok sevıyorum onuda emin ol senden cok düşünüyorum herseyi akıllı ol kendını cocugunu dusun dıyor.ayrılmak istediğimde de ben senı yarı yolda bırakamam vicdanım el vermez vebalıne giremem çok kıymetlisin benım için dıyor ve bi şekilde barısıyoruz..ama benım ıcım ıcımı yıyor bu belirsizliği acıyı kaldıramıyorm..bana arkamda gözü yaşlı insan bırakamam dıyo boşanmış olmak hep mi böyle zor neden hep biz kadınlar acı çekıyoruz..inan benımde senden pek farkm yok..sürekli onun pesımdn kosmasına ragmen sürekl ona yenık dusmus gıbı hissediyorum evlenemiycgmz gibi kaldı en son konu tahammul edemıyorum yediremıyorum sonu kotude olsa illa o evlilk olmalı dıyorm yediremedigm için.sende bu durumdasın..Allah askına ugruna degmicek bi insan oldugu acıksa ortada gözünü aç biraz yeni ilişkilr dene.