- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Şimdi de bana mesajlar atıyor. Çok mutsuzmuş, yalnızmış.Demek ki insan vasfı taşımıyormuş şükredin kurtuldunuz.
Neden beğenebiliyor takipten çıkarın.Şimdi de bana mesajlar atıyor. Çok mutsuzmuş, yalnızmış.
Geçen instagrama girdim, benim geçmişteki fotoğraflarımı beğenmiş. Sonra gitmiş o kızın geçmiş bir şeylerini beğenmiş.
Midem bulandı.
Sen ne yapıyorsun arkadaşım dememek için zor tuttum kendimi.
Ama insan olan 'Bu kadın benim için uğraşıp didiniyor, kıymetini bileyim' der.
Belki fazla saftirik görüneceğim ama; insanların kötü olması, kötülükleri bana karşı olmasa bile, beni üzüyor. Anlayamıyorum, durduk yere neden kötülük yaparlar? Bir sebebin olsa yine amenna.Hayatım kendin cevap vermişsin ‘insan olan’ kilit nokta burası .
+ ‘ben onun için şunu yaptım , o takmayan bir kız için’ filan filan diye kıyaslama .. bilemezsin aralarındaki muhabbeti . Bence bak yoluna hiç düşünmeden . Karakteri bozuk olanın mutlu olma şansı da yok . Sen elbet mutlu olursun , gerisini o düşünsün
Oooo tontriko konuşamıyoruz seninle de bayadıııırAh annaaaaa ahhhhh
Belki fazla saftirik görüneceğim ama; insanların kötü olması, kötülükleri bana karşı olmasa bile, beni üzüyor. Anlayamıyorum, durduk yere neden kötülük yaparlar? Bir sebebin olsa yine amenna.
İlk bir düşündüm acaba kızın artı özellikleri benden daha mı fazla diye yalan yokSonra dedim ki bu paçoz çocuk zaten beni beğenip, sevseydi ben de bir sorun mu var diye kendimden şüphe etmem gerekirdi :) Kendi gibi paçozunu bulmuş işte
Şimdi de mesajlarına yanıt vermediğimden yazıyor da yazıyor.O neredeyse hiçbir şey yapmadan verdim de verdim.
Sorun burada iste.
Uzulerek soyluyorum ki hayatin, insanlarin sifrelerini henuz cozememissiniz. Hele ki erkek milletinin... Halbuki oyle basit ki...
Bir gün padişah kızını yanına çağırır ve şöyle der;Merhaba hatunlar,
İki gündür yüreğimde bir ağırlık var. Ansızın gözleri dolduran cinsten.
Eski sevgilimle, beni aldattığı sebebiyle ilişkimiz bitti. (Her ne kadar kendisi aldatmadığını iddia etse de!).
Bu aldatılma mevzusunu atlattım. Düşününce hiç bir duygu uyanmıyor içimde; ne öfke, ne üzüntü.. Hiç bir şey hissetmiyorum.
2 gün önce öğrendim ki, ilişkimiz sırasında o kızı görmek için başka şehire gitmiş. Benim için 3 km gelemeyen, annemle kavga edip evden gittiğimde arkadaşlarıyla buluşup, bana bir telefon dahi etmeyen adam, o kız için 200 km yol gitmiş.
Ona emek verdim, her sorununda yanında oldum, çareler ürettim; sevgimi, ilgimi verdim. Benim için hiç çabalamadı. Bir özen göstermedi. Bana ayıracak vakit bulmakta dahi zorlandı. Ama onu hiç sallamayan, tersleyen bir kız için başka şehire gitmiş yahu.
Öğrendiğimden beri ciddi anlamda koydu bu bana, yüreğime ağır bir kaya parçası oturdu sanki. İlk defa böyle bir şeyi deneyimliyorum. Kızgın olsam ortalığı yıkardım. Kırgınlık başka bir şeymiş meğersem..
Neden? Vefalı olmak bu kadar mı zor? Biliyorum benim de hatam var. O neredeyse hiçbir şey yapmadan verdim de verdim. Ama insan olan 'Bu kadın benim için uğraşıp didiniyor, kıymetini bileyim' der.
Böyle düşünmek istemiyorum.Murphy kanunu gibi su mübarek .
Kim ilgileniyorsa daha vericiyse o kaybediyor..
Hiç sasmamis bu kural .
Yeni ilişkinizde hicbir şey yapmayın
Kesin çok kıymet verecektir karsidaki ..
Böyle düşünmek istemiyorum.
Insanlar bana ilgi gösterdiğinde, sevdiğini belli eden türde davrandığında gözümde değerleri daha çok artıyor. Ben böyleysem benim gibi insanlar da vardır diye düşünmek istiyorum.
Yani illa kaçan kovalanır taktiğini uygula diyorsun anladığım kadarıylaEvet vardır kaybedenler kulübünde:))
Bak bende stratejik biri değilim
Uzun uzun hesaplayamam ay şöyle yaparsam bana bağlanır
Şunu demezsem beni sevmez falan
Ama olmuyor tatlım
O zaman seçimlerini standart olanlardan yapmayacaksın..
Standart beyindeki herkes aynı davranışı sergiler .
Yani illa kaçan kovalanır taktiğini uygula diyorsun anladığım kadarıyla
Tatlım şaşırmadım ki.E ama belliydi bu adamin karakteri
Neye şaşırıyorsun daha?