Kırgınlık baki kalıyormuş derler..

Merhaba hatunlar,

İki gündür yüreğimde bir ağırlık var. Ansızın gözleri dolduran cinsten.

Eski sevgilimle, beni aldattığı sebebiyle ilişkimiz bitti. (Her ne kadar kendisi aldatmadığını iddia etse de!).
Bu aldatılma mevzusunu atlattım. Düşününce hiç bir duygu uyanmıyor içimde; ne öfke, ne üzüntü.. Hiç bir şey hissetmiyorum.

2 gün önce öğrendim ki, ilişkimiz sırasında o kızı görmek için başka şehire gitmiş. Benim için 3 km gelemeyen, annemle kavga edip evden gittiğimde arkadaşlarıyla buluşup, bana bir telefon dahi etmeyen adam, o kız için 200 km yol gitmiş.

Ona emek verdim, her sorununda yanında oldum, çareler ürettim; sevgimi, ilgimi verdim. Benim için hiç çabalamadı. Bir özen göstermedi. Bana ayıracak vakit bulmakta dahi zorlandı. Ama onu hiç sallamayan, tersleyen bir kız için başka şehire gitmiş yahu.

Öğrendiğimden beri ciddi anlamda koydu bu bana, yüreğime ağır bir kaya parçası oturdu sanki. İlk defa böyle bir şeyi deneyimliyorum. Kızgın olsam ortalığı yıkardım. Kırgınlık başka bir şeymiş meğersem..

Neden? Vefalı olmak bu kadar mı zor? Biliyorum benim de hatam var. O neredeyse hiçbir şey yapmadan verdim de verdim. Ama insan olan 'Bu kadın benim için uğraşıp didiniyor, kıymetini bileyim' der.
Size hic deger vermemis malesef sevmemis.o kiz kimse o cazip gelms ona uzulmeyin

Merhaba hatunlar,

Eski sevgilimle, beni aldattığı sebebiyle ilişkimiz bitti. (Her ne kadar kendisi aldatmadığını iddia etse de!).
Bu aldatılma mevzusunu atlattım. Düşününce hiç bir duygu uyanmıyor içimde; ne öfke, ne üzüntü.. Hiç bir şey hissetmiyorum.

2 gün önce öğrendim ki, ilişkimiz sırasında o kızı görmek için başka şehire gitmiş. Benim için 3 km gelemeyen, annemle kavga edip evden gittiğimde arkadaşlarıyla buluşup, bana bir telefon dahi etmeyen adam, o kız için 200 km yol gitmiş.

Ona emek verdim, her sorununda yanında oldum, çareler ürettim; sevgimi, ilgimi verdim. Benim için hiç çabalamadı. Bir özen göstermedi. Bana ayıracak vakit bulmakta dahi zorlandı. Ama onu hiç sallamayan, tersleyen bir kız için başka şehire gitmiş yahu.

Öğrendiğimden beri ciddi anlamda koydu bu bana, yüreğime ağır bir kaya parçası oturdu sanki. İlk defa böyle bir şeyi deneyimliyorum. Kızgın olsam ortalığı yıkardım. Kırgınlık başka bir şeymiş meğersem..

Neden? Vefalı olmak bu kadar mı zor? Biliyorum benim de hatam var. O neredeyse hiçbir şey yapmadan verdim de verdim. Ama insan olan 'Bu kadın benim için uğraşıp didiniyor, kıymetini bileyim' der.

Bende biri için 14-15 saatlik yol gittim.. Değdimi hayır.. Aldatıldım. Erkek işte.. Kimseye ilişmiyorum bende artık.

Aslına bakarsan o taktik nasıl uygulanır bir fikrim yok :KK70:
Teorik olarak fikir verebiliyorum ama pratikte uygulayamıyorum :110:
Benimki de böyle bi salaklık :deli:
Ya bak mesela ben bu gerizekalıya yanıt vermiyorum, sallamıyorum ya bir dolu mesaj atıyor. Gitmiş eski fotoğraflarımı beğenmiş, sevgiliyken yapmazdı böyle şeyler. Bu da bir nevi kaçan kovalanır şeyiyle benzerlik gösteriyor gibi :KK66:

Şimdi de mesajlarına yanıt vermediğimden yazıyor da yazıyor.

Avucuyla sizi tam anlamiyla kavradigini fark ederse caba gosterir mi? Hayir.

Askindan mi oluyorsunuz? Olun ama oldugunuzu hissettirmeyeceksiniz ona. Kolay lokma oldugunuzu dusunmesine izin vermeyeceksiniz. Istiyorsa bir zahmet caba harcayacak bir seyler icin. O zaman bakin bakalim nasil kiymetlisiniz.

Iliski = Taktik.

Bir seyleri kazanmak istiyorsaniz buyuk oynayacaksiniz. Ya tam anlamiyla sizin olacak ya da yarim yamalak gelecekse hic gelmeyecek.

Ya bak mesela ben bu gerizekalıya yanıt vermiyorum, sallamıyorum ya bir dolu mesaj atıyor. Gitmiş eski fotoğraflarımı beğenmiş, sevgiliyken yapmazdı böyle şeyler. Bu da bir nevi kaçan kovalanır şeyiyle benzerlik gösteriyor gibi :KK66:

O begendiginde de sallamayacaksın işte.
Umursamayacaksın.
Aradigin da heee höõ himmm gibi cevaplar verip
Tatlım ben seni daha sonra ararım deyip aramayacaksın..
Mutlu göründüğün,güzel olduğun bi kaç fotoğrafı aralıklarla at ınstagram a ama begendiginde sallama
Hep meşgul ol :)))
Çok salakça şeyler ama valla bu saftiriklerde ise yarıyor çok ilginç :olamaz:

Askindan mi oluyorsunuz? Olun ama oldugunuzu hissettirmeyeceksiniz ona. Kolay lokma oldugunuzu dusunmesine izin vermeyeceksiniz. Istiyorsa bir zahmet caba harcayacak bir seyler icin. O zaman bakin bakalim nasil kiymetlisiniz.

Iliski = Taktik.

Bir seyleri kazanmak istiyorsaniz buyuk oynayacaksiniz. Ya tam anlamiyla sizin olacak ya da yarim yamalak gelecekse hic gelmeyecek.

Bi kaç taktik versene gardas :KK70:
Nasıl oluyor bu taktik işi ya :kızgın:
Lütfen orneklendirmeli olsun başka türlü kafa basmıyor bizde demek :bicak:

Bi kaç taktik versene gardas :KK70:
Nasıl oluyor bu taktik işi ya :kızgın:
Lütfen orneklendirmeli olsun başka türlü kafa basmıyor bizde demek :bicak:

Valla kendin olunca, insan gibi davraninca olmuyor bu isler. Insanoglu zoru seviyor, kosturmayi seviyor, surunmeyi seviyor. Kolay lokma hicbir zaman cazip gelmiyor.

Ben de bir suredir bir cocuk uzerinde bu taktikleri iceren bir deney yapiyorum. Tutarsa tum taktikleri paylasacagim. Bu isin kitabini da yazarim valla. :KK8:

Merhaba hatunlar,

Eski sevgiliniz ters psikoloji ile harekete geciyor sanirim ilk aklima gelen bu oldu
Onun icin kendinizi yipratmayin hayirlisi ne ise oyle olsun siz fedakarlik yaptikca degersizlesirsiniz ne zaman ters konusan biri cikar o degerli olur ise bu kisi saglikli degildir gozumde.Sagliksiz biriyle bi ömür harcamaya deger mi

Seninle birlikteyken onu görmeye gittiysr demekki ona karşı hala hisleri vardı ve birşeyleri bitirmemişti. Hani belki de hala kızla birşeyler olabilir mi umudu vardı . Sende oturmuş üzülüyorsun, değmeyecek insan için yaşam enerjini boşa harcama.

Böyle düşünmek istemiyorum.
Insanlar bana ilgi gösterdiğinde, sevdiğini belli eden türde davrandığında gözümde değerleri daha çok artıyor. Ben böyleysem benim gibi insanlar da vardır diye düşünmek istiyorum.
Bence de öyle. Sonuçta kötü insan her türlü koşul da kötüdür.
İlgili davransan da o bu haltı yiyecekti ilgili davranmasan da.

Iliski = Taktik.

Bize taktik öğret :)) ihtiyac cok burda

Ah kuzum ben sana kiyamam. Seni cok iyi anliyorum. sakin kanma yalan hislerine cunku tamamen rol kesiyor seni elde etse yine eski haline donecek. Benim de eski erkek arkadasim benden sonra benim hoslanmadigimi bildigi kizlarla sohbete baslamis... Kendileri bilirler!Kimsee unutulmaz, vazgecilmez degil. Hayatta her sey bi sebep icin oluyor iste. Vardir bunda da bi hayir de.

Bendemi bir sıkıntı var bilmiyorum ama ben ne zaman beni boynuzlayan şahsın yeni bir icraatını öğrensem buna seviniyorum. Beni boynuzlarken başkası için galaksiler fethetmiş olsada fark etmez zira böylesinden şükür kurtulmuşum diyorum.
Bak bide diğer kız adına düşünelim. O kızda muhtemelen yahu benim için 200 km yol gelmiş demekki bana kıymet veriyor peki aynı anda hayatında nasıl başkası olabildi şeklinde düşünüyordur.
Allah karakter versin,haysiyet versin. Bunlar olmadığı zaman işte bir insan bu hallere düşebiliyor...

X