Kırgınlık baki kalıyormuş derler..

Şu cümleyle başlayan kaç konu açtın? Yetmez mi artık sence de?
Demekki yetmemiş konu açmışım.

İnan konuların altına bu tarz yorum yapanları anlamıyorum. Girip okumayabilirsin, girdin baktın yine dediğin gibi o cümleyle başlıyor geri tuşuna basıp çıkabilirsin..

Şimdi de bana mesajlar atıyor. Çok mutsuzmuş, yalnızmış.
Geçen instagrama girdim, benim geçmişteki fotoğraflarımı beğenmiş. Sonra gitmiş o kızın geçmiş bir şeylerini beğenmiş.
Midem bulandı.
Sen ne yapıyorsun arkadaşım dememek için zor tuttum kendimi.
Bildigin araniyor y*vşak hanginiz oltaya gelirse. Boyle bir insan için üzulmeye değmez.

Şimdi de bana mesajlar atıyor. Çok mutsuzmuş, yalnızmış.
Geçen instagrama girdim, benim geçmişteki fotoğraflarımı beğenmiş. Sonra gitmiş o kızın geçmiş bir şeylerini beğenmiş.
Midem bulandı.
Sen ne yapıyorsun arkadaşım dememek için zor tuttum kendimi.
Boslukta su an muhtemelen. Baskasini bulana kadar o boslugu sizinle dolduracak. Sevdiginden degil. Sevseydi ilk basta kiymet bilirdi.

Merhaba hatunlar,

İki gündür yüreğimde bir ağırlık var. Ansızın gözleri dolduran cinsten.

Eski sevgilimle, beni aldattığı sebebiyle ilişkimiz bitti. (Her ne kadar kendisi aldatmadığını iddia etse de!).
Bu aldatılma mevzusunu atlattım. Düşününce hiç bir duygu uyanmıyor içimde; ne öfke, ne üzüntü.. Hiç bir şey hissetmiyorum.

2 gün önce öğrendim ki, ilişkimiz sırasında o kızı görmek için başka şehire gitmiş. Benim için 3 km gelemeyen, annemle kavga edip evden gittiğimde arkadaşlarıyla buluşup, bana bir telefon dahi etmeyen adam, o kız için 200 km yol gitmiş.

Ona emek verdim, her sorununda yanında oldum, çareler ürettim; sevgimi, ilgimi verdim. Benim için hiç çabalamadı. Bir özen göstermedi. Bana ayıracak vakit bulmakta dahi zorlandı. Ama onu hiç sallamayan, tersleyen bir kız için başka şehire gitmiş yahu.

Öğrendiğimden beri ciddi anlamda koydu bu bana, yüreğime ağır bir kaya parçası oturdu sanki. İlk defa böyle bir şeyi deneyimliyorum. Kızgın olsam ortalığı yıkardım. Kırgınlık başka bir şeymiş meğersem..

Neden? Vefalı olmak bu kadar mı zor? Biliyorum benim de hatam var. O neredeyse hiçbir şey yapmadan verdim de verdim. Ama insan olan 'Bu kadın benim için uğraşıp didiniyor, kıymetini bileyim' der.
Seni sevmemiş sende onu sevme ve seni sevmeyen için kendini üzme

X