- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Size hic deger vermemis malesef sevmemis.o kiz kimse o cazip gelms ona uzulmeyinMerhaba hatunlar,
İki gündür yüreğimde bir ağırlık var. Ansızın gözleri dolduran cinsten.
Eski sevgilimle, beni aldattığı sebebiyle ilişkimiz bitti. (Her ne kadar kendisi aldatmadığını iddia etse de!).
Bu aldatılma mevzusunu atlattım. Düşününce hiç bir duygu uyanmıyor içimde; ne öfke, ne üzüntü.. Hiç bir şey hissetmiyorum.
2 gün önce öğrendim ki, ilişkimiz sırasında o kızı görmek için başka şehire gitmiş. Benim için 3 km gelemeyen, annemle kavga edip evden gittiğimde arkadaşlarıyla buluşup, bana bir telefon dahi etmeyen adam, o kız için 200 km yol gitmiş.
Ona emek verdim, her sorununda yanında oldum, çareler ürettim; sevgimi, ilgimi verdim. Benim için hiç çabalamadı. Bir özen göstermedi. Bana ayıracak vakit bulmakta dahi zorlandı. Ama onu hiç sallamayan, tersleyen bir kız için başka şehire gitmiş yahu.
Öğrendiğimden beri ciddi anlamda koydu bu bana, yüreğime ağır bir kaya parçası oturdu sanki. İlk defa böyle bir şeyi deneyimliyorum. Kızgın olsam ortalığı yıkardım. Kırgınlık başka bir şeymiş meğersem..
Neden? Vefalı olmak bu kadar mı zor? Biliyorum benim de hatam var. O neredeyse hiçbir şey yapmadan verdim de verdim. Ama insan olan 'Bu kadın benim için uğraşıp didiniyor, kıymetini bileyim' der.
Merhaba hatunlar,
Eski sevgilimle, beni aldattığı sebebiyle ilişkimiz bitti. (Her ne kadar kendisi aldatmadığını iddia etse de!).
Bu aldatılma mevzusunu atlattım. Düşününce hiç bir duygu uyanmıyor içimde; ne öfke, ne üzüntü.. Hiç bir şey hissetmiyorum.
2 gün önce öğrendim ki, ilişkimiz sırasında o kızı görmek için başka şehire gitmiş. Benim için 3 km gelemeyen, annemle kavga edip evden gittiğimde arkadaşlarıyla buluşup, bana bir telefon dahi etmeyen adam, o kız için 200 km yol gitmiş.
Ona emek verdim, her sorununda yanında oldum, çareler ürettim; sevgimi, ilgimi verdim. Benim için hiç çabalamadı. Bir özen göstermedi. Bana ayıracak vakit bulmakta dahi zorlandı. Ama onu hiç sallamayan, tersleyen bir kız için başka şehire gitmiş yahu.
Öğrendiğimden beri ciddi anlamda koydu bu bana, yüreğime ağır bir kaya parçası oturdu sanki. İlk defa böyle bir şeyi deneyimliyorum. Kızgın olsam ortalığı yıkardım. Kırgınlık başka bir şeymiş meğersem..
Neden? Vefalı olmak bu kadar mı zor? Biliyorum benim de hatam var. O neredeyse hiçbir şey yapmadan verdim de verdim. Ama insan olan 'Bu kadın benim için uğraşıp didiniyor, kıymetini bileyim' der.
Ya bak mesela ben bu gerizekalıya yanıt vermiyorum, sallamıyorum ya bir dolu mesaj atıyor. Gitmiş eski fotoğraflarımı beğenmiş, sevgiliyken yapmazdı böyle şeyler. Bu da bir nevi kaçan kovalanır şeyiyle benzerlik gösteriyor gibiAslına bakarsan o taktik nasıl uygulanır bir fikrim yok
Teorik olarak fikir verebiliyorum ama pratikte uygulayamıyorum
Benimki de böyle bi salaklık
Kız bunu sallamadigi için değere binmiş o zamanlarda. Saman beyinli ya.Size hic deger vermemis malesef sevmemis.o kiz kimse o cazip gelms ona uzulmeyin
Şimdi de mesajlarına yanıt vermediğimden yazıyor da yazıyor.
Ya bak mesela ben bu gerizekalıya yanıt vermiyorum, sallamıyorum ya bir dolu mesaj atıyor. Gitmiş eski fotoğraflarımı beğenmiş, sevgiliyken yapmazdı böyle şeyler. Bu da bir nevi kaçan kovalanır şeyiyle benzerlik gösteriyor gibi
Ya gitmesin ya niye gidiyor,gucune yazıkTatlım şaşırmadım ki.
Sadece gücüme gitti.
Avucuyla sizi tam anlamiyla kavradigini fark ederse caba gosterir mi? Hayir.
Askindan mi oluyorsunuz? Olun ama oldugunuzu hissettirmeyeceksiniz ona. Kolay lokma oldugunuzu dusunmesine izin vermeyeceksiniz. Istiyorsa bir zahmet caba harcayacak bir seyler icin. O zaman bakin bakalim nasil kiymetlisiniz.
Iliski = Taktik.
Bir seyleri kazanmak istiyorsaniz buyuk oynayacaksiniz. Ya tam anlamiyla sizin olacak ya da yarim yamalak gelecekse hic gelmeyecek.
Bi kaç taktik versene gardas
Nasıl oluyor bu taktik işi ya
Lütfen orneklendirmeli olsun başka türlü kafa basmıyor bizde demek
Eski sevgiliniz ters psikoloji ile harekete geciyor sanirim ilk aklima gelen bu olduMerhaba hatunlar,
Bence de öyle. Sonuçta kötü insan her türlü koşul da kötüdür.Böyle düşünmek istemiyorum.
Insanlar bana ilgi gösterdiğinde, sevdiğini belli eden türde davrandığında gözümde değerleri daha çok artıyor. Ben böyleysem benim gibi insanlar da vardır diye düşünmek istiyorum.
Gel konusalim:)Oooo tontriko konuşamıyoruz seninle de bayadıııır
Bize taktik öğret :)) ihtiyac cok burdaAvucuyla sizi tam anlamiyla kavradigini fark ederse caba gosterir mi? Hayir.
Askindan mi oluyorsunuz? Olun ama oldugunuzu hissettirmeyeceksiniz ona. Kolay lokma oldugunuzu dusunmesine izin vermeyeceksiniz. Istiyorsa bir zahmet caba harcayacak bir seyler icin. O zaman bakin bakalim nasil kiymetlisiniz.
Iliski = Taktik.
Bir seyleri kazanmak istiyorsaniz buyuk oynayacaksiniz. Ya tam anlamiyla sizin olacak ya da yarim yamalak gelecekse hic gelmeyecek.
Bize taktik öğret :)) ihtiyac cok burda
Seve seve :)Gel konusalim:)
Valla şu an öyle bisi yapmali mi emin degilimBuyuk oynayacaksiniz.
Şu cümleyle başlayan kaç konu açtın? Yetmez mi artık sence de?Eski sevgilimle, beni aldattığı sebebiyle ilişkimiz bitti.