- Konu Sahibi SevimliUye
Sana benzeyen birini görünce için titriyor.Ama ben senin hiç umrunda değilim.Ne kadar acı bir şey..Aylarca,yıllarca beni seviyor diye çıktığım adam bir anda canavara dönüştü gözümde.Zamanı geri alabilsem keşke,asla o çıkma teklifini kabul etmezdim.Hiç düşünmez reddederdim.Çok ama çok pişmanım..Bütün kötü sözler sana armağan olsun.Ayrılalım dedikten sonra 1 kere bile aradın mı beni,sordun mu?Ben seni aklımdan hiç çıkarmadım..Bana ettiğin bunca kötülüğe rağmen seni unutamıyorum.Seni sevmiyorum,senden nefret ediyorum.Ama unutamıyorum işte..Çook zor çok..Kendime çok kızıyorum,sana çok kızıyorum,o kıza çok kızıyorum..
Ama sen bi kere bile düşündün mü,acaba napıyor diye?Hayır tabikide.Sen çoktan unuttun beni..Ama neden ben seni unutamıyorum,her an düşünüyorum acaba napıyor diye..Bilmiyorum..Hiç mutlu olmadım ilişkilerimde.Senle mutlu olucaz sanıyordum.Yine yanılmışım,yine üzülen ben oldum..Derdimi bu sayfadan başka kimseye anlatamıyorum.Sana bile..Keşke,en azından 1 kere arasan beni..Beni bir an hatırladığını bilsem..Yeter bana..
Bu kadar üzülmemin mutlu bir sonucu olacaktır..Birgün elbet herkes cezasını çekecek.Pişman olacak,kapımda ağlayacaksın.Ama o gün çok geç kalmış olacaksın..
Bunu düşündükçe mutlu oluyorum,inanıyorum.Bir gün öyle pişman olacaksın kii..
İşte o gün bu başlığın altına yeniden yazacağım..
Ama sen bi kere bile düşündün mü,acaba napıyor diye?Hayır tabikide.Sen çoktan unuttun beni..Ama neden ben seni unutamıyorum,her an düşünüyorum acaba napıyor diye..Bilmiyorum..Hiç mutlu olmadım ilişkilerimde.Senle mutlu olucaz sanıyordum.Yine yanılmışım,yine üzülen ben oldum..Derdimi bu sayfadan başka kimseye anlatamıyorum.Sana bile..Keşke,en azından 1 kere arasan beni..Beni bir an hatırladığını bilsem..Yeter bana..
Bu kadar üzülmemin mutlu bir sonucu olacaktır..Birgün elbet herkes cezasını çekecek.Pişman olacak,kapımda ağlayacaksın.Ama o gün çok geç kalmış olacaksın..
Bunu düşündükçe mutlu oluyorum,inanıyorum.Bir gün öyle pişman olacaksın kii..
İşte o gün bu başlığın altına yeniden yazacağım..