• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgınım,kızgınım..Sadece bu sayfaya yazıyorum..

SevimliUye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
70
0
0
Antalya
Sana benzeyen birini görünce için titriyor.Ama ben senin hiç umrunda değilim.Ne kadar acı bir şey..Aylarca,yıllarca beni seviyor diye çıktığım adam bir anda canavara dönüştü gözümde.Zamanı geri alabilsem keşke,asla o çıkma teklifini kabul etmezdim.Hiç düşünmez reddederdim.Çok ama çok pişmanım..Bütün kötü sözler sana armağan olsun.Ayrılalım dedikten sonra 1 kere bile aradın mı beni,sordun mu?Ben seni aklımdan hiç çıkarmadım..Bana ettiğin bunca kötülüğe rağmen seni unutamıyorum.Seni sevmiyorum,senden nefret ediyorum.Ama unutamıyorum işte..Çook zor çok..Kendime çok kızıyorum,sana çok kızıyorum,o kıza çok kızıyorum..

Ama sen bi kere bile düşündün mü,acaba napıyor diye?Hayır tabikide.Sen çoktan unuttun beni..Ama neden ben seni unutamıyorum,her an düşünüyorum acaba napıyor diye..Bilmiyorum..Hiç mutlu olmadım ilişkilerimde.Senle mutlu olucaz sanıyordum.Yine yanılmışım,yine üzülen ben oldum..Derdimi bu sayfadan başka kimseye anlatamıyorum.Sana bile..Keşke,en azından 1 kere arasan beni..Beni bir an hatırladığını bilsem..Yeter bana..

Bu kadar üzülmemin mutlu bir sonucu olacaktır..Birgün elbet herkes cezasını çekecek.Pişman olacak,kapımda ağlayacaksın.Ama o gün çok geç kalmış olacaksın..

Bunu düşündükçe mutlu oluyorum,inanıyorum.Bir gün öyle pişman olacaksın kii..

İşte o gün bu başlığın altına yeniden yazacağım..

bende bigün aşk acısı çekenler sayfasından çıkmak istiyorum.... allaha havale ettim çokkk pişmanım çooook.birzamanlar herşeyimdi şimdi ........ diyorummmm.1 ay olmadan gitti başka kollaraa ben nefret deil tiksiniyorummmm.bana msj atıyor bana bide 2 gun öncee nasılsın dieee.cvp bile vermedim çünkü sen başkalarıylaa mutlu olamıcaksın bende sana sessizliğimlee ceza vermeye dvm edeceğim...allaha havale ettim seni o gözyaşlarımın hesabını soracakkk allahıma sıgındım

cnm mesaj atması da güzel bişey en azından pişman oldu diyip oralı olmayıp cezasını verebiliyorsun, ama benim olayımda pişman olmadı, olmayacak da, rabbim pişman etsin diyorum başka bişey diyemiyorum :(

cnm mesaj atması da güzel bişey en azından pişman oldu diyip oralı olmayıp cezasını verebiliyorsun, ama benim olayımda pişman olmadı, olmayacak da, rabbim pişman etsin diyorum başka bişey diyemiyorum :(

Katılıyorum mesaj atmasıda iyi yine.En azından günün bi zamanında düşünüyor seni.Ama bu ne cevap verdi,ne aradı,ne de mesaj attı..Biliyorum bigün öyle kötü pişman olacak ki..O zaman ben bile sinirlenmeyi bırakıp acıyacağım ona.

Böyle kötü olay yaşayıp sevgilisi geri dönen var mı acaba..Yani "ayrılıktan sonra hiç aramadı,sormadı ama bir gün geri dönüp özür diledi" diyen var mı acaba..?

canlarım msj atması neyi ifade ediyorr ...şuan benim nefret ettiğim çıkarken taktıgım kızı kendine sevgili yapmıs.ayrıldıktan sonra bilee biz bunun tartışmasını yaptık.şuan hala inanamıyorum.benim bildiğimide bilmiyor şuan çünkü ben herşeyi kopardım.ona son bi msj attım koymaliii.sonra sole bi msj geldi ;

senden sonra dağıttım kendimi kaçtane sevgilim var bilmiyorum 81 dogumlu biriyle aşk yaşıyorum artık 3 saat uyku yetiyor bana.günde kaç para harciyorum bilmiyorum.kimle takılıyorum farkında deilim aklımı oynatmak üzereyim...facede yorum yapmıssın aşkın hep burda die gördükten sonra kafayı yedim.ama tuttum kendimi msj atmadım arayamadım çünkü çıktım hayatından bi kere...üzmüştüm seni

ben bu msjın üstüne cvp bile vermedim.işte 4 gun sonrada sabah 11 de nasılsın ? yazmış.onada cvp vermedim.içimde tutuyorum ben aramadıkça düşüncek belkii .ama bigün aradıgında hepsini iade edicem. siz ne düşünüyosun napiyim ??? yoksa onaa sen igreçsin zavallısın diee msj çekmemek icin caba sarfediyorum.nasıl bunu aşkımıza yaptı ya aşıktı ayrıldıgımızda hep ağladık.şimdi unutmak için mi yapıyor.hemde o kızlaa.mutlu mu olcak şimdi aslaa.çoook ah ettim

tuylerım dıken dıken oldu üzüldüm gıden zamana mı yanarsın aşka mı ? yoksa gözyaşlarına mı ?? boşver arkadaşım boşver üzüldükçe agladıkça onu ulaşılmaz yapıosun unutma ki kimse ulaşılmaz değil koyver gıtsın

Sana benzeyen birini görünce için titriyor.Ama ben senin hiç umrunda değilim.Ne kadar acı bir şey..Aylarca,yıllarca beni seviyor diye çıktığım adam bir anda canavara dönüştü gözümde.Zamanı geri alabilsem keşke,asla o çıkma teklifini kabul etmezdim.Hiç düşünmez reddederdim.Çok ama çok pişmanım..Bütün kötü sözler sana armağan olsun.Ayrılalım dedikten sonra 1 kere bile aradın mı beni,sordun mu?Ben seni aklımdan hiç çıkarmadım..Bana ettiğin bunca kötülüğe rağmen seni unutamıyorum.Seni sevmiyorum,senden nefret ediyorum.Ama unutamıyorum işte..Çook zor çok..Kendime çok kızıyorum,sana çok kızıyorum,o kıza çok kızıyorum..

Ama sen bi kere bile düşündün mü,acaba napıyor diye?Hayır tabikide.Sen çoktan unuttun beni..Ama neden ben seni unutamıyorum,her an düşünüyorum acaba napıyor diye..Bilmiyorum..Hiç mutlu olmadım ilişkilerimde.Senle mutlu olucaz sanıyordum.Yine yanılmışım,yine üzülen ben oldum..Derdimi bu sayfadan başka kimseye anlatamıyorum.Sana bile..Keşke,en azından 1 kere arasan beni..Beni bir an hatırladığını bilsem..Yeter bana..

Bu kadar üzülmemin mutlu bir sonucu olacaktır..Birgün elbet herkes cezasını çekecek.Pişman olacak,kapımda ağlayacaksın.Ama o gün çok geç kalmış olacaksın..

Bunu düşündükçe mutlu oluyorum,inanıyorum.Bir gün öyle pişman olacaksın kii..

İşte o gün bu başlığın altına yeniden yazacağım..

yazıkların beni de anlatıyor dert arkadaşım... aynı zamanı geçirdik aynı aşkı yaşadık, bana olan sevgisine aşık olduğum adam şuanda nasıl böyle umursamaz, nasım böyle gamsız.. akıllarına gelmiyormuyuz, elbette geliyoruzdur. en azından akıllarına getirecek kadan insanevladırlar... benimde içim yanıyor şuanda, duygularımı ifade etmeye kelimeler yetersiz kalıyor.. yaşamak için ona mecburmuyum, hayır.. ama öyle bir sevmişimki içimden koparıp atamıyorum... keşke zaman geçse biran önce ve dönmelerini ümid ettiğimiz gün dönseler... geç kalmış olasalar bile döndüklerini görsek...

canım üzülme
elbet o gün gelicek. benim eski sevgilim 2 kere döndü geri..
tabi cevap belli.. ama onu süründürmeyi cok isterdim.. yinede yapmadm yapmamamın sebebi ona acımam değil..
yeni bir ilşkiye başlamıstm ve sevdiğim saygı duydgm bi insandı.. oyüzden bu yarım kalan işi es geçtim.. elbet cezasını bulucaktır.. burda veya öbür dünyada bunu bilemem.. ama biliyorumki benim gibi seven birini bulamıycak.. çnkü bunu haketmiyor.. ve hep beni arıcak..dha cok pişman olucak cok..inşallah Allahm da onun karşısına hiç düzgün birini çıkarmaz.. ve bana yaşattıklarını bir bir kendi yaşar inşallah.. başka bişey demiyorum.
sende sakın üzülme arkadaşım aynı şeyleri hemen hmen bende yaşadm.. nelerden döndüm bi bilsen.. ama deymiyor.. oyüzden boşver herşeyi önüne bak..
senin için hayırlısı neyse o olsun..

canım üzülme
elbet o gün gelicek. benim eski sevgilim 2 kere döndü geri..
tabi cevap belli.. ama onu süründürmeyi cok isterdim.. yinede yapmadm yapmamamın sebebi ona acımam değil..
yeni bir ilşkiye başlamıstm ve sevdiğim saygı duydgm bi insandı.. oyüzden bu yarım kalan işi es geçtim.. elbet cezasını bulucaktır.. burda veya öbür dünyada bunu bilemem.. ama biliyorumki benim gibi seven birini bulamıycak.. çnkü bunu haketmiyor.. ve hep beni arıcak..dha cok pişman olucak cok..inşallah Allahm da onun karşısına hiç düzgün birini çıkarmaz.. ve bana yaşattıklarını bir bir kendi yaşar inşallah.. başka bişey demiyorum.
sende sakın üzülme arkadaşım aynı şeyleri hemen hmen bende yaşadm.. nelerden döndüm bi bilsen.. ama deymiyor.. oyüzden boşver herşeyi önüne bak..
senin için hayırlısı neyse o olsun..

Gelmedi,gelmiyor,gelmesinde.Nasılsa döndüğünde onu affetmicem,zaten artık sevmiyorumda.Yani acısını bastırdım,yaramı sardım.

Her şey üst üste geldi.Hayatımda 3 kişiyle çıktım.Bu üçüncüsüydü.İkincisinin de beni aldattığı için ayrıldığını öğrendim.Erkek milletinin kafaları aldatmaya ve yalana çok iyi çalışıyor.

Bundan önceki sevgilim bile hala arıyor,mesaj atıyor,yalanlar söylüyor..Cevap yazmıyorum ama yinede aramaya devam ediyor.

Ama nihayet bu aralar arayan soran yok eski sevgililerimden.Olmasında zaten erkek milleti tutturdumu bırakmıyor.İstediğim zaman gelmediler.Şimdi de gelmesinler.uzak dursunlar,hayatımı mahvetmesinler.

Back