- 8 Nisan 2017
- 56.937
- 299.019
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Evet herkes bunu söylüyor öğrenmemiz gerekiyorAnlıyorm inşallah allah beterinden korusun. Benim gittiğim doktor ısrarla yüzmeye gitmemi söyledi fakat ben bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet herkes bunu söylüyor öğrenmemiz gerekiyorAnlıyorm inşallah allah beterinden korusun. Benim gittiğim doktor ısrarla yüzmeye gitmemi söyledi fakat ben bilmiyorum
Evet sanırım öyleEvet herkes bunu söylüyor öğrenmemiz gerekiyor
Spora başladığım dönemde kendim baslamistim ağrılarım için o zaman sadace AS yi biliyordum yani
Sporla birlikte ağrılar artınca ve sırt kol ve bacak ağrılarında sağlık ocağında ki yeni gelen hekimin çok bilgisi olduğu duyumuni alınca
Aile hekimine anlattım derdimi
Kas gevşetici iki ayrı iğne verildi karıştırılarak 10 günlük iğne yaptırdım iğne içeriğini bilmiyorum ama
O iğnelerle rahatlamıştım sonrasında tekrar devam etti ağrılar anlık faydası oldu iğnelerin
Yani demem o ki pilates yaparken rahatsızlığının ne olduğunu bilmiyordum
Fizyoterapist de çok ilgili bir değil sanırım detaylı öğrenmek için sordum nelere dikkat etmeliyim diye
Ortopedik yastık ortopedik yatak ve dik duruş dedi sadece
Merhaba, Grabovoi sayilari ni duydunuz mu ? Onunla sifayi deneyebilirsiniz. Bir de EFT teknigini denemelisiniz. Bunlar alternatif sifa yontemleri, enerjisel calismalar3 senedir ağrı cekiyordum
7 yıl oncesi iltihaplı romatizma hastası oldgumu öğrenmiştim ..sırt ağrılarımi da buna bağlamıştı doktorum ..b
Bu yil farklı doktor tercihi ile sırtta kireçlenme olduğunu öğrendim
Çevrenizde kireçlenme için neler yapıyorlar fayda gören var mı acaba
Yardım edin lütfen hayat kalitesi diye bişey kaalmado
Sürekli yorgun ve ağrıları olan biri oldum
Merhabs, Okan caglar ve Nurcin caglar i biliyorsunuzdur belki saglikliyasiyoruz sayfasi. Onlarin girisimiyle guvenilir bir marka cikti ortaya , fiyatlari da piyasadaki ithal urunlerin cok cok altinda V.. ile basliyorGecmis olsun
Birkisel bilmiyorum acikcasi
Omega3 ve glukozamin destegi kullanan yakinim var oturma kalkma tutulmalarinda onceye gore daha iyi oldugunu soyluyor ama baska rahatsizliklariniz vs varsa doktorunuza danismaniz lazim
Danismadan kullanmayin
Gecmis olsun
Birde bilgi olarak omega 3 de epa dha orani toplaminin 800 altina dusmemesi gerekiyormus yani fayda duzen orani o
Piyasada o orani saglayan marka S... ile baslayan . Kalite olarakta norvec firmasi iyi ancak onunda bahsettigim orani dusuk iki tane almak gerekiyor
Bende bamya suyu yazmaya gelmiştim emin olmak için anneme sordum, bir kadın bamya suyuyla fayda bulduğunu söylemişti ne için içmişti onu, diye. Romatizma ağrısı için, dedi. Ama madem kireç için de duydunuz bi deneyin.Bayağı araştırma yaptım bamya tohumu ve çınar yaprağı nin faydası olduğu söyleniyor ama şifa buldum bununla diyen varmı
Yok duymadim :/ teşekkür ederim sağlık dilekleri icin deMerhaba, Grabovoi sayilari ni duydunuz mu ? Onunla sifayi deneyebilirsiniz. Bir de EFT teknigini denemelisiniz. Bunlar alternatif sifa yontemleri, enerjisel calismalar
malesef büyükşehir de değil ilçenin küçük bir kasabasindayimBüyükşehirlerden birinde yasiyorsaniz daha kolay ulasirsiniz ozel olarak ilgilenen birileri mutlaka vardır.
Sicak uygulama her zaman dogru degil atak dönemlerinde yapmayın.
Burada kulaktan dolma bilgi ile olacak is degil. Isini bilen birilerine ulaşmaya bakin.
Yarın sülük randevu mu aldım akşam 5 te uygulama için gelecekler inşallah şifa olur biraz rahat edebilsem yine yeter dik duramıyorum ağrıdanİşin ehlini bulup diğer tedavilerin yanı sıra seans şeklinde düzenli hacamat yaptırırsanız faydası olacağına eminim. Annem romatoid artrit hastası her sene sülük koydurmaya başladıktan sonra biraz olsun rahatladı.
Geçmiş olsun kardeşimde de var aynı sıkıntı hastanelik oluyordu ısırgan otu çayı ve kelle paça (sakatat yiyebiliyorsan) çok iyi gelecektir.3 senedir ağrı cekiyordum
7 yıl oncesi iltihaplı romatizma hastası oldgumu öğrenmiştim ..sırt ağrılarımi da buna bağlamıştı doktorum ..b
Korkacak bir şey yok emin olun mucizeye hazır olun Benim yüz felci sülükler sayesinde geçti, ve bel fıtığı ağrılarımda, gelişmeleri yazın buraya.Ağrılar ilk gün azalır bir hafta içinde kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz..Yarın sülük randevu mu aldım akşam 5 te uygulama için gelecekler inşallah şifa olur biraz rahat edebilsem yine yeter dik duramıyorum ağrıdan
Ben de dün doktordaydım. İltihaplı romatizmadan şüphelendi önce ama çok şükür değilmiş. Ağrılarım var benim de... Çok zor. Çok çok geçmiş olsun.3 senedir ağrı cekiyordum