Kireçlenme için şifa arıyorum

Acilen pilatese başlamalısın. Her gün kalkıp iki saat egzersiz, germe ve rehabilitasyon yapmalısın. Beslenmeni anti enflamatuar olarak ayarlamalısın. Yediğimiz özellikle genetiği değişmiş buğday ve ürünleri, şampuanlar ve detarjanlar vücutta sağlıklı hücrelere de saldırmamıza neden oluyor. Geri kalan her şey tamamen destekleyici. Asıl tedavi içten başlıyor. Düzgün evden bile bunu yapabilirsin. YouTube’da videolar var. Dene hiç zararını görmezsin ve düzenli yaparsan bana gelip dua edersin. Ama şunu söylemek lazım hızlı, şipşak hiç bir şey mümkün değil, azim edip her gün kalkıp yapman gerekiyor. Kendini de “ vücudum iyileşiyor, tedavi ediyorum” demen lazım. Ankilozan spondilit hastası r adamla tanışmıştım 50 yaşındaydı bizden daha dik ve esnekti. Tanı konulur konulmaz her gün kendine bakmış. Elinden gelenin en iyisini yap. Mutlaka şu anki sıkıntından daha iyi olur, merak etme. Zehirsiz mutfak gibi yerleri araştır. Çok geçmiş olsun
Su orucu, aralıklı oruç bak önermişler onlar da vücuttan toksinleri atmak ve arınmak için. Besin kaliteni değiştirdiğinde, probiyotik aldığında her şey değişir merak etme.

Spora başladığım dönemde kendim baslamistim ağrılarım için o zaman sadace AS yi biliyordum yani

Sporla birlikte ağrılar artınca ve sırt kol ve bacak ağrılarında sağlık ocağında ki yeni gelen hekimin çok bilgisi olduğu duyumuni alınca
Aile hekimine anlattım derdimi

Kas gevşetici iki ayrı iğne verildi karıştırılarak 10 günlük iğne yaptırdım iğne içeriğini bilmiyorum ama

O iğnelerle rahatlamıştım sonrasında tekrar devam etti ağrılar anlık faydası oldu iğnelerin

Yani demem o ki pilates yaparken rahatsızlığının ne olduğunu bilmiyordum

Fizyoterapist de çok ilgili bir değil sanırım detaylı öğrenmek için sordum nelere dikkat etmeliyim diye

Ortopedik yastık ortopedik yatak ve dik duruş dedi sadece 🙄

Büyükşehirlerden birinde yasiyorsaniz daha kolay ulasirsiniz ozel olarak ilgilenen birileri mutlaka vardır.
Sicak uygulama her zaman dogru degil 😥 atak dönemlerinde yapmayın.
Burada kulaktan dolma bilgi ile olacak is degil. Isini bilen birilerine ulaşmaya bakin.

Merhaba, temelde tıbbi tedavinizi bırakmadan bütüncül diğer tedavilerden de yararlanabilirsiniz.

Bedenimizde hücreler sodyum potasyum vb mineralleri kullanarak görevini yerinee getirir. Bu elementler bedenimizde azaldığında görevi yerine getiremeyerek farklı semptomlarla hastalıklarla karşılaşmamızı sağlar. Bu noktada Schüssler tuzları denen 12 adet tuz var. Bu tuzlardan sizde eksik olanı yüz analizinizde söylenip bedeninizde eksik veya azalmış olan minerali yerine Koyar.

Bazı Holistik sağlık hizmeti veren kurumlar cüzi ücret karşılığında analizi yapıp kullanmanız gereken Schüssler tuzunu belirtiyor. Bu tuzu satan Bazı Eczaneler de ücretsiz analiz yapıyor isterseniz tuzu eczaneden alıyorsunuz.

ek olarak yapısal homeopatik remediler ile iyileşme sağlayan diğer Holistik bir tıp türlerinden biri. Türkiye’de bu hizmeti veren homeopat doktorlar var, onlardan da faydalanabilirsiniz.

Allah şifa versin

İşin ehlini bulup diğer tedavilerin yanı sıra seans şeklinde düzenli hacamat yaptırırsanız faydası olacağına eminim. Annem romatoid artrit hastası her sene sülük koydurmaya başladıktan sonra biraz olsun rahatladı.

3 senedir ağrı cekiyordum

7 yıl oncesi iltihaplı romatizma hastası oldgumu öğrenmiştim ..sırt ağrılarımi da buna bağlamıştı doktorum ..b

Bu yil farklı doktor tercihi ile sırtta kireçlenme olduğunu öğrendim

Çevrenizde kireçlenme için neler yapıyorlar fayda gören var mı acaba

Yardım edin lütfen hayat kalitesi diye bişey kaalmado

Sürekli yorgun ve ağrıları olan biri oldum 😔
Merhaba, Grabovoi sayilari ni duydunuz mu ? Onunla sifayi deneyebilirsiniz. Bir de EFT teknigini denemelisiniz. Bunlar alternatif sifa yontemleri, enerjisel calismalar

Gecmis olsun
Birkisel bilmiyorum acikcasi
Omega3 ve glukozamin destegi kullanan yakinim var oturma kalkma tutulmalarinda onceye gore daha iyi oldugunu soyluyor ama baska rahatsizliklariniz vs varsa doktorunuza danismaniz lazim
Danismadan kullanmayin
Gecmis olsun

Birde bilgi olarak omega 3 de epa dha orani toplaminin 800 altina dusmemesi gerekiyormus yani fayda duzen orani o
Piyasada o orani saglayan marka S... ile baslayan . Kalite olarakta norvec firmasi iyi ancak onunda bahsettigim orani dusuk iki tane almak gerekiyor
Merhabs, Okan caglar ve Nurcin caglar i biliyorsunuzdur belki saglikliyasiyoruz sayfasi. Onlarin girisimiyle guvenilir bir marka cikti ortaya , fiyatlari da piyasadaki ithal urunlerin cok cok altinda V.. ile basliyor

Bayağı araştırma yaptım bamya tohumu ve çınar yaprağı nin faydası olduğu söyleniyor ama şifa buldum bununla diyen varmı o_O
Bende bamya suyu yazmaya gelmiştim emin olmak için anneme sordum, bir kadın bamya suyuyla fayda bulduğunu söylemişti ne için içmişti onu, diye. Romatizma ağrısı için, dedi. Ama madem kireç için de duydunuz bi deneyin.

Büyükşehirlerden birinde yasiyorsaniz daha kolay ulasirsiniz ozel olarak ilgilenen birileri mutlaka vardır.
Sicak uygulama her zaman dogru degil 😥 atak dönemlerinde yapmayın.
Burada kulaktan dolma bilgi ile olacak is degil. Isini bilen birilerine ulaşmaya bakin.
malesef büyükşehir de değil ilçenin küçük bir kasabasindayim

Siz bu konularda bilgilisiniz sanirim tavsiye edebileceğiniz kişi var mı peki buyuksehirlerde özelden gorussek :/

İşin ehlini bulup diğer tedavilerin yanı sıra seans şeklinde düzenli hacamat yaptırırsanız faydası olacağına eminim. Annem romatoid artrit hastası her sene sülük koydurmaya başladıktan sonra biraz olsun rahatladı.
Yarın sülük randevu mu aldım akşam 5 te uygulama için gelecekler inşallah şifa olur biraz rahat edebilsem yine yeter dik duramıyorum ağrıdan

Özel msjların kapalı sanırım cnm

Esmaların vucut haritası diye yazdıgında çıkıyor aslında

Ya Cebbar, Ya Müheymin, Ya Nafi, Ya Şafi, Ya Muhyi, Ya Rauf, Ya Kaviyy

Sırayla oku cnm. Şifa olur inşallah. Gece yatarken de dua et bu hastalıgın şifası nerede ne ise rüyamda yol göster Rabbim de

7 yıl oncesi iltihaplı romatizma hastası oldgumu öğrenmiştim ..sırt ağrılarımi da buna bağlamıştı doktorum ..b

Geçmiş olsun kardeşimde de var aynı sıkıntı hastanelik oluyordu ısırgan otu çayı ve kelle paça (sakatat yiyebiliyorsan) çok iyi gelecektir.

Nerede yaşıyorsunuz ? İstanbul'da Kuru iğne tedavisi yaptıran bir tanıdığım var çok faydasını gördü reklam olmasın diye doktor ismi vermek istemiyirum. O kadar ağrı çekerdi ki çok iyi şimdi. İl dışından hatta yurt dışından bile çok hasta geliyor tedavi olmak için.

Yarın sülük randevu mu aldım akşam 5 te uygulama için gelecekler inşallah şifa olur biraz rahat edebilsem yine yeter dik duramıyorum ağrıdan
Korkacak bir şey yok emin olun mucizeye hazır olun😍 Benim yüz felci sülükler sayesinde geçti, ve bel fıtığı ağrılarımda, gelişmeleri yazın buraya.Ağrılar ilk gün azalır bir hafta içinde kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz..

Bu arada Romatoloji doktoruna randevu almalısınız, Nöroloji doktoru da, Nöroşirürji de görmeli. Bunlar değerlendirsin sizi ve iyi tanı alın. Modern tedaviyi bırakmayın, tanınız olsun aynı esnada diğer şeylerle ilgilenirsiniz.

Ben de dün doktordaydım. İltihaplı romatizmadan şüphelendi önce ama çok şükür değilmiş. Ağrılarım var benim de... Çok zor. Çok çok geçmiş olsun.
İbrahim saraçoğlu hocanın bu konuda bir kür tarifi var. Çok iddialıydı, dinlemiştim. Sanırım çınar yapraklarıyla hazırlanıyordu. Mutlaka denemelisiniz.

X