Kireçlenme için şifa arıyorum

3 senedir ağrı cekiyordum

7 yıl oncesi iltihaplı romatizma hastası oldgumu öğrenmiştim ..sırt ağrılarımi da buna bağlamıştı doktorum ..b

Bu yil farklı doktor tercihi ile sırtta kireçlenme olduğunu öğrendim

Çevrenizde kireçlenme için neler yapıyorlar fayda gören var mı acaba

Yardım edin lütfen hayat kalitesi diye bişey kaalmado

Sürekli yorgun ve ağrıları olan biri oldum 😔
Hacamat yaptırmanızı öneririm. Lütfen araştırın.

Gecmis olsun
Birkisel bilmiyorum acikcasi
Omega3 ve glukozamin destegi kullanan yakinim var oturma kalkma tutulmalarinda onceye gore daha iyi oldugunu soyluyor ama baska rahatsizliklariniz vs varsa doktorunuza danismaniz lazim
Danismadan kullanmayin
Gecmis olsun

Birde bilgi olarak omega 3 de epa dha orani toplaminin 800 altina dusmemesi gerekiyormus yani fayda duzen orani o
Piyasada o orani saglayan marka S... ile baslayan . Kalite olarakta norvec firmasi iyi ancak onunda bahsettigim orani dusuk iki tane almak gerekiyor

7 yıl oncesi iltihaplı romatizma hastası oldgumu öğrenmiştim ..sırt ağrılarımi da buna bağlamıştı doktorum ..b

Kayınvalideme de kaplıca önermişti doktor henüz gidemedi ama giden herkes çok memnun. Kaplıca deneyin derim

Her akşam ağrılarının olduğu yerlere elma sirkesi ile 1 -2 dakika hafif masaj yapıp ertesi günü yıkayın anneminde bacaklarında kireçlenme var bu yöntemle ağrılardan kurtuldu.umarım sizdede işe yarar Allah c.c acil şifalar versin

Ahh minik 😥 benim ablamdada var o iltihaplı romatizma.
Sürekli ağrım var diyor.
Kireçlenmeye benim bildiğim limon iyi geliyor. Hani demliklerin altı kireçlenince limon tuzuyla kaynatıyorız ya yada limonla. Aynı hesap insandada iyi geliyor. Kayınbabama ameliyat ol dedi dr.
Oda korkudan olmadı bir limonu kesip dizine bastıra bastıra masaj yaptı hergün şimdi iyi maşallah .
Sende dene istersen belki şifa olur çok geçmiş olsun

Ahh minik 😥 benim ablamdada var o iltihaplı romatizma.
Sürekli ağrım var diyor.
Kireçlenmeye benim bildiğim limon iyi geliyor. Hani demliklerin altı kireçlenince limon tuzuyla kaynatıyorız ya yada limonla. Aynı hesap insandada iyi geliyor. Kayınbabama ameliyat ol dedi dr.
Oda korkudan olmadı bir limonu kesip dizine bastıra bastıra masaj yaptı hergün şimdi iyi maşallah .
Sende dene istersen belki şifa olur çok geçmiş olsun

Allah şifa versin inşAllah ama inanın bi bilgim yok sizi yanlış yönlendirmek istemem.. netten baktım Çınar yaprağı yazıyor sıcak soğuk kompres yapabilirsiniz yazıyor ama Çınar yaprağını tansiyon problemi olanlar kullanmasında diyor.. Tekrar şifalar diliyorum

Kireclenmenin en buyuk sebebi hareketsizlik diyorlar. Doktora sorarak bazi yoga pozlari yapabilirsiniz.

Ben bunu sirt agrisi icin bazi aksamlar isten sonra yapiyorum tavsiye ederim :KK73:Nazik, zorlamayan ama sirti cok iyi esneten hareketler:

Ikinci tavsiyem de yuzme tabi ki Eklemlere hicbir agirlik bindirmeden harika bir spor. Haftada 1 gun yapsaniz bile yeter.

hacamat ve sülük en az üç ay çok rahatlatır bamya tohumu başlayabilirsiniz etkilidir kaplıca her romatizmaya iyi gelmiyor ters etki edip ödem ve şişlik yapıyor birde açlık oruclari var aidinsalih onu da inceleyin arkadasima cok iyi geldi kireclemeler ac kalinca vücut kendini onarmasi sayesinde eriyor deniliyor benim esimde ankilozan hastası kesinlikle sülük hacamat ve yüzme hayat kalitenizi yükseltir rabbim şifa versin

halk arasında İltihaplı romatizma diye bilinen Ankilozan Spondilit ya da Romatoid Artrit diye hastalıklar var.
Bunlar çok ağrı yapar ayrıca kemik yapısını da bozar.
Bence bunu da araştırın.
Size katılıyorum geçen yıl bana da bel fıtığı denildi fakat bu sene dayanılmaz ağrı ile gittiğimde ankilozan spondilit olduğumu öğrendim kesinlikle ayrıntılı araştırılması gerek

Gecmis olsun Allah acil şifalar versin inş
İnançlı biriysen eger tıbbı ve alternatif tedavi yanında manevi recetelerde uygulamanı tavsiye ederim. Esmaul husna okuyabilirsin
Eger istersen okunacak olan esmaları yazarım
Okudugun esnada ruyanda bile hastalıgın için kullanacagın şifalı otu gorursun evelallah

Minik öncelikle çok geçmiş olsun allah şifa versin kuzum sana 🙏 benim abimde öyleydi romatizması vardı ve bildiğin 4 sene yürüyeme

Öncelikle gelmiş olsun kuzum allah acil şifalar versin 🙏 romatizma nasıl bir illet bilirim abimde vardı abimin ki en kötüsüydü sanırım çünkü nerdeyse 3 4 sene yürüyemedi bu hastalıktan
Çok gezdirdik gitmediğimiz doktor kalmadı.
ama çareyi kaplıcalarda bulduk ayda 2 3 kere gidiyorduk ve abim o suyun sayesinde bin şükür sağlığına kavuştu abimin iyileştiği gün orda kaplıcalarda küçük kardeşime tren çarpmıştı o yüzden asla unutmam :KK43:
Sende git suyun içinde uzunca otur inşallah sana da şifa olucaktır 🙏😘

Ahmet APA'nın kireç temizleme tedavisi var bu ay, 10 gün boyunca sabahtan akşama kadar limonlu su, akşam tek öğün sebze yemeği ile yapılıyor.

Takvimini bulursam paylaşacağım

Buldum ve paylaşıyorum

IMG_20200716_120621.jpg

Doktorunuz fizik tedavi önerdi mi
Doktorum evde yapmam için egzersiz ve kas gevşetici kremler verdi

Ama bir çok video izledim proflar da dahil kireçlenme de tıbbın yaptığı şey ağrıları hafifletmek

Yani ağrı kesici kas gevsetici ile olan ağrılar hafifletiyor

Ben istiyorim ki kemik ve kıkırdak açısında faydalı olan bişey bulayım

X