Kireçlenme için şifa arıyorum

3 senedir ağrı cekiyordum

7 yıl oncesi iltihaplı romatizma hastası oldgumu öğrenmiştim ..sırt ağrılarımi da buna bağlamıştı doktorum ..b

Bu yil farklı doktor tercihi ile sırtta kireçlenme olduğunu öğrendim

Çevrenizde kireçlenme için neler yapıyorlar fayda gören var mı acaba

Yardım edin lütfen hayat kalitesi diye bişey kaalmado

Sürekli yorgun ve ağrıları olan biri oldum 😔
Pelesenk yağı ile masaj yapacaksın. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Kalsiyumun birikmesinden kireçlenme olur diye biliyorum. Magnezyum kalsiyuma yapışıp onu olması gereken yere kemiklere taşır. Magnezyum aşırı miktarda almazsanız yan etkisi olmayan vücudun ihtiyaç duyduğu bir mineraldir. Bence doktorunuzun dediklerini yapın artı magnezyumu araştırın. Babam aynı sizin gibi ağrı içindeydi ve kolunu artık hiç kıpırdatamıyordu. Solgarın magnezyumunu bir ay hergün kullandı başka da bişey yapmadı geçsin diye ve tamamen iyileşti. Şimdi ara ara kullanıyor. Eğer uygulayan doktor değilse sülük hacamat gibi uygulamalara hiç bakmayın. Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.

Kireçlenme yıllar içerisinde oluşan kemikler arası sıvının bitmesi ve aşırı kalsiyum depolanmasıyla meydana gelen özellikle eklem bölgelerinde inanılmaz ağrı ve acıya sebep olan bir rahatsızlıktır. Bununla ilgili bir makale yazacağım umarım size faydalı olur.

Bu arada Romatoloji doktoruna randevu almalısınız, Nöroloji doktoru da, Nöroşirürji de görmeli. Bunlar değerlendirsin sizi ve iyi tanı alın. Modern tedaviyi bırakmayın, tanınız olsun aynı esnada diğer şeylerle ilgilenirsiniz.
Gidebileceğim en yakın hastaneler İzmir de ege üni ye oğlum için gidiyorduk sürekli orda tavsiye edebileceğiniz herhangi bir uzman varmı yoksa bu bahsettiginiz bölümlere orda mi gideyim o_O

Geçmiş olsun. Kalsiyumun birikmesinden kireçlenme olur diye biliyorum. Magnezyum kalsiyuma yapışıp onu olması gereken yere kemiklere taşır. Magnezyum aşırı miktarda almazsanız yan etkisi olmayan vücudun ihtiyaç duyduğu bir mineraldir. Bence doktorunuzun dediklerini yapın artı magnezyumu araştırın. Babam aynı sizin gibi ağrı içindeydi ve kolunu artık hiç kıpırdatamıyordu. Solgarın magnezyumunu bir ay hergün kullandı başka da bişey yapmadı geçsin diye ve tamamen iyileşti. Şimdi ara ara kullanıyor. Eğer uygulayan doktor değilse sülük hacamat gibi uygulamalara hiç bakmayın. Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.
Ben bu problemi hamilelik sonrası yaşamaya başladım diyorum ama hamilelik boyunca kalça ve bacaklarda çok şiddetli ağrılar vardı kadın doğum doktorum hiç bir tahlil tetkik yaptırmadan magnezyum takviyesi vermişti doğum sonrası da sırt ağrılarım başladı 🤷🏼‍♀️

Kireçlenme yıllar içerisinde oluşan kemikler arası sıvının bitmesi ve aşırı kalsiyum depolanmasıyla meydana gelen özellikle eklem bölgelerinde inanılmaz ağrı ve acıya sebep olan bir rahatsızlıktır. Bununla ilgili bir makale yazacağım umarım size faydalı olur.
Okumak isterim :)

Geçmiş olsun kardeşimde de var aynı sıkıntı hastanelik oluyordu ısırgan otu çayı ve kelle paça (sakatat yiyebiliyorsan) çok iyi gelecektir.
babam bana ısırgan otu dediğinde gülüp geçmiştim kendi kendime ısırgan otu saça kuvvet veriri gibisinden ne güzel bunu yapmam daha kolay olur inşallah
Nerede yaşıyorsunuz ? İstanbul'da Kuru iğne tedavisi yaptıran bir tanıdığım var çok faydasını gördü reklam olmasın diye doktor ismi vermek istemiyirum. O kadar ağrı çekerdi ki çok iyi şimdi. İl dışından hatta yurt dışından bile çok hasta geliyor tedavi olmak için.
ege bolgesindeyim İzmir dolaylarında
Korkacak bir şey yok emin olun mucizeye hazır olun😍 Benim yüz felci sülükler sayesinde geçti, ve bel fıtığı ağrılarımda, gelişmeleri yazın buraya.Ağrılar ilk gün azalır bir hafta içinde kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz..
Bakalım yarin gelişmeleri yazarım akşam üzeri 5 gibi yaptıracağım 😍

Ben de dün doktordaydım. İltihaplı romatizmadan şüphelendi önce ama çok şükür değilmiş. Ağrılarım var benim de... Çok zor. Çok çok geçmiş olsun.
İbrahim saraçoğlu hocanın bu konuda bir kür tarifi var. Çok iddialıydı, dinlemiştim. Sanırım çınar yapraklarıyla hazırlanıyordu. Mutlaka denemelisiniz.
İltihaplı romatizma ya ağlarken nasil başıma geldi diye bu daha kötüymüş

Rabbim sağlık sıhhat versin de

Uyandığında hiç uyumamış gibi yorgun kalkmak çok kötü :KK43:

Gidebileceğim en yakın hastaneler İzmir de ege üni ye oğlum için gidiyorduk sürekli orda tavsiye edebileceğiniz herhangi bir uzman varmı yoksa bu bahsettiginiz bölümlere orda mi gideyim o_O
Tanıdığım biri yok maalesef ama bölümlerden mutlaka randevu alın. Dahiliye belki romatolojiye sevk eder ama imkanınız varsa bşr hocadan randevu alın. Daha önceki tetkikleri de götürün yanınızda, sizden detaylı bir çok şey istenir diye tahmin ediyorum. Çok geçmiş olsun. Ümidinizi asla kaybetmeyin.

Tanıdığım biri yok maalesef ama bölümlerden mutlaka randevu alın. Dahiliye belki romatolojiye sevk eder ama imkanınız varsa bşr hocadan randevu alın. Daha önceki tetkikleri de götürün yanınızda, sizden detaylı bir çok şey istenir diye tahmin ediyorum. Çok geçmiş olsun. Ümidinizi asla kaybetmeyin.
Tamamdır teşekkür ederim rontgenlerim elimde şuan zaten insallah bir uzman araştırmasına gireyim

Bulunduğum ilçedeki doktorlar malesef ilaç yaz gonder 🤷🏼‍♀️

He cociklarimda ne kendimde tamamı ile sağlığa kavusmadik hiç bir rahatsizlik da 🙄

benim annemin iki dizin de kireçlenme vardı yıllarca çekti sonun da dizinden ameliyat oldu ama malesef enfeksiyon kaptı ameliyatlı bölge anneme taktıkları yapay diziçıkartıp dziden dondurmak zorunda kaldılar dizi olmadığı içinsağ bacağı sola göre 4.5 santim kısaldı ve sopagibi kıvrılmadığı için kadıncağız çok zorlanıyor ameliyat olmaya karar veren olursa iyi düşünsün çünkü sonradan ögrendikki bu tür operasyon da yüzde on şans varmış

7 yıl oncesi iltihaplı romatizma hastası oldgumu öğrenmiştim ..sırt ağrılarımi da buna bağlamıştı doktorum ..b

geçmiş olsun ya çok üzüldüm sana
:KK43::KK200:

Ersağ'ın glukozamin diye bir gıda takviye ürünü var annem dizlerindeki kireçlenme için kullanıyor ve çok faydasını gördü.
Şu an biraz zor bulunan bir ürün.
Ancak mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

X