Kiranız ne kadar?

Ankaradayım etlik te 1780 den 85000 istedi 5000 verdim diger sene çik dedi
Acımasızmış. Nazar değmesin ev sahibimiz iyi piyasasına göre uygun tuttu yine. Sesimizi çıkarmadık sarı siteden bi bakalım dedik batıkent civarında it bağlasan durmayacak evler 10dan başlıyodu. Şuan daha da artmıştır. Allah kiracıların yardımcısı olsun

Acaba kiraya mı çıksak diye düşünürken sarı sitede 7-10 bin arası gördük bir semtte kiraları. Kayınvalidemin komşusu kiracı arıyormuş, aynı semtte 3500₺ liraya. Sarı sitedekiler tamamen tuttuğunu koparmaya çalışıyor.

Gecen yıl 3+1 sosyal donatli havuzlu güvenlik sitede yıllık 60 bine tuttuk evi
Maalesef bu muhitte suan 1+1 ler 8-9 bin olmuş Adana'da oturuyorum

Haziranda ev kiraladık 8 bin. Depremden önce 2 bindi. Şu an 10-15 arası sanıyorum ki. Gün geçtikçe artıyor. Malatya burası bu arada.

Kadının piyasadan haberi yoktur bence çevremde çok kötü muhitler bile yıllik 40 50 bin istiyor
Ya da kayinvalidenizden ötürüdür annemin kiracısı 1.500 e oturuyor durumu yok diye yukseltmedi güvenilir insanlar diye düşük tutuyor
Simdi çıksa cok rahat 6-7 binden verebilir

Marmara bölgesinde bir şehirde okuyorum. 2+1 ev, kirası 7500 TL. Bina çok eski ama. Civarda 1+1 evler 8-9dan başlıyor ben tanıdık olduğu için uyguna buldum

Ankaranın burnu iyice kalktı 10.000 de var, daha nezih semtler de 15.000 de ... Allah akıl fikir versin
Valla nezihlik de aramıyorlar, Etimesguttaki mevaşehir 20 binden yukarı hep. Altından lağım geçiyor, kokudan geçilmiyor diyordu en son oraya temizliğe giden abla.

Çanakkale/ Ayvacık'ta (il merkezine bir saat uzaklıkta) birinci kat, 3+1, sonradan bahçeye eklenen bir balkonu olan, sıfır bina ve hiçbir özelliği olmayan apartman dairesine 3000 tl kira verdik. Kömür kazanı mevcut. Kış için de daire başı15000 tl kömür alındı. Şu an egede başka bir ilçeye, kendi evimize taşındık. Site içinde ama güvenlik görevlisi dahi olmayan, hala şantiye suyu kullanılan (3 yıldır), çevre düzenlemesi henüz yapılmamış birinci kat, 3+1, cam balkon ( kendimiz sonradan yaptırdık), ebeveyn banyosuz, yine kömür kazanlı bir sitede kiralar 10000 tl den başlıyor. Üst katlar 12000 tl ye kadar çıkıyor.

Karamanda 2500e oturuyorduk. Eski binaydı ama evi təmir etmişlerdi, idare ederdi. Ama taşınacağız ve gitmek istediğimiz ilçede internette ev fiyatları uçmuş. 4000 e bulursak sevinirim ki öyle matah bir ilçe değil, hiçbir şeyi yok.

Yabancıya da 4 bin demiş, 7 yıllık kiracısı 2 bin lira ödüyormuş, fiyatları biliyor ama ederi o piyasayı yükselten insanlar.

Biz 3+1 evimize 2 milyon yazdık kooperatif. Evimizin aynısından 3 ilan var 2,2-2,4-2,6 milyon. Yan apartmandaki 2+1’i 2,5 milyona koymuşlar ilana. En mantıklı fiyat bizimki. Üstü etmez. Mayıs ayından beri ilanları takip ediyorum insanlar kime ne itelersem derdinde.

Ben de Berlin'deyim kiracı değilim ama. Uygun oturuyormuşsun. Yeni gelen arkadaşlara bulamıyoruz o fiyattan.

Müstakil evin çatı katındayim, evet çok şükür bulduk yoksa buralarda zor bu fiyata. Zaten ev de yok gibi birşey, aylarca ev arayanlar var

Bursa'da yıldırım ilcesindeyiz. Evim ,75 metre kare çok küçük biz iki kişiyiz idare ediyoruz. 2021 de 1400 e tutmustuk. Geçen sene memur zammı uygulayıp 2600 e anlaştık. Şimdi ne kadar zamlanir bilmiyorum 1kati 5 bine kiraya verdiler bizim ev sahibimiz iyi birisi fakat eşimde haklarını gözetip ona göre fiyat veriyor genelde. ev sahibimiz de bizi seviyor Allah sonumuzu hayretsin ama başka yere taşınılacak gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…