- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 33
Acımasızmış. Nazar değmesin ev sahibimiz iyi piyasasına göre uygun tuttu yine. Sesimizi çıkarmadık sarı siteden bi bakalım dedik batıkent civarında it bağlasan durmayacak evler 10dan başlıyodu. Şuan daha da artmıştır. Allah kiracıların yardımcısı olsunAnkaradayım etlik te 1780 den 85000 istedi 5000 verdim diger sene çik dedi
Gecen yıl 3+1 sosyal donatli havuzlu güvenlik sitede yıllık 60 bine tuttuk eviArkadaşlar selam. Kiralarınız ne kadar, hangi şehirde oturuyorsunuz. Yeni kiraya çıkan var mı? Zamlarla birlikte muhakeme yeteneğimi çok kaybettim artık hangi kira nereye değer bu yüksek kira fiyatları normal mi. Yani yeni kiraya çıkan insanlar bu fiyatlara mı çıkıyor gerçekten yoksa Ankara da mı böyle bir durum var. Cevap verecek olanlar olursa sağolun şimdiden.
Kadının piyasadan haberi yoktur bence çevremde çok kötü muhitler bile yıllik 40 50 bin istiyorAcaba kiraya mı çıksak diye düşünürken sarı sitede 7-10 bin arası gördük bir semtte kiraları. Kayınvalidemin komşusu kiracı arıyormuş, aynı semtte 3500₺ liraya. Sarı sitedekiler tamamen tuttuğunu koparmaya çalışıyor.
Valla nezihlik de aramıyorlar, Etimesguttaki mevaşehir 20 binden yukarı hep. Altından lağım geçiyor, kokudan geçilmiyor diyordu en son oraya temizliğe giden abla.Ankaranın burnu iyice kalktı 10.000 de var, daha nezih semtler de 15.000 de ... Allah akıl fikir versin
Ben de Berlin'deyim kiracı değilim ama. Uygun oturuyormuşsun. Yeni gelen arkadaşlara bulamıyoruz o fiyattan.Berlin deyim bin euro kira veriyorum,
Kadının piyasadan haberi yoktur bence çevremde çok kötü muhitler bile yıllik 40 50 bin istiyor
Ya da kayinvalidenizden ötürüdür annemin kiracısı 1.500 e oturuyor durumu yok diye yukseltmedi güvenilir insanlar diye düşük tutuyor
Simdi çıksa cok rahat 6-7 binden verebilir
Ben de Berlin'deyim kiracı değilim ama. Uygun oturuyormuşsun. Yeni gelen arkadaşlara bulamıyoruz o fiyattan.
Balkonsuz ev derkennn mutfakdada mi yokkkEskişehir de 2+1 balkonsuz evler 7 binden başlıyor. Metrekare olarakta 70-90 arası