Bizim burada mahallede yeni eve 15 bin diyorlardı. 60 metrekare ev.Arkadaşlar selam. Kiralarınız ne kadar, hangi şehirde oturuyorsunuz. Yeni kiraya çıkan var mı? Zamlarla birlikte muhakeme yeteneğimi çok kaybettim artık hangi kira nereye değer bu yüksek kira fiyatları normal mi. Yani yeni kiraya çıkan insanlar bu fiyatlara mı çıkıyor gerçekten yoksa Ankara da mı böyle bir durum var. Cevap verecek olanlar olursa sağolun şimdiden.
Arkadaşlar selam. Kiralarınız ne kadar, hangi şehirde oturuyorsunuz. Yeni kiraya çıkan var mı? Zamlarla birlikte muhakeme yeteneğimi çok kaybettim artık hangi kira nereye değer bu yüksek kira fiyatları normal mi. Yani yeni kiraya çıkan insanlar bu fiyatlara mı çıkıyor gerçekten yoksa Ankara da mı böyle bir durum var. Cevap verecek olanlar olursa sağolun şimdiden.
İmkanı yok. Memurlar doğuda kalmayı tercih ediyor o yüzden kaldı ki buralarda da kiralar uçmuş diye duydum.Bizim burada mahallede yeni eve 15 bin diyorlardı. 60 metrekare ev.
Bence ortalama bir ev 7 8 olmalı. Tek maas öğretmen insanxa yasayabilmeli bu ülkede.
Ankara'dayım 2021'de 1900'e girdim 2022'de 2900 oldu bu sene 8-9 bekliyoruz, üst katlarımız 10'dan kiraya çıkıyor aynı gün tutuluyor.
Ankaradayım etlik te 1780 den 85000 istedi 5000 verdim diger sene çik dediAnkara’dayım ben de 1500den 4000 oldu. Normalde sitede 8-10 arası gidiyomuş tabi bu duyduğum üç ay önce falandı.